Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 21 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Volkan biraz bekle bence, aynısını sipariş verdim 3 ekimde. Hele gelsin deneyelim bakalım çalışacak mı? Hatta senin ayarlarıda değiştiririz... Ercan bizi bekleseydin keşke, linki paylaşan olarak çalışmazsa mahcup olmak istemem. İnşallah çalışır diyelim... gürkan hocam geldi mi cihazınız ? benim ki hala kargo bekliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gokhan Erten Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Selamlar Aranıza yeni katıldım Aracım Focus 3 Trend sırf boş oldugundan arabadan soğdum üstelik lpg li ve yokuşlarda sürekli stop ediyor.Ayrıca hız sabitleyici de yok.Ankara da yaşıyorum bana bu konuda yardım edecek fikir verecek biri varmı ? istediğim Yokuş kalkış desteği ve Hız sabitleyici taktırmak Teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Isıtma noldu @R Samet Batmaz aradınız mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 21 dakika önce, Ercan Gülmez yazdı: gürkan hocam geldi mi cihazınız ? benim ki hala kargo bekliyor Bugün gelmiş ama evde bulamayınca postaneye bırakmışlar, yarın alabilirsem deneyeceğim bakalım, İnşallah çalışır diyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 33 dakika önce, Gokhan Erten yazdı: Selamlar Aranıza yeni katıldım Aracım Focus 3 Trend sırf boş oldugundan arabadan soğdum üstelik lpg li ve yokuşlarda sürekli stop ediyor.Ayrıca hız sabitleyici de yok.Ankara da yaşıyorum bana bu konuda yardım edecek fikir verecek biri varmı ? istediğim Yokuş kalkış desteği ve Hız sabitleyici taktırmak Teşekkürler.. HLA için zaten yapılacaklar ortada. Hız sabitleme için direksiyonu temin etmeniz gerek. http://www.focusclubtr.com/topic/4628-focus-3-trende-cruise-control-hız-sabitleme-takılabilir-mi/?page=2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Bugün gelmiş ama evde bulamayınca postaneye bırakmışlar, yarın alabilirsem deneyeceğim bakalım, İnşallah çalışır diyelim [emoji4] Niye evde değildin. Kaç kişi kedi gibi bekliyor. [emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
R Samet Batmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Isıtma noldu @R Samet Batmaz aradınız mı? Yok hocam arayamadm. Ulaşınca yazicam buradan varmış yada yokmuş diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Hız sabitleme için video cekmistim ihtiyacı olan varsa bakabilir. Eğer kendi direksiyonunuzu kullanacaksanız İzmirde elinde bir tane cc aparatı olan dükkan biliyorum. İsteyen ulaşabilir. 150 liradan veririm demişti dükkan sahibi.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gokhan Erten Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Ankarada yardım edecek biri varmı? bu işlerden anlayan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 12 dakika önce, Gokhan Erten yazdı: Ankarada yardım edecek biri varmı? bu işlerden anlayan? son sayfayı değilde konunun tamamını okursanız kendiniz de yapabilirsiniz bu işlemleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2016 Ankarada yardım edecek biri varmı? bu işlerden anlayan? Ankarada olsam ben yardımcı olurdum da değilim malesef. Daha önce Ankarada bir arkadaşımız cc yapmıştı. Ozan Kar da yardımcı olabilir. Diğer işlemler basit yokuş kalkış desteği falan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gokhan Erten Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Olayı anladım okudumda illaki ankarada bu işi yapmış tecrübeli birileri vardır diye düşünüyorum ve kimsenin ücretsiz yapmasınıda beklemiyorum --1 dakika sonra eklendi-- Teşekkürler sarp bey .. --7 dakika sonra eklendi-- @Ozan Kar Merhaba bu konuda yardımcı olabilirmisiniz müsait oldugunuzda? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Evet kablomuz geldi ve çalıştı ? Toplantıdan sonra atla gel @Volkan Ö. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 3 saat önce, Gokhan Erten yazdı: Olayı anladım okudumda illaki ankarada bu işi yapmış tecrübeli birileri vardır diye düşünüyorum ve kimsenin ücretsiz yapmasınıda beklemiyorum --1 dakika sonra eklendi-- Teşekkürler sarp bey .. --7 dakika sonra eklendi-- @Ozan Kar Merhaba bu konuda yardımcı olabilirmisiniz müsait oldugunuzda? Ancak haftaya olabilir. Cruise control için direksiyon yada tuşu alıp gelmeniz lazım. Başkent sanayi nisa ford da olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gokhan Erten Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 @Ozan Kar Teşekkürler Ozan Bey ne zaman müsait olursan.Özelden telefon numaranı gönderebilirmisin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap