Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 (düzenlendi) Fordetis ten sorguladım. Temel Özellikler İmal Tarihi: 21.02.2014 Araç Hattı: Focus 2011- Gövde Tarzı: 4 Kapı Sedan Versiyon: Seri 32 Motor: 1.6L Duratec Ti-VCT (123PS) - Sigma Vites Kutusu: 5 Vitesli Şanzıman Çekiş: LHD FWD Aks Oranı: 4.25 Egzoz Salımı: Kademe V Salımları Klima: Manuel Klima Bölge: (+)"TR" Boya: Gece Yarısı Göğü İç Kumaş: birde şu açıklamayı buldum. Rack/Gecko / Orta Açık Taş Lastik Hava Basıncı İzleyicisi Yok Mart 11, 2016 Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Doğru hamle, yokmuş. Siz elm ile yazılım olarak ekleyebilirsiniz, biliyorsunuzdur onu. Bu var dediğimiz araçlarda sensör mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 25 dakika önce, Yakup Çağatay said: Doğru hamle, yokmuş. Siz elm ile yazılım olarak ekleyebilirsiniz, biliyorsunuzdur onu. Bu var dediğimiz araçlarda sensör mevcut. Elm ile açılabiliyor demekki en azından bunu öğrenmiş olduk.kendim yapamam yaşadığım yerde buun açacak kimse bulamam artık formda yapan arkadaşlar var.birine raslarsak yardımcı olurlar artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Benim araba 9. Ayın sonunda üretilmiş bende var 2014 olunca olur diye düşündüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Herkese hayırlı akşamlar özellikle yakup beye daha sonra da sorunu çözmemde yardımcı olan murat beye ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim ve diğer arkadaşlarada tabi hızlı bir giriş yaptığım için kusura bakmayın bundan sonra daha iyi olacak inşallah 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hasan Akbulut Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Merhaba Arkadaşlar Forumda Yeniyim Bende Aracımda Böyle Farklı Şeyler Yapmak İstiyorum Malatya'da Bundan Anlayanlar Yardımcı Olurmu . Şimdiden Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2016 Arkadaşlar İzmir'de modifiye edilmiş elm kablosu olan var mı? Bugün veya yarın cruise control için ufak bir deneme yapmam lazım, benim kablo halen gelmedi aliexpressten yarın da vizeye girmeden halledeyim istiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2016 Arkadaşlar İzmir'de modifiye edilmiş elm kablosu olan var mı? Bugün veya yarın cruise control için ufak bir deneme yapmam lazım, benim kablo halen gelmedi aliexpressten yarın da vizeye girmeden halledeyim istiyorum. Hocam sizi takip ediyorum. Tam olarak calistiginda bir baslik açıp yaptiklarinizi anlatirsaniz bende deneyeceğim. Teşekkürler 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 On 25.03.2016 at 14:33, Sarp D. Uygur said: Arkadaşlar İzmir'de modifiye edilmiş elm kablosu olan var mı? Bugün veya yarın cruise control için ufak bir deneme yapmam lazım, benim kablo halen gelmedi aliexpressten yarın da vizeye girmeden halledeyim istiyorum. bende var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 On 25.03.2016 at 19:59, Teoman Saraç said: Hocam sizi takip ediyorum. Tam olarak calistiginda bir baslik açıp yaptiklarinizi anlatirsaniz bende deneyeceğim. Teşekkürler Montaj işi tamam da ipc ye yazdıramadığım için olsa gerek çalıştıramadım henüz.. 7 saat önce, Hakan K said: bende var. Peki kullanabilir miyim Hakan bey? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 tabiki özelden numaranızı atın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Peki kullanabilir miyim Hakan bey? Hocam musait oldugunuzda bi anlatim gecermisiniz? Direksiyonmu aliyoruz? Sadece parca alip kesiyormuyuz? Falan. Size zahmet olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 (düzenlendi) 2 saat önce, Teoman Saraç said: Hocam musait oldugunuzda bi anlatim gecermisiniz? Direksiyonmu aliyoruz? Sadece parca alip kesiyormuyuz? Falan. Size zahmet olacak. Teoman iki türlü de olur. Ama CC li deri direksiyon daha güzel olur bence. Mart 27, 2016 Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2016 6 saat önce, Teoman Saraç said: Hocam musait oldugunuzda bi anlatim gecermisiniz? Direksiyonmu aliyoruz? Sadece parca alip kesiyormuyuz? Falan. Size zahmet olacak. Abi en kolayı kendinden cc li direksiyon almak. Eğer ihtiyacın varsa 250 liraya bir arkadaşta var şu anda, aldığı özel deri dikme kılıfını da gönderecekti. Yok ben daha ucuza mal etmek istiyorum dersen çıkma bir cc kiti bulman lazım ki ben kaç aydır takip ediyorum anca denk getirdim. Eğer ki sadece cc kitini alırım dersen evet direksiyonu kesmek gerekiyor, deri desenli sünger neticede kolay kesiliyor ama işçiliğin ve sabrın yerinde olması lazım ki yanlış bir iş yapıp direksiyonu çöp haline getirme. Ben bu güne kadar nerelerden faydalandım diye soracak olursan da konu şu; http://www.fordownersclub.com/forums/tutorials/article/274-retrofitting-original-cruise-control-on-a-focus-mk3/ Eğer etliye sütlüye karışmayayım sadece cc kiti alıp geçeyim param var dersen http://www.aliexpress.com/item/2015-new-car-speed-control-switch-cruise-control-system-kit-for-ford-focus-3-kuga-2012/32565135488.html?spm=2114.01010208.3.1.XtGfD4&ws_ab_test=searchweb201556_9,searchweb201602_2_10036_10035_10034_507_10032_10020_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10021_10004_10022_10009_10008_10018_10019,searchweb201603_9&btsid=a71d61de-4724-439b-b1da-07b477642ee1 Kiti aldıktan sonra standart direksiyon üzerindeki sokete 3 tane pinini ekleyip kalan 2 kabloyu da sol menü butonlarının bağlı olduğu soketten paralel alarak bağlıyorsun. Daha sonrası yukarıdaki sitede anlatıldığı üzere focccus programından hallediliyor. Ben kesme biçme montaj işlerini bitirdim de modifiyeli kablom olmadığı için focccus üzerinden gereken herşeyi yapamadım. O işi de halledersem çalışıp çalışmadığı konusunda bilgilendirme yapabilirim. Dipnot; Titanium araçların direksiyon soketleri ve airbag-menü-müzik kontrol tuşlarının bağlantı kabloları farklı olduğu için böyle bir yol izlemek zorunda kalıyoruz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Sipariş ettiğim Elm kablosu gelmiş, akşam araca Hill Hold v.s işlemlerini yapmayı düşünüyorum lakin Win10 olan Pc ile yapabiliriz bunu değil mi? Konuda bir kaç yere baktım ama göremedim bunla ilgili bir şey. + olarak youtube'da bir video'da hill hold eklenince abs ışığı yakıyordu araç bunu silmek içinde Forscan kullanıyordu eleman. Sitesinden baktığımda birden fazla sürümü var son sürümü(2.3.0 beta) indirsek kullanabiliriz sanırım değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap