Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Ekranın fonunu nasıl değiştiğinizin detayını yazarmisiniz. Hayırlı olsun bu arada ekranı mft olarak ayarla. ama bişeyler sapıtıyodu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 ekranı mft olarak ayarla. ama bişeyler sapıtıyodu. Sapıtan birşey varsa problem var demektir. Elleşmemek gerek ozaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 2 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Ekranın fonunu nasıl değiştiğinizin detayını yazarmisiniz. Hayırlı olsun bu arada Sagol Yahya kardes... elm327 kablosu ve focccus programinin yardimi ile ekran fonunu siyah yaptim... focccus programinda central config #172 Touchscreen bizde normalde 04 isaretli yani MFD... bunu 8 yada 9 yapacaksin 8 navigasyon olmayanlar icin 9 navigasyonlular icin... bende suan bi sorun cikmadi... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Sagol Yahya kardes... elm327 kablosu ve focccus programinin yardimi ile ekran fonunu siyah yaptim... focccus programinda central config #172 Touchscreen bizde normalde 04 isaretli yani MFD... bunu 8 yada 9 yapacaksin 8 navigasyon olmayanlar icin 9 navigasyonlular icin... bende suan bi sorun cikmadi... Belkide sapıtan yakıt ortalaması. Siz kullandıkça anlaşılir sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Sagol Yahya kardes... elm327 kablosu ve focccus programinin yardimi ile ekran fonunu siyah yaptim... focccus programinda central config #172 Touchscreen bizde normalde 04 isaretli yani MFD... bunu 8 yada 9 yapacaksin 8 navigasyon olmayanlar icin 9 navigasyonlular icin... bende suan bi sorun cikmadi... Belkide sapıtan yakıt ortalaması. Siz kullandıkça anlaşılir sanırım Sagol Yahya kardes... elm327 kablosu ve focccus programinin yardimi ile ekran fonunu siyah yaptim... focccus programinda central config #172 Touchscreen bizde normalde 04 isaretli yani MFD... bunu 8 yada 9 yapacaksin 8 navigasyon olmayanlar icin 9 navigasyonlular icin... bende suan bi sorun cikmadi... Belkide sapıtan yakıt ortalaması. Siz kullandıkça anlaşılir sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Şimdi, Fatih U. yazdı: Sagol Yahya kardes... elm327 kablosu ve focccus programinin yardimi ile ekran fonunu siyah yaptim... focccus programinda central config #172 Touchscreen bizde normalde 04 isaretli yani MFD... bunu 8 yada 9 yapacaksin 8 navigasyon olmayanlar icin 9 navigasyonlular icin... bende suan bi sorun cikmadi... Güle güle kullan demeyi unutmuşum Sen orda uzak ellerde tek başına güzel işler başarıyorsun, bravo... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Güle güle kullan demeyi unutmuşum Sen orda uzak ellerde tek başına güzel işler başarıyorsun, bravo... Sagol Gürkan hocam sizlerin sayesinde biseyler yapmaya calisiyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 (düzenlendi) Eyvah eyvah üstad nası bir zehir verdin şimdi herkes uğraşacak. Ee güzel olmuş işte helal olsun. Tebrikler güzel olmuş güle güle kullan... Mart 3, 2017 Teoman Saraç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Eyvah eyvahj üstad nası bir zehir verdin [emoji3] helal olsun. Tebrikler güzel olmuş güle güle kullan... O zehir damarlarda hep var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Sapitan birseyler olursa burdan yazarim... ben otomatik park ve park sensörü sesi sorunu cikabilir diye bekledim fakat gayet iyi calisiliyor... ortalama yakit degerinide biraz bekleyip görecegiz --2 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Eyvah eyvah üstad nası bir zehir verdin şimdi herkes uğraşacak. Ee güzel olmuş işte helal olsun. Tebrikler güzel olmuş güle güle kullan... Sagol Teoman kardes.. Sizin bana verdiginiz zehirler bana bunlari yaptiriyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 4'lü ekranı değiştirdim. @Murat Kavuk ve @Gürkan Çakıroğlu abilerime Şahsuvardan Savaş ustaya çok teşekkürler. Ha birde yağmur sensörü ve karartmalı dikiz aynasını aktif ettik WhatsApp Video 2017-03-03 at 19.39.32.mp4 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 4'lü ekranı değiştirdim. [mention=1840]Murat Kavuk[/mention] ve [mention=6927]Gürkan Çakıroğlu[/mention] abilerime Şahsuvardan Savaş ustaya çok teşekkürler. Ha birde yağmur sensörü ve karartmalı dikiz aynasını aktif ettik [emoji3]WhatsApp Video 2017-03-03 at 19.39.32.mp4 Hayırlı olsun abi. Yokki bi savaş ustamız işimizi halletsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Benim burdan oraya gittiğim süreyle, senin gelmen aynı haberin olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Şimdi, Teoman Saraç yazdı: 4'lü ekranı değiştirdim. @Murat Kavuk ve @Gürkan Çakıroğlu abilerime Şahsuvardan Savaş ustaya çok teşekkürler. Ha birde yağmur sensörü ve karartmalı dikiz aynasını aktif ettik WhatsApp Video 2017-03-03 at 19.39.32.mp4 Ekran süper olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Belkide sapıtan yakıt ortalaması. Siz kullandıkça anlaşılir sanırım Ömür abiye yapmıştım,tamam böyle kullanırım demişti, sonra eski haline çevirmiştik. Kendisi hatırlıyodur sanırım. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap