Ramazan E. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 model yılından kasıt formda da raslamıştım.2012 model style ile 2013 modeller 2011 ve 2014 modellere göre şehiriçi aktif güvenlik sistemi standart oluyordu sanırım.model yılı yükseldikçe donanımlar azalıyor.2015 lerde ise 2012 ve 2013 ler ile 2014 lere göre standart donanımda azalma var. Hocam o bahsettiğiniz Style Plus.Kısa süre satışta kaldı,sonra style a geçildi. Yani zaten donanım farkı olduğu isim ile de Ford tarafından belirtilmiş bir şey. O yuzden donanımda azalma var demek pek doğru değil.Önceden beri sadece Style olarak devam edip kendi içinde farklar olsa haklısınız.Bunu Titanium ve Titanium x farkı gibi düşünebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Onuda açabilirsiniz o zaman. Şase noyu özelden bana atarmısınız. Öyle bir durum olmaz. Ozan bey özel mesaj kabul edilmiyr diyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Ozan bey özel mesaj kabul edilmiyr diyor.. Dolmuş sanırım tekrar denermisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Gönderdim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 (düzenlendi) @Levent Okutan. Hiç okadar çok para vermeye gerek yok. aynı ürün ben gg den almıştım. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm327-obd-ii-usb-arac-ariza-tespit-cihazi-162305040 Ozan bey kablo bu mu ..ben bu siteden aldımda inşallah yanlış kablo değildir.. http://www.sanalpazar.com/Elm327-Obd-ii-Usb-Arac-Ariza-Tespit-Cihazi__isp40186159 Bende kilidi açtırdım ve çocuk kildiyle beraber çalışıyor. Mayıs 7, 2015 Teoman Saraç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Focusta zaten çocuk kilidi mekanik, birşeyleri etkileme ihtimali yok. Cmaxte elektrikli ama sorun olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Bakıyorumda bu özellikleri açtıranların hepsi yeni tip göstergelere sahip olan arçalarda yapmışlar..benim aractan farklı yani.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Bakıyorumda bu özellikleri açtıranların hepsi yeni tip göstergelere sahip olan arçalarda yapmışlar..benim aractan farklı yani.. Göstergeleri ya sonradan taktıysak? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Göstergeleri ya sonradan taktıysak? o zaman bende alayım doğan abi Cyclone ile sizni sayenizde tanışmıştık sıra göstergelere gelsin..Servis takmıyor şimdi aradım...nereden alıp taktırabiliriz.? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 o zaman bende alayım doğan abi Cyclone ile sizni sayenizde tanışmıştık sıra göstergelere gelsin..Servis takmıyor şimdi aradım...nereden alıp taktırabiliriz.? Yarın yeniden hatırlatta bizim parçacıda varsa fiyat alıyım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 o zaman bende alayım doğan abi Cyclone ile sizni sayenizde tanışmıştık sıra göstergelere gelsin..Servis takmıyor şimdi aradım...nereden alıp taktırabiliriz.? Servis takar da yaklaşık 2000 lira civarında bir para öderseniz Erol oto'da yok mu? BM5T10849BLH GOSTERGE TABLOSU FINISH NO 1856826 1852 TL 2185,36 TL 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Yarın yeniden hatırlatta bizim parçacıda varsa fiyat alıyım. Yarın hatırlatırm inşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Servis takar da yaklaşık 2000 lira civarında bir para öderseniz Erol oto'da yok mu? BM5T10849BLH GOSTERGE TABLOSU FINISH NO 1856826 1852 TL 2185,36 TL Murat abi cmax le focus aynımıydı gösterge. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Murat abi cmax le focus aynımıydı gösterge. Ben focus göstergesi taktım, yani aynı. Ama neden bilmiyorum, kodları (son harfleri) farklı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2015 (düzenlendi) Ozan bey lastik basınc ayarlamak için araca bağlandım ama benim aracın lastik ebadı #71 de varmış..yani neyi değiştirmek gerekiyor.. Mayıs 7, 2015 Levent Okutan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap