Tayfun Kurt Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Herkese merhabalar, Forumdan @Murat Kavuk ile irtibata geçip yokuş kalkış desteğini yapabilir misiniz diye ricada bulundum. Bugün çağırdı ve yanına gidip araca ekledi. Sorunsuz bi' şekilde çalışmakta. Murat Abi çok teşekkür ederim Ayrıca konu sahibine de teşekkür ederim. İyi forumlar. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali cemal Akyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 2013 FORD FOCUS III TREND X 1.6 TDCI Yokuş kalkış desteğini elektronikçi aktif eder mi? Aktif sonrasında arıza ışığı çıkabilir miş. Baya bir konuda yazılmış elm deniliyor. okuyamadım hepsini yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 4 dakika önce, Ali cemal Akyol said: 2013 FORD FOCUS III TREND X 1.6 TDCI Yokuş kalkış desteğini elektronikçi aktif eder mi? Aktif sonrasında arıza ışığı çıkabilir miş. Baya bir konuda yazılmış elm deniliyor. okuyamadım hepsini yardımcı olursanız sevinirim Lütfen konunun ilk mesajını okuyarak (her şey açıkca belirtilmiş ve konular okumak için var) üyeliğinizi tamamlayınız (bkz: Kurallar ve özel mesajlarınız). Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali cemal Akyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay said: Lütfen konunun ilk mesajını okuyarak (her şey açıkca belirtilmiş ve konular okumak için var) üyeliğinizi tamamlayınız (bkz: Kurallar ve özel mesajlarınız). Teşekkürler. Yakup bey iyi akşamlar istanbulda bu sistemi yapıcak biri elektronikçi var mıdır? kablo gerekli diyorlar. sizden yardım alabilirsem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 2 dakika önce, Ali cemal Akyol said: Yakup bey iyi akşamlar istanbulda bu sistemi yapıcak biri elektronikçi var mıdır? kablo gerekli diyorlar. sizden yardım alabilirsem İyi akşamlar, şahsıma ait parça maalesef bulunmuyor. Konunun ilk mesajında yazıldığı gibi bir elektronik parça ve kolayca bulunan yazılım gerekiyor bundan sonrası çocuk oyuncağı. Elektrikçi bunlara vakıf ise yapar değilse yapamaz. Ücret ise min 50 mak 200 olur. Dediğim gibi üyeliğinizi tamamlamazsanız maalesef buradan daha fazla yararlanamazsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali cemal Akyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 8 dakika önce, Yakup Çağatay said: İyi akşamlar, şahsıma ait parça maalesef bulunmuyor. Konunun ilk mesajında yazıldığı gibi bir elektronik parça ve kolayca bulunan yazılım gerekiyor bundan sonrası çocuk oyuncağı. Elektrikçi bunlara vakıf ise yapar değilse yapamaz. Ücret ise min 50 mak 200 olur. Dediğim gibi üyeliğinizi tamamlamazsanız maalesef buradan daha fazla yararlanamazsınız. sizde parçası varsa para veririm. vakıf olmadığını biliyorum parasız yardım talebinde bulunmadım.bugün bir yeri aradım servise git dedi o açıdan üyeliğim aktif sanırım. maili onayladım. belki başka bir kullanıcı arkadaşımzı da vardır hızlıca gün içinde istanbula gidip parası ile yaptırmak isterim. 5 dakika önce, Ali cemal Akyol said: sizde parçası varsa para veririm. vakıf olmadığını biliyorum parasız yardım talebinde bulunmadım.bugün bir yeri aradım servise git dedi o açıdan üyeliğim aktif sanırım. maili onayladım. belki başka bir kullanıcı arkadaşımzı da vardır hızlıca gün içinde istanbula gidip parası ile yaptırmak isterim. pardon vakııf dediniz sanırım ben yanlış anlamış olabilirm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Evet öyle olmuş ama sanırım siz benim ne dediğimi okumuyorsunuz. Bundan sonra kuralları uygulamam gerekiyor, lütfen heyacansız şekilde bulunduğunuz ortama ayak uydurmaya çalışın. Her şey ilk mesajda açıkca belirtilmişti, aksi şeyleri tabii ki talep edebilirsiniz buna söz eden olmaz zaten. Bakın bu konu 100.000 kere okumuş..Kaç yüz kişi de bu işten faydalanmıştır. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 (düzenlendi) herkesin aklına gelmiştir sanırım ama baktığım sayfalarda göremedim; bu km sadece yukarı doğru ayarlanır olayında km'yi 999999 olarak set edince ne olur acaba? sıfırlar mı? takılı mı kalır? ya da bir yere tur bilgisi düşüp öyle mi sıfırlar? kusura bakmayın böyle mini çakallık yapmak içinmiş gibi soru ama sadece merak ettim. Mayıs 26, 2016 Kerem Bozdoğan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hasan Akbulut Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 acil yardım lütfen . araca forumda yazıldığı gibi yaptım aracta bütün arıza ışık ve uyarılar geldi FORscan ile silinmiyor . Yardım lütfen ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Akü kutup başını sök tak yap Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hasan Akbulut Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Hocam yaptım olmadı . ilk baş yedek aldım tekrar yükledim yine olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Hocam yaptım olmadı . ilk baş yedek aldım tekrar yükledim yine olmadı. HS-CAN MS-CAN modu var mı kullandığınız elm cihazında? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hasan Akbulut Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Evet var hocam sağolun teşükkürler. Sorun gitti sanırım başta olan gem modülüne yazım yaparken hata oldu akü tekrardan söktüm tek kutup basını uzun süre bekledim taktım tek seferde oldu . kısa sürede sanırım bilgileri unutmuyor. çok sağolun hayırlı aksamlar tekrardan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 ElMconfig kullanan veya çalıştıran var mı ben sürekli CAN hatası alıyorum. Okumuyor araç verilerini driver herşey tam olarak kurulu Forscan, FoCCCus problemsiz çalıştırıyorum Dün hata kodlarını okuttuğumda aşağıdaki hata kodunu aldım Ön Sürücü ve arka sürücü tarafı cam konum alğılayıcısında kalibrasyon hatası aldım bunu nasıl düzeltebilirim. Sanırım araç çalışır iken cam açma düğmesine 5 sn basmak yetiyormuş denedim olmadı ===DDM DTC B12DC:54-2F=== Kod: B12DC - Ön Cam Hareket/Konum Algılayıcısı İlave hata belirtisi: - Eksik Kalibrasyon Durum: - Mevcut arıza kodu - talep zamanı - Bu arıza kodu için arıza lambası kapalı Modül: Sürücü Kapısı Modülü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap