Mustafa.Yıldız Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Bunların hepsi smart haricinde olanlar var ama ayna ısıtmıyor sanki bilemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Şimdi, Mustafa.Yıldız yazdı: Bunların hepsi smart haricinde olanlar var ama ayna ısıtmıyor sanki bilemedim Ayna otomatik katlanıyor mu? Katlanıyorsa ısıtmada olması gerek diye biliyorum,bir aynayı (sadece ayna kısmını) söküp bir arkasına bakın bakalım rezistans var mı? Yoksa ısıtma + katlama için yapılacak 2 şey var hangisini yapacağınız size kalmış; 1-Otomatik katlanır ısıtmalı ayna alıp mevcut aynalarınızı değiştirmek(modüllerinde değişmesi gerek) 2-Ekstra ayna alıp arkasına rezistans döşeyip bağlamak bunuda @Volkan Ö. abi yapmıştı,konusuda vardı ama bulamadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa.Yıldız Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 2 saat önce, Semih G. yazdı: Ayna otomatik katlanıyor mu? Katlanıyorsa ısıtmada olması gerek diye biliyorum,bir aynayı (sadece ayna kısmını) söküp bir arkasına bakın bakalım rezistans var mı? Yoksa ısıtma + katlama için yapılacak 2 şey var hangisini yapacağınız size kalmış; 1-Otomatik katlanır ısıtmalı ayna alıp mevcut aynalarınızı değiştirmek(modüllerinde değişmesi gerek) 2-Ekstra ayna alıp arkasına rezistans döşeyip bağlamak bunuda @Volkan Ö. abi yapmıştı,konusuda vardı ama bulamadım. Aynalar otomatik katlanıyor. Sitedeki Donanım listesinde yok rezidansa basıyorum ama ısıtıp ısınmadığına dikkati bakayım bir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Şimdi, Mustafa.Yıldız yazdı: Aynalar otomatik katlanıyor. Sitedeki Donanım listesinde yok rezidansa basıyorum ama ısıtıp ısınmadığına dikkati bakayım bir Rezistansı açtıktan 1-2 dakika sonra elinizi aynaya değdirin bakalım herhangi bir ısınma var mı? Yoksa dediğim gibi ayna arkasına bakmak lazım ki ısıtma vardı diye hatırlıyorum o pakette. Belki bir kopukluk,temassızlık vardır. Bunlara bir bakın olmadı yukarıdaki yöntemlerle ısıtma eklenir kolayca. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Andıç Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Lastik basınç uyarısını aktif ederken önce write to bcm yapıp sonramı abs menüsünden ecuyamı yüklüyoruz, yoksa değişikliği yapıp direk abs menüsündenmi yüklüyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2017 Lastik basınç uyarısını aktif ederken önce write to bcm yapıp sonramı abs menüsünden ecuyamı yüklüyoruz, yoksa değişikliği yapıp direk abs menüsündenmi yüklüyoruz Birinci sayfada harfiyen her şey yazıyor. Ben de yaptım sadece ilk sayfayı okumanız bence yeterli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 An itibarıyla aracımın otomatik kilitleme ve lastik basınç ölçme özelliğini aktif ettim.Ama şu anda gauge menüde 5 tane dtc kodu alıyorum.Forscan ile ilk dtc tarattığımda arızalar çıktı.Arıza kodlarını sil tuşuna basıp kodları sildim.Daha sonra tekrar arıza tarattım arıza bulunamadı.Fakat gauge menüye tekrar girdiğimde dtc kodlarının halen durduğunu gördüm.Yani şu anda forscan ile arıza kodu göstermiyor ama gauge menüde arıza gözüküyor.Acaba elm327 kablomda modifiye olmadığı için mi gauge menüdeki arıza silinmiyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Şimdi, Mehmet Çallı yazdı: An itibarıyla aracımın otomatik kilitleme ve lastik basınç ölçme özelliğini aktif ettim.Ama şu anda gauge menüde 5 tane dtc kodu alıyorum.Forscan ile ilk dtc tarattığımda arızalar çıktı.Arıza kodlarını sil tuşuna basıp kodları sildim.Daha sonra tekrar arıza tarattım arıza bulunamadı.Fakat gauge menüye tekrar girdiğimde dtc kodlarının halen durduğunu gördüm.Yani şu anda forscan ile arıza kodu göstermiyor ama gauge menüde arıza gözüküyor.Acaba elm327 kablomda modifiye olmadığı için mi gauge menüdeki arıza silinmiyor? DTC leri silmek için modifiyeli kablo gerekiyor. Lazımsa müsait bir ara benim kabloyu veririm silersiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 (düzenlendi) ELM327 konusunda K.Maraş veya Mersin ilinde bu konuda yardımcı olabilecek, yapalım diyecek bir forumdaş var mı? Ocak 6, 2017 Erkut Ertekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 20 dakika önce, Sarp D. Uygur yazdı: DTC leri silmek için modifiyeli kablo gerekiyor. Lazımsa müsait bir ara benim kabloyu veririm silersiniz. Teşekkür ederim. Fırsat bulursam kabloyu modifiye etmeyi deneyeyim. Olmazsa sizin kabloyla silebiliriz müsait bir zamanda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 27.06.2014 - 11:16 tarihinde, Giray Aksen yazdı: Bu arada #23 ile sakin oynamayın cruse control devre dışı kalıyor ben denedim patladı serviste güncelleme yapıldı. Giray benimde yardıma ihtiyacım var banada yardım edermisin --13 dakika sonra eklendi-- 16.12.2016 - 15:42 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Son kez olmaz Cengiz Biz burda iki kez yardım edince veya teklif edince kapatalım mı o zaman konuyu Gürkan benimde yardıma ihtiyacım var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 CC devreden çıktıysa rcm sekmesinde de initialize yapın. Faydası olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 28 dakika önce, Nazmi Kırma yazdı: Giray benimde yardıma ihtiyacım var banada yardım edermisin --13 dakika sonra eklendi-- Gürkan benimde yardıma ihtiyacım var Hiç sıkıntı yok Nazmi, çözeriz Ataşehir e düşür yolunu ? Halledelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nazmi Kırma Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hiç sıkıntı yok Nazmi, çözeriz Ataşehir e düşür yolunu ? Halledelim. o kolay da sana nasıl ulaşacağım Ocak 7, 2017 Nazmi Kırma tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakkan Çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Yokuş desteği, lastik basıncı ve AUX bağlantısı tamamdır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap