Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Şimdi, Eren Sarıkaya yazdı: lastik basinc Profil bilgilerinizde titanium x yazıyor aracınız için ama lastik basınç sensörü yok mu fabrika çıkışlı olarak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Sarıkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Şimdi, Semih G. yazdı: Profil bilgilerinizde titanium x yazıyor aracınız için ama lastik basınç sensörü yok mu fabrika çıkışlı olarak? Ne yazikki yok. Ne menude ne de lastik iclerinde sensor yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet K_ Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Şimdi, Osman Türkol yazdı: aracınızın özelliklerini kontrol edin yazdığınız gibi esp yok sa olmaz Aracımın özelliklerini düzgün bir şekilde yazan bir kaynak bulamadım. Normalde 2012 focus trend'lerde start-stop da gözükmüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Bu linkte var diyor acaba yanlış özelliği açmış olabilir misin? http://www.arabalar.com.tr/ford/focus/2012/sedan-1-6-tdci-trend Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet K_ Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Şimdi, Osman Türkol yazdı: Bu linkte var diyor acaba yanlış özelliği açmış olabilir misin? http://www.arabalar.com.tr/ford/focus/2012/sedan-1-6-tdci-trend #101 Tire pressure monitoring system seçeneğini 44- Deflation Detection System değerine getirdim. ABS menusunden Initialize ECU yaptım. Lastik basınç uyarısını aldım gösterge menüsünden. Lastiklere hava vurdurarak basınçlarını sabitledim. Daha sonra gösterge menüsünden çıkan "Lastik basınçlarınızı ayarlayın" uyarısı için OK tuşuna basılı tuttum ama "lastik basıncı kaydedilemedi" şeklinde uyarı verdi. Hem sabit hemde hareket halindeyken denedim ama olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Donanım listesi sitemizde mevcut. 2014 model sonrasında sensör ile gelmeye başladı Focus, altında ise donanım bağımsız hiç yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beyazıt Turgay Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Arkadaşlar Antalya'da elm327 ile hareket halinde otomatik kilidi aktif hale getirebilecek kimse varmı? Yardım ederseniz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 iyi akşamlar.bu akşam Sarp beyle buluştuk ve yokuş kalkış ile lastik basınç göstergesini aktif ettik.eline sağlık teşekkür ederim Sarp bey. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Sarıkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Ankaradan kimse yok mu Ozan Beyin bu ara vakit sıkıntısı varmiş. Yardimci olabilecek başka birileri olsa cok sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Cuma akşamı Ankara'da olacağım o zamana kadar kimseden yardım gelmezse hallederiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 (düzenlendi) @Sarp D. Uygur Gezici ELM mütehassısı İstanbul da bende yardımcı olurum. Sarp Beye CC montajı konusunda çektiği video için minnetarım. Ocak 24, 2017 Ergün YILDIZ tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beyazıt Turgay Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Antalya'da yardım edecek bir arkadaş varmı? Otomatik kapı kilitleme için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih Ordueri Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Bursada yardımcı olabilecek varmı acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Şimdi, Melih Ordueri yazdı: Bursada yardımcı olabilecek varmı acaba ? deneye biliriz iyi bir havada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beyazıt Turgay Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 17.12.2016 - 11:31 tarihinde, Akif Kama yazdı: Eyvallah Osman'ım. Çok Teşekkür Ederim. --3 dakika sonra eklendi-- Hımm. O zaman şöyle yapalım. Ne zaman dersen ben geleyim sana. Cumartesi akşama doğru olur. Pazar günü her saat olur. fark etmez. Akif bey siz antalyadasınız sanırım, bana yardımcı olabilirmisiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap