Uğut Ozan Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Rehber sayesinde hiçbir sorunla karşılaşmadan , benim ve arkadaşın aracına anlatılan özelikleri aktif ettik.Özellikle yokuş kalkış çok kullanışlı oldu emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Bu özellikleri fiesta araçta da açabiliyor muyuz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 bey 2015 Trendx TDCI SW, BCM F1FT ile başlıyor, IPC F1ET ile başlıyor, PTC heater takmayı düşünüyorum ama ayarlara girip giremeyeceğimden emin olamadım. sizin bu konuda fikriniz ya da tahmininiz var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 4 dakika önce, Kerem Bozdoğan said: teşekkür ederim. PTC heater montajı sonrasında servisin aktif etmesi söz konusu olur mu acaba? ELM çözümünü beklemek gerekecekse PTC heater için uğraşmaya gerek yok şu an. Kerem ptc ek ısıtıcı için aktifleştirmeye gerek varmıydı? Ben mi kaçırdım o konuyu? @Doğan Kurban cevap verir birazdan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu said: Kerem ptc ek ısıtıcı için aktifleştirmeye gerek varmıydı? Ben mi kaçırdım o konuyu? @Doğan Kurban cevap verir birazdan. GEM başlatıp durduruyor, montajdan sonra aktiflemek gerekiyor abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Kerem ptc ek ısıtıcı için aktifleştirmeye gerek varmıydı? Ben mi kaçırdım o konuyu? @Doğan Kurban cevap verir birazdan. Abi motor suyu sıcaklığı dış hava sıcaklığı gibi bilgilere göre gem aktif edip kapatıyor. Dolayısıyla elm olmadan aktif edemezler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Şahinler Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Arkadaşlar merhaba trabzon yakınlarında varmı yapan kımse? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Şahinler Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Kabloyu alabileceğim bir yer var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlker aydın Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 2013 focus titanyum aracım var ama lastik basınç sensörü vs bende yok mu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 2013 focus titanyum aracım var ama lastik basınç sensörü vs bende yok mu X paket yoksa yoktur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 21 dakika önce, Kadir Mermer said: X paket yoksa yoktur. X paketlerde sensör mü varmış? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 X paketlerde sensör mü varmış? [emoji4] Var diye biliyordum ama [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Şimdi, Kadir Mermer said: Var diye biliyordum ama Mk3 lerin hiçbirisinde lastik basınç sensörü yok. Bir tarihten sonra ülkeye giren tüm araçlarda lastik basınç sensörü zorunlu kılındı gibi bir şeyler hatırlıyorum. (ne kadar doğru yanlış hatırlıyorum bilmiyorum) Hani belki o döneme denk geldiyse olabilir fakat diğer türlü ı ıh (makyajlı kasa konusunda bilgi sahibi değilim) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Mk3 lerin hiçbirisinde lastik basınç sensörü yok. Bir tarihten sonra ülkeye giren tüm araçlarda lastik basınç sensörü zorunlu kılındı gibi bir şeyler hatırlıyorum. (ne kadar doğru yanlış hatırlıyorum bilmiyorum) Hani belki o döneme denk geldiyse olabilir fakat diğer türlü ı ıh [emoji4] (makyajlı kasa konusunda bilgi sahibi değilim) Doğrudur abi, yasadan haberim var ama galiba o yasa bizim f3 leri vurmadı, ben x paketle verildiğini düşünmüştüm, geçenlerde 2014 modelden çıkmasını bulmuştum ama alamadım ben de kesin bilgi sahibi değilim aslında [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 54 dakika önce, Servet Özkan said: Bir tarihten sonra ülkeye giren tüm araçlarda lastik basınç sensörü zorunlu kılındı gibi bir şeyler hatırlıyorum. (ne kadar doğru yanlış hatırlıyorum bilmiyorum) Hani belki o döneme denk geldiyse olabilir fakat diğer türlü ı ıh (makyajlı kasa konusunda bilgi sahibi değilim) aynen öyle, yasa geldikten sonrakilerde var donanımla alakası yok bknz @Mert Yürüyen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 (düzenlendi) aracım focus 2014 style plus.üretim tarihi 21.2.2014 satınalınma tarihi 28.9.2014 lastik basınç yok.açılabilirmi Şubat 27, 2016 Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap