Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Şimdi, Alparslan Özaslan yazdı: bu göstergeyi küçük ekranlarda da ayarlayabilirmiyiz Bu cümleden kastınız 4'lü menüler ise onu yapamazsınız. O sadece geniş ekran ile var olan bir özellik. 4'lü menülerin değişimide Ozan'ın dediği gibi sanırım MCA göstergelerde mevcut sadece. Onun dışında yokuş kalkış,lastik basınç v.s gibi şeyler için göstergenin önemi yok her ikisinde de yapılabiliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Bende eski opel aracımdan kalan elm bu... Modifiye işini beceremeyeceğim galiba. Modifiye etmeden hiç mi işe yaramaz bu aparat? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2016 (düzenlendi) Modifiye işlemi basit, resimde görülen beyaz kablolar üzerinde yapılacak sıkıntı yok. Benim anlamadığım bu elm nasıl bir elm. Kablosuz mu? Uzaktan çekmeniz mümkün mü? Hatta Japon parçaları kullanılmış, belki bizimkilerden daha kaliteli bile çıkabilir Aralık 11, 2016 Sarp D. Uygur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 (düzenlendi) Kablolu. Modifiye işi hakkında bana yardımcı olabilir misiniz? Bunun adı op-com. Ben elm dedim ama yanlış olabilir Bu modifiyeli elm ile forda yapılan müdahelelerin benzeri bu aletle opelde yapılıyor. Aralık 13, 2016 Fatih Aldemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guray G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 (düzenlendi) Merhaba, Bir C-Max kullanıcısı olarak katıldım aranıza. Kendi modifiye ettiğim FT232 çipli ELM kabloyu kullanarak Forscan ile hem HS hemde MS modda bağlanıp izleme ve hata silme yapabiliryorum. Bu gün hill holder açmak istetim. Ancak Focccus ile Read BCM dediğim zaman %93' kadar ilerliyor ve "VBF checksum error" hatası alıyorum, ekranda Normal Mode yazısı çıkıyor. 2014 Trend C-Max için hill holder açan yada BCM'den herhangi bir özelliği ayarlayabilmiş arkadaş var mı acaba? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler. Aralık 13, 2016 Guray G. tarafından düzenlendi model belirtme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Şimdi, Guray G. yazdı: bekliyorum, teşekkürler. Çok kişi var açan... İzmirde size yardımcı olacak arkadaşlar çıkar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cengiz bayram Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 İzmirde biz bir kaç arkadaşa açtık 2014 yoktu hiç model fark eder mi bilmiyorum. Bazen sorun yaşadığımız oldu tekrar yapınca veya değişik foccus versiyonlarını deneyince oldu. İsterseniz yardımcı olabiliriz . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guray G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 2 defa denedim, ikisinde de aynı hatayı aldım. Kontak açıkken yaptım denemeleri. Siz focccus yazılımının hangi versiyonunu kullandınız c-max'e yükleme yaparken? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 18 dakika önce, cengiz bayram yazdı: İzmirde biz bir ka Cengiz model farketmez '14 de olur. 4 dakika önce, Guray G. yazdı: 2 defa denedim, ikisinde de aynı hatayı aldım. Kontak açıkken yaptım denemeleri. Siz focccus yazılımının hangi versiyonunu kullandınız c-max'e yükleme yaparken? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cengiz bayram Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Gürkan bey de söylemiş model farketmiyormuş. Biz 8.4 ,8.5, 8.6 hepsiyle yaptık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guray G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 (düzenlendi) Foccus okuma yaparken sona doğru hata verince torpidonun oradaki sigorta kutusundan röle çekip bırakma sesleri geldi 2 denememde de. O yüzden korktum açıkçası. Ne dersiniz bu durum karşısında? Kontak kapalı mı yapılmalı bu işler yoksa? Aralık 13, 2016 Guray G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Şimdi, Guray G. yazdı: Kontak kapalı mı yapılmalı bu işler yoksa? Kontak açık olmalı. Sesler önemli değil, hatta motor arızalı Servis gerekli ibareleride gelecektir ve bunlar normal... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guray G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Tavsiyeleriniz doğrultusunsa tekrar deneyeceğim, teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Bir kaç mesaj önceki fotodaki alet modifiye olmuyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Şimdi, Fatih Aldemir yazdı: Bir kaç mesaj önceki fotodaki alet modifiye olmuyor mu? olur modifiye şart değil sizdeki cihaz fordun protokollerini destekliyormu o önemli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap