Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 (düzenlendi) Daha önce IDS ile benzer değerlerle oynarken araç kafayı yemişti, sanki aküsü yokmuş gibi davranıyordu. Bu yüzden bilmediğiniz veya gereksiz değerleri değiştirmeyin. Böyle bir durumda aracı çektirmek veya usta getirmek gerekebilir. Neyseki, araç o halde iken bile OBDden ulaşılıp fabrika çıkışlı değerler geri yüklenip düzeltilebiliyor, bu programda bunu yapabiliyormu bilmiyorum. Eğer bunda da araç ile bağlantı kurulmasında sıkıntı yaşanmıyorsa FoCCCus.exe programını açıp "Load From file" tıklanarak önceden yedeklemiş olduğumuz xml ' i yükleyebiliriz diye düşünüyorum. Ben senin vermis oldugun http://ford.xtlt.ru/ab/ make XML ile ayarları pc ye export ettim oradan da araca gönderilebilir mantıken. Temmuz 15, 2014 Süleyman Altın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Eğer bunda da araç ile bağlantı kurulmasında sıkıntı yaşanmıyorsa FoCCCus.exe programını açıp "Load From file" tıklanarak önceden yedeklemiş olduğumuz xml ' i yükleyebiliriz diye düşünüyorum. Ben senin vermis oldugun http://ford.xtlt.ru/ab/ make XML ile ayarları pc ye export ettim oradan da araca gönderilebilir mantıken. yapılması gereken işlem o ancak, araç o şekilde iken bu program BCMe ulaşamayabilir. IDS bu işi önceki bağlantı bilgilerini kullanarak yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Kablo bugun geldi ve hemen uygulamayı yaptım gayet başarılı oldu ilk işlem sırasında motor arızası v.s hatalar verince yusufladım biraz ama işlem tamamlanınca hepsi düzeldi hata yok.Lastik basıncı denemedim sadece kaç bar kadar hava azalınca uyarı yapıyor biraz indireyim bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 (düzenlendi) Biraz ayarla bendekide 500k calisiyor ama bunun cipide farklıdır muhtemelen. Rus forumundakiler kendi adaptorlerini yapmışlar, 2M de calisiyor ve sanırım MS HS geçişini otomatik yapıyor. Bu çubuk MS-HS geçişi için olmalı o zaman. Dene abi program 2M olarak açılırsa çalışır, arabaya bağlamadan deneyebilirsin. Arabaya herhalde ancak haftasonu bağlayacağız. Ama evde denedim. 500K maksimum hız görünüyor.. Temmuz 15, 2014 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Bu çubuk MS-HS geçişi için olmalı o zaman. Arabaya herhalde ancak haftasonu bağlayacağız. Ama evde denedim. 500K maksimum hız görünüyor.. Evet abi HS-MS switchi. Aygıt yöneticisinden gelişmiş ayarlara girip bi bakabilirmisin bu şekildemi? Eğer benzer ekran çıkarsa bu ayarlarda en iyi çalışıyormuş. Eğer öyleyse nerden almıştın? Bende alayım bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Ozan bu kabloyu modifiye ettigimizde yine eskisi gibi kullanabiliyoruz değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Ozan bu kabloyu modifiye ettigimizde yine eskisi gibi kullanabiliyoruz değil mi? Evet, switchin bir tarafı orjinal hali, diğer tarafı modifiyeli hali oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Evet abi HS-MS switchi. Aygıt yöneticisinden gelişmiş ayarlara girip bi bakabilirmisin bu şekildemi? Eğer benzer ekran çıkarsa bu ayarlarda en iyi çalışıyormuş. Eğer öyleyse nerden almıştın? Bende alayım bari Yukarda linkini verdiğim hazır modifiyeli olan (http://www.ebay.co.uk/itm/New-Black-USB-Modified-ELM327-Elmconfig-Forscan-Ford-Focus-Mondeo-Kuga-S-Max-/221483544912?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item339172b150) Aygıt yöneticisinden bol rakamlı seçenekler vardı ama tam olarak hatırlamıyorum. Akşam açıp, senin Paruski ekranla karşılaştırayım, sonucu yazarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Yukarda linkini verdiğim hazır modifiyeli olan (http://www.ebay.co.uk/itm/New-Black-USB-Modified-ELM327-Elmconfig-Forscan-Ford-Focus-Mondeo-Kuga-S-Max-/221483544912?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item339172b150) Aygıt yöneticisinden bol rakamlı seçenekler vardı ama tam olarak hatırlamıyorum. Akşam açıp, senin Paruski ekranla karşılaştırayım, sonucu yazarım. Iyiymis ama bi okadarda pahaliymis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Ben bu kabloyu modifiye edemedim dun modifiyesiz olarak araca baglanan kablo artik baglanamiyor Kablo siralamasinda bi hata yaptim sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Evet abi HS-MS switchi. Aygıt yöneticisinden gelişmiş ayarlara girip bi bakabilirmisin bu şekildemi? Eğer benzer ekran çıkarsa bu ayarlarda en iyi çalışıyormuş. Ben de daha basit bir ekran çıkıyor. Burada 64 olarak görünen değerler maksimum 16. Diğer seçenekler hiç yok. Buradaki driver farklı sanırım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2014 V1.4 olanlardan uzak durulmalı diye biliyorum. V1.5 olanlarda da taklit uyumsuz olanlar varmış. Focus için en uygunu V1.5a http://www.aliexpress.com/item/Wholesales-OBD-OBDII-scanner-ELM-327-USB-car-diagnostic-interface-scan-tool-ELM327-Bluetooth-interface/601278938.html bu cihazda sorun yaşamazsınız. Fiyat 7.20 ama 7usd teklif edin kabul eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Ben de daha basit bir ekran çıkıyor. Burada 64 olarak görünen değerler maksimum 16. Diğer seçenekler hiç yok. Buradaki driver farklı sanırım.. O zaman benim ki gibi. Modul Güncelleme işine pek girmemek lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sefer Can Darıcı Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 var yada yok olarak seçilebiliyor ancak var olan birşeyi yok olarak tanımlayınca ne yapar bilmiyorum. var yada yok olarak seçilebiliyor ancak var olan birşeyi yok olarak tanımlayınca ne yapar bilmiyorum. Şimdi benim arabam Trend X start-stop özelliği yok onu aktif edebiliyormuyum? Edebiliyorsan kodu kaç acaba bilgilendirebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Şimdi benim arabam Trend X start-stop özelliği yok onu aktif edebiliyormuyum? Edebiliyorsan kodu kaç acaba bilgilendirebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler... Edemezsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap