Sefer Can Darıcı Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Kablo mevcutmu sizde? Bende yazilimda ecuya reset atildi ve. sonra azami tork isigi gitti. Sanirim tiki kaldirmislar Hocam azami tork derken ne demek istiyorsun biraz açabilirmisin acaba? Edemezsin Arkadaş öyle yazında şaşırdım bende birden ve sevindim açıkcası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 O zaman benim ki gibi. Modul Güncelleme işine pek girmemek lazım Deneriz, olmadı eski göstergeyi geri takarız Hata silme olayını ben de yaptım bugün. Aslında amacım headlamp ayarlarını kurcalamaktı ama çocuklar vakit bırakmadı, yarın bir daha bakacağım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sefer Can Darıcı Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2014 Hatalar nasıl siliniyor şimdi tam olarak anlatabilirmisiniz acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Hatalar nasıl siliniyor şimdi tam olarak anlatabilirmisiniz acaba Ozan açıklamış bir kaç sayfa öncesinde. read bcm, write ipc ve forscan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2014 Modifiye islemi tamamdır sorunsuz calisiyor.tesekkurler ozan hocam 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Göstergeyi ST olarak tanımlayinca, ESPyi kapatmak mumkun oluyor. Ayrıca Ford logosu yerine ST logosu çıkıyor. Yapabilmek icin modifiyeli kablo gerekiyor, yapmak isteyen olursa detayları anlatırım. Not: küçük ekranli göstergede oluyormu bilmiyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Göstergeyi ST olarak tanımlayinca, ESPyi kapatmak mumkun oluyor. Ayrıca Ford logosu yerine ST logosu çıkıyor. Yapabilmek icin modifiyeli kablo gerekiyor, yapmak isteyen olursa detayları anlatırım. Not: küçük ekranli göstergede oluyormu bilmiyorum. Nasıl yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Nasıl yani Bi menü ekleniyor açık spor kapalı diye. Sport dedigi suankinde cekis kontrolü kapatmak, kapalıda tamamen kapatıyor. @Cem Boneval, abiyide dürteyimde belki bir sonraki Ankara yolculuğu karaşimşekle olur, dönüşü daha eğlenceli geçer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Bi menü ekleniyor açık spor kapalı diye. Sport dedigi suankinde cekis kontrolü kapatmak, kapalıda tamamen kapatıyor. @Cem Boneval, abiyide dürteyimde belki bir sonraki Ankara yolculuğu karaşimşekle olur, dönüşü daha eğlenceli geçer Ya Ozan şu sync olayına da bir el atsan. Radyo klima kontrol edebilsek süper olurdu. Belki yeni kabloyla çözersin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Ya Ozan şu sync olayına da bir el atsan. Radyo klima kontrol edebilsek süper olurdu. Belki yeni kabloyla çözersin Yeni kablo cok dandik cikti. Çinli kazıkladi beni. Ama olay kabloda degil hic bir sekilde, arabada var ayarları değiştiriyorum sadece. Senin modül o komutları desteklemiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Yeni kablo cok dandik cikti. Çinli kazıkladi beni. Ama olay kabloda degil hic bir sekilde, arabada var ayarları değiştiriyorum sadece. Senin modül o komutları desteklemiyor. Daha eski modellerde olup bizimkilerde olmaması garip. Ne olduda çıkardılar acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Daha eski modellerde olup bizimkilerde olmaması garip. Ne olduda çıkardılar acaba. Gereksizliktendir muhtelemen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Gereksizliktendir muhtelemen Sadece telefona komut eden sync yi ne yapam. Eskilerdende kaldırsınlar o zzaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Daha eski modellerde olup bizimkilerde olmaması garip. Ne olduda çıkardılar acaba. Daha eski model derken hangileri destekliyor acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Daha eski model derken hangileri destekliyor acaba? Galiba 2011 modellerde vardı. Yada 2013 hariç f3 lerin hepsinde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap