Emre Baldan Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Göstergeyi ST olarak tanımlayinca, ESPyi kapatmak mumkun oluyor. Ayrıca Ford logosu yerine ST logosu çıkıyor. ozan bey bende modifiyeli elm 327 var göstergeyi ST YAPMA YÖNTEMİNİ ANLATIRMISINIZ BANA RİCA ETSEM Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Göstergeyi ST olarak tanımlayinca, ESPyi kapatmak mumkun oluyor. Ayrıca Ford logosu yerine ST logosu çıkıyor. ozan bey bende modifiyeli elm 327 var göstergeyi ST YAPMA YÖNTEMİNİ ANLATIRMISINIZ BANA RİCA ETSEM IPC tabındaki verileri şu şekilde değiştirin(orjinal değerleri saklamayı unutmayın): DE04: FFFF0000 DE22: FFFFF787 Sonra #236yı ST olarak değiştirin ve ABS sekmesinden initialize ECU yapın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 IPC tabındaki verileri şu şekilde değiştirin(orjinal değerleri saklamayı unutmayın): DE04: FFFF0000 DE22: FFFFF787 Sonra #236yı ST olarak değiştirin ve ABS sekmesinden initialize ECU yapın. Kadrandaki hızlar yanlış gösterebilir belki? ST 280kmh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Kadrandaki hızlar yanlış gösterebilir belki? ST 280kmh Normal çalışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Mollaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Lasik baSınç ve otomatik kilit yapmayı istiyorum. Bursada yapan varsa yardımcı olabilirmi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Arkadaşlar dün bende taktım araca #14 Headlights, type seçeneğini Alternative HID özeliğini yapmak istedim değiştirdim fakat kaydedemedim sonra kapatıp tekrar açayım dedim bu gez sanırım araç kendini korumaya aldı ve bağlanamadım. port açılamıyor(can't open port) diye mesaj verdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Arkadaşlar dün bende taktım araca #14 Headlights, type seçeneğini Alternative HID özeliğini yapmak istedim değiştirdim fakat kaydedemedim sonra kapatıp tekrar açayım dedim bu gez sanırım araç kendini korumaya aldı ve bağlanamadım. port açılamıyor(can't open port) diye mesaj verdi. Cannot open port hatası bilgisayarla kablo arasındaki bir sorun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Cannot open port hatası bilgisayarla kablo arasındaki bir sorun. Aanladım Teşekkürler bugün akşam tekrar deniyeyim biraz korktum açıkcası ilk önce bağladım Read To BCM tuşunu tıkladım biraz bekledi araç hata mesajı verdi sonra göstergede motor arızası servise gidin yazdı daha sonra port hatası mesajını verdi tekrar bağlanmaya çalışınca aynı mesajı ilk açılışta vermeye başladı ikinci ekrana hiç geçmedi yani umarım aracı komple kitlemem ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berkay Arıcı Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 ozan bey bende 2013 1.6 TDCI 115 C-MAX var. Hill holder c-max lerde deneme fırsatınız oldumu sorunsuz çalışıyormu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 ozan bey bende 2013 1.6 TDCI 115 C-MAX var. Hill holder c-max lerde deneme fırsatınız oldumu sorunsuz çalışıyormu. Çalışır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Lasik baSınç ve otomatik kilit yapmayı istiyorum. Bursada yapan varsa yardımcı olabilirmi. Otomatik kilit olayını hangi servise sorduysam otosan izin vermiyor diyor. Yazılımı yokmuş ellerinde sözde. Gidip sanayide elektirikçilerde de yaptırmak istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kodaz Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Arkadaşlar amerikadan gündüz ledli far aldım ben araca takında kontak açıldığı anda ledlerin yanmasını istiyorum kontağı kapatıncada sönmesini istiyorum bunu ayarlayabilirmiyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Arkadaşlar amerikadan gündüz ledli far aldım ben araca takında kontak açıldığı anda ledlerin yanmasını istiyorum kontağı kapatıncada sönmesini istiyorum bunu ayarlayabilirmiyim? Ayarlanır ama yoksa (2011lerde olabiliyor) BCMden tesisat çekmek gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kodaz Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 2013 model benimki elm327 ile fortsan proğramdan ayarlıyorum ama kısa farlarda beraber yanıp sönüyor. Benim araç tekno paket levha tanıma özelliğini ayarladım menülerden aktif etmeye çalışıyorum olmuyor işaretliyorum kendisi işareti tekrar kaldırıyor ekranda herhangi bir hata mesajı vermiyor bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 2013 model benimki elm327 ile fortsan proğramdan ayarlıyorum ama kısa farlarda beraber yanıp sönüyor. Benim araç tekno paket levha tanıma özelliğini ayarladım menülerden aktif etmeye çalışıyorum olmuyor işaretliyorum kendisi işareti tekrar kaldırıyor ekranda herhangi bir hata mesajı vermiyor bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmı ? öncelikle forscan de herhangi bir ayar yok, focccus olmasın? gündüz led li far derken? tesisatın nerden nasıl çekildiği önemli, yoksa ayarlansada bir işe yaramaz. forscanle bakın hatalara, camera yok, modul yok vs gibi hatalar varsa eksik modul vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap