Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 24 dakika önce, Serdar Alkan yazdı: bu yokuş kalkış desteğini yapan arkadaşlar mı var mı 113 sayfa içinde yapanları görebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Alkan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 ben teknik servisi aradım var ama biz yapmayız diyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Doğru diyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Alkan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 6 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Doğru diyor. Neden öyle ama servis yapmıyor onu anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 6 dakika önce, Serdar Alkan yazdı: Neden öyle ama servis yapmıyor onu anlamadım Çünkü aracınızda sunulan bir donanım değil haliyle resmi kanallarında buna izin yok. Özellik için ilk mesajdaki yolları takip ediniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Alkan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Çünkü aracınızda sunulan bir donanım değil haliyle resmi kanallarında buna izin yok. Özellik için ilk mesajdaki yolları takip ediniz. Yakup bey ben Elm327 alıp tablet ile yapabilir miyim Elm327yi bluetooth bağlantısı ile mi baglicam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 4 dakika önce, Serdar Alkan yazdı: Yakup bey ben Elm327 alıp tablet ile yapabilir miyim Elm327yi bluetooth bağlantısı ile mi baglicam İlk mesajda yazdığı gibi pc'siz olmaz. Kablolu olması daha iyi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Alkan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: İlk mesajda yazdığı gibi pc'siz olmaz. Kablolu olması daha iyi olur. İnternetten baktığım Elm327ler var küçük bir şey kabloyu nasıl baglicam bluetoothlu baktığım ürün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Şimdi, Serdar Alkan yazdı: İnternetten baktığım Elm327ler var küçük bir şey kabloyu nasıl baglicam bluetoothlu baktığım ürün Serdar bey ilk mesajda arkadaş detaylı anlatmış zaten.mesajın Sonraki sayfalarında da yapan arkadaşların karşılaştığı sorunlar, nasıl yaptıkları vs konuşuldu. Sizde bi zahmet bizim yaptığımız gibi okuyun sonra burdaki herkes yardımcı olur merak etmeyin. Benim aldığım link burda 10-15 gün içerisinde geliyor http://www.aliexpress.com/item/32704315332/32704315332.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Alkan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 11 dakika önce, Ercan Gülmez yazdı: Serdar bey ilk mesajda arkadaş detaylı anlatmış zaten.mesajın Sonraki sayfalarında da yapan arkadaşların karşılaştığı sorunlar, nasıl yaptıkları vs konuşuldu. Sizde bi zahmet bizim yaptığımız gibi okuyun sonra burdaki herkes yardımcı olur merak etmeyin. Benim aldığım link burda 10-15 gün içerisinde geliyor http://www.aliexpress.com/item/32704315332/32704315332.html Teşekkür ederim Ercan bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 38 dakika önce, Serdar Alkan yazdı: Teşekkür ederim Ercan bey Rica ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Bütün sayfayı niye copy - past yaptınız ki, nerisini anmaladınız yardımcı olalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Zengin Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 abi ben bu sayfayı ilk defa kullanıyorum yanlışlıkla yaptımm heralde kusura bakma . bu proğramı şimdi indirdim de bu proğramla yokuş kalkış desteği aktifleştirilebiliyormu onu sormak istedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 3 dakika önce, Halil Zengin yazdı: abi ben bu sayfayı ilk defa kullanıyorum yanlışlıkla yaptımm heralde kusura bakma . bu proğramı şimdi indirdim de bu proğramla yokuş kalkış desteği aktifleştirilebiliyormu onu sormak istedim. İlk mesajı okumanız kafidir cevap için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2016 (düzenlendi) Öncelikle Aracında neler var neler yok ona bakmak lazım, Yokuş Kalkış Desteği, Otomatik Kapı Kilitleme, Lastik Basıncı uyarı sistemi, vs. Trend versiyonlarda ; Yokuş Kalkış Desteği, (ELM+Focccus ile açılabilir) Otomatik Kapı Kilitleme, (ELM+Focccus ile açılabilir) Lastik Basıncı uyarı sistemi, (ELM+Focccus ile açılabilir) Cruise Control (Direksiyona aparat takılıp veya direksiyon değişimi ile ve ELM+Focccus ile açılabilir) Style versiyonlarda; Yokuş Kalkış Desteği, (ELM+Focccus ile açılabilir) Otomatik Kapı Kilitleme, (ELM+Focccus ile açılabilir) Lastik Basıncı uyarı sistemi, (ELM+Focccus ile açılabilir) Cruise Control (var) Titanium larda ise Yokuş Kalkış Desteği, (var) Otomatik Kapı Kilitleme, (ELM+Focccus ile açılabilir) Lastik Basıncı uyarı sistemi (var) Cruise Control (var) Fucccus; http://ford.xtlt.ru/FoCCCus/FoCCCus_0.8.6.zip Elm327 ODBII cihazı modifiyeli olursa iyi olur http://www.ebay.com/itm/272026924589?euid=623438e9d303460c8d7d8b7f161601b0&bu=43478392706&cp=1&sojTags=bu=bu Kasım 24, 2016 Ergün YILDIZ tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap