Eren Sarıkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Dün öğleden sonra @Yahya Akman ile buluştuk. Ve çok sağolsun burdan da teşekkür ederim beni işyerinde hem ağırladı hem de elm ile ilgili yardımcı oldu. Ve birazcıkta oem modifiye ile ilgili kanıma zehir karıştırmıs olabilir Ayrıca, taa İzmirden kalkıp gelip, dinlenmek yerine yardımcı olabilmek için hemen arayan @Sarp D. Uygur'a da ayrıca teşekkür ederim. Bu nazik hareketiyle insanlığın ölmediğini bana gösterdi Bu konuda yardımcı veya yönlendirici olan herkese de teşekkür ederim iyiki varsınız. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beyazıt Turgay Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Birde Antalya da biri çıksada yardım etse bize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Şimdi, Beyazıt Turgay yazdı: Birde Antalya da biri çıksada yardım etse bize Çıkar çıkar, merak etme... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beyazıt Turgay Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Çıkar çıkar, merak etme... Bayadır yazıyorum çıkmadı maalesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Şimdi, Beyazıt Turgay yazdı: Bayadır yazıyorum çıkmadı maalesef Atla gel İstanbul'a hemen halledelim diyeceğim ama ürküttüğümüz kuşa değmez ? Ama dediğim gibi çıkar mutlaka Antalya dan. @Akif Kama yardımcı olur müsait zamanda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beyazıt Turgay Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 5 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Atla gel İstanbul'a hemen halledelim diyeceğim ama ürküttüğümüz kuşa değmez ? Ama dediğim gibi çıkar mutlaka Antalya dan. @Akif Kama yardımcı olur müsait zamanda. Akif kamaya özelden de yazdım 4 gün önce cvp yok henüz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Dün öğleden sonra [mention=10402]Yahya Akman[/mention] ile buluştuk. Ve çok sağolsun burdan da teşekkür ederim beni işyerinde hem ağırladı hem de elm ile ilgili yardımcı oldu. Ve birazcıkta oem modifiye ile ilgili kanıma zehir karıştırmıs olabilir [emoji3] Ayrıca, taa İzmirden kalkıp gelip, dinlenmek yerine yardımcı olabilmek için hemen arayan [mention=11977]Sarp D. Uygur[/mention]'a da ayrıca teşekkür ederim. [emoji4] Bu nazik hareketiyle insanlığın ölmediğini bana gösterdi [emoji4] Bu konuda yardımcı veya yönlendirici olan herkese de teşekkür ederim iyiki varsınız. [emoji4] [emoji216] [emoji216] [emoji216] [emoji216] Verdim zehiri sana artık iflah olmazsın [emoji23] [emoji23] [emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Sarıkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 22 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Verdim zehiri sana artık iflah olmazsın gerekli altyapı çalışmalarına başladım bile biraz önce alet edavatın siparişini geçtim. şimdi parça arayışına girişeceğim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 26.01.2017 - 11:51 tarihinde, Murat Kavuk yazdı: "http://ford.xtlt.ru/ab/" ve "ford.xtlt.ru/ab/" Her iki şekilde de çalışıyor. Bi daha deneyin derim .. Bu sitenin c max 1 için olanı da var mıdır acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Çinden elm geldiğine göre ilk mesajı iyice okuyayım ben. C Max 'te pek işe yaramıyormuş ama yine de denemek istiyorum. C Max 1 de hiç özellik aktif eden oldu mu acaba? --17 dakika sonra eklendi-- bir de bu sitenin c max için olanı var mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Şimdi, Fatih Aldemir yazdı: Çinden elm geldiğine göre ilk mesajı iyice okuyayım ben. C Max 'te pek işe yaramıyormuş ama yine de denemek istiyorum. C Max 1 de hiç özellik aktif eden oldu mu acaba? --17 dakika sonra eklendi-- bir de bu sitenin c max için olanı var mı acaba? C-Max 1 de bildiğim kadarıyla özellik açma yok. Bu sitenin C-Max için olanı da YÖK maalesef... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Bu site dediğim http://ford.xtlt.ru/ab/ bu idi eklemeyi unutmuşum Fabrika çıkış verilerinin öğrenebileceğim site. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Şimdi, Fatih Aldemir yazdı: Bu site dediğim http://ford.xtlt.ru/ab/ bu idi eklemeyi unutmuşum Fabrika çıkış verilerinin öğrenebileceğim site. Ben anladım zati, cık yok yani ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Hiç mi yok ? diye yazıp kaçayım o zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beyazıt Turgay Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Bir saat önce, Fatih Aldemir yazdı: Çinden elm geldiğine göre ilk mesajı iyice okuyayım ben. C Max 'te pek işe yaramıyormuş ama yine de denemek istiyorum. C Max 1 de hiç özellik aktif eden oldu mu acaba? --17 dakika sonra eklendi-- bir de bu sitenin c max için olanı var mı acaba? Aynısı internette mevcut 39 tl birçok Türk sitede mevcut bu farklımı acaba,?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap