Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 arkadaşlar Bursa da bu özellikleri açtırmak isteyen olursa yardımcı olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Mollaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 arkadaşlar Bursa da bu özellikleri açtırmak isteyen olursa yardımcı olurum. Osman abi bende bu özellikleri acmak istiyordum oto kapı kilitleme ve lastik basınç yardımcı olursan sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Araç hareketlendikten kısa bir süre sonra kapılar kitlense iyi olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Araç hareketlendikten kısa bir süre sonra kapılar kitlense iyi olurdu 10 km hızı görünce kapılar otomatik kilitleniyor Osman abi bende bu özellikleri acmak istiyordum oto kapı kilitleme ve lastik basınç yardımcı olursan sevinirim tabi bana özelden mesaj atın telefonlaşalım yardımcı olmaya çalışırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 10 km hızı görünce kapılar otomatik kilitleniyor tabi bana özelden mesaj atın telefonlaşalım yardımcı olmaya çalışırım 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 7 ben onu 10 diye görüyordum meğerse 7 miymiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 ben onu 10 diye görüyordum meğerse 7 miymiş C max 2012 modelde olurmu bu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 C max 2012 modelde olurmu bu ? bu soruyu Ozan cevaplarsa daha iyi olur bizler de ondan öğreniyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 O zaman ozan beye çağrı yapalım buradan .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 C max 2012 modelde olurmu bu ? Olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Olur üstadım bir yardım sana zahmet resimli falan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 üstadım bir yardım sana zahmet resimli falan.. Ilk mesajda gayet Detaylı, gereken yerler resimli. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Ermemiş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 arkadaşlar manisada bana yardımcı olabilecek olanınız varmı .....focus 3 style manuel vites benzinli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 arkadaşlar manisada bana yardımcı olabilecek olanınız varmı .....focus 3 style manuel vites benzinli Manisa da yapan vardı konunun içinde aratırsanız bulursunuz.Yardımcı olacaklardır.Ayrıca konuyu okuyarak kendiniz de yapabilirsiniz gerekli malzemeler varsa tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Dediklerinizi tam yapmama rağmen malesef aracım arıza verdi ve sonucunda serviste reset atmak zorunda kaldık. Bu seferde başka sorunlar meydana geldi. Otomatik kilit ile hillholder aktif etmem sonucunda , hillholder sonrası araçta ABS ,El freni ve çekiş kontrol simgesi sürekli ekranda sürekli yanmakta ve hepsinin çalışması durmakta ,FORScan ile tarama yaptım , reset atılmadan önce hatalar bunlardı. reset atıldıktan sonra ışıklar söndü fakat ayarlarda çekiş kontrol açma /kapama seçeneği hiç yok. Tekrar FORScan ile aradığımda aynı sorunlar var gibi Bu sorunları nasıl halledebilirim FORScanda böyle çıkması normal değil gibi anlayan forum üyelerinden yardım bekliyorum . Makyajlımı? http://ford.xtlt.ru/ab/buradan fabrika değerlerini yükleyin sonrasında forscanle hataları silin, (koyduğunuz ekran tarama ekranı, soldaki dtc kısmına geçip clear dtc yapın). Herşey normale dönerse tekrar deneyebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap