Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Ben de IPC'ye yazamıyordum en son ama bir umudum var, bi deneyelim. @Yahya Akman bi denesin abi olmadı.Anlık hız açılırsa süper olur bak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Denedim olmadı, yazarken focccus yine hata verdi. Ipc ye yazamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 10 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Denedim olmadı, yazarken focccus yine hata verdi. Ipc ye yazamıyorum. IPC değerlerini okumada hata verdimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Şimdi, Tuncay A. yazdı: IPC değerlerini okumada hata verdimi? Okuyor ama yazarken hata veriyor. Çok zorlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Okuyor ama yazarken hata veriyor. Çok zorlamadım. Bende alarm'ı aktif ederken göz olmadığındanmıdır nedir bilemedim, 6-7 defa deneyince yazabildi. Hep hata vermişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Göstergeyi değiştirme mca da oluyor. Kugayı bilmiyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saim Üstünel Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Benim yeni kasa cmax'in göstergesinde soğuk havalarda çıkan kar tanesi şeklinde uyarı çıkmıyor arkadaşlar. Sistemi henüz hiç kurcalamadım. Bunun bir ayarı var mı? Foccus veya elm config ile açılabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Şimdi, Saim Üstünel yazdı: Benim yeni kasa cmax'in göstergesinde soğuk havalarda çıkan kar tanesi şeklinde uyarı çıkmıyor arkadaşlar. Sistemi henüz hiç kurcalamadım. Bunun bir ayarı var mı? Foccus veya elm config ile açılabilir mi? Herhangi bir ayarı yok kullanım kitapçığında açıkça anlatılmıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 11 dakika önce, Saim Üstünel yazdı: Benim yeni kasa cmax'in göstergesinde soğuk havalarda çıkan kar tanesi şeklinde uyarı çıkmıyor arkadaşlar. Sistemi henüz hiç kurcalamadım. Bunun bir ayarı var mı? Foccus veya elm config ile açılabilir mi? Mobildeyim tam arac özellik ve donaniminizi yazarmisiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saim Üstünel Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 2015 yeni kasa cmax 1.5 TDCI powershift. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Trend mi titanium mu? benimki trend bende de çıkmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Bu tür şeyler donanımla değişmez de bilgi olarak kalsın. Mobilde isme tıklarsanız bilgiler dökülür şekil a1. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Bu tür şeyler donanımla değişmez de bilgi olarak kalsın. Mobilde isme tıklarsanız bilgiler dökülür şekil a1. Bende profiline girince yazdigini yazdıktan sonra gördüm. Ben trend benzinli olmama yormuştum demekki kaldirilmis ya da bu hafta göstergeyi guncelledigimizde ile gelecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 (düzenlendi) aracım garantili olduğu için yokuş kalkış ve lastik basınç göstergelerini açmayı düşündüğüm halde garantiyi bozarım diye cesaret edemiyordum.formda da yazmıştım.gerek bijonların kapaklarının düşmesi erekse kapıların cam kenalarındaki parlak plastiklerinde içinde bozulmalardan dolayı defalarca garantiye müracat etmeme rağmen hepsinde de reddedilmesi sonucunda bundan sonraki bakımları servise yatırmayacağım ve garantiyide artık takmamaya başladığımı düşünerek bu ekran olayınıda düşünmeye başladım.bu göstergeyi küçük ekranlarda da ayarlayabilirmiyiz(bu arada aracım 2014 focus 3 tyle plus) Aralık 10, 2016 Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 4 dakika önce, Alparslan Özaslan yazdı: aracım garantili olduğu için yokuş kalkış ve lastik basınç göstergelerini açmayı düşündüğüm halde garantiyi bozarım diye cesaret edemiyordum.formda da yazmıştım.gerek bijonların kapaklarının düşmesi erekse kapıların cam kenalarındaki parlak plastiklerinde içinde bozulmalardan dolayı defalarca garantiye müracat etmeme rağmen hepsinde de reddedilmesi sonucunda bundan sonraki bakımları servise yatırmayacağım ve garantiyide artık takmamaya başladığımı düşünerek bu ekran olayınıda düşünmeye başladım.bu göstergeyi küçük ekranlarda da ayarlayabilirmiyiz(bu arada aracım 2014 focus 3 tyle plus) Sorunu anlamadım ama hepsini yanıtlamaya çalışayım tekrar tekrar; Garanti etkilenmez Büyük ekran takılabilir. Küçük ekran olsa dahi ilk mesajdaki özellikler açılabilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap