Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Olmuyorki, kuga göstergeye yazamıyor focccus. Far için, far anahtarını da değiştirmek gerekiyor olmalı. Abi rivayete göre anahtarın değişmesi şart değilmiş.. Bakalım Tuncay bey yazar görünce.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Şimdi, Mehmet Zeki Çelik yazdı: sevinirim şimdiden teşekkürler.. Yardımcı olacak çıkar illaki, bu tarafa gelirseniz bende yaparım ama Ataşehir biraz uzakta kalıyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Zeki Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Yardımcı olacak çıkar illaki, bu tarafa gelirseniz bende yaparım ama Ataşehir biraz uzakta kalıyor ? teşekkürler Gürkan bey. Bekleyelim dediğiniz gibi illa çıkar biri. O zamana kadar sabırsızlıkla bekleyeceğiz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 (düzenlendi) 22 saat önce, Teoman Saraç yazdı: Abi rivayete göre anahtarın değişmesi şart değilmiş.. Bakalım Tuncay bey yazar görünce.. Ben C-max için anahtarı değiştirmiştim. (orj takıntım olduğundan) ELM ile otomatik farları açıp denemeniz lazım bence, (olmadı eş dostan bi anahtar ile denenip, Gürkan paşadan talep yapılabilir ) Bence anahtar değiştirmeye gerek yokta (4 tane kablo geliyor, düğmeye sensörlü olsada olmasada) Çünkü tek sensör hem far işine hemde yağmur işine bakıyor. Mart 6, 2017 Tuncay A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Şimdi, Tuncay A. yazdı: Ben C-max için anahtarı değiştirmiştim. (orj takıntım olduğundan) ELM ile otomatik farları açıp denemeniz lazım bence, (olmadı eş dostan bi anahtar ile denenip, Gürkan paşadan talep yapılabilir ) Bence anahtar değiştirmeye gerek yokta (4 tane kablo geliyor, düğmeye sensörlü olsada olmasada) Çünkü tek sensör hem far işine hemde yağmur işine bakıyor. Anahtar işi kolay ama o 4 kablo bcm den bi yerlere giriyordur. Yağmur sensörü bağlı değildir fara diye düşünüyorum. Neyse bakarım bi ara. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Anahtar işi kolay ama o 4 kablo bcm den bi yerlere giriyordur. Yağmur sensörü bağlı değildir fara diye düşünüyorum. Neyse bakarım bi ara. Anahtarı al gülüm ver gülüm takıyorsun, Sonrada ELM ile otomatik farı açıyorsun bitti gitti. Bizim en zorlanmadığımız işlerden birisi bu sensör ve ayna işi olmuştu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Yani ne diyim. Denemek gerek.. Ozaman.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Bugün seyir halindeyken lastik basınç uyarısı aldım ve bu 1,5 ay içinde 3. Kez başıma geldi, normalde lastiklere 33 psı hava basıyorum ve sağ arka lastiğim 3 seferdir 27 psı A gelince uyarı verdi yani 6 psı lık bir fark ile uyarı veriyor sistem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 11 dakika önce, Kadir Mermer yazdı: Bugün seyir halindeyken lastik basınç uyarısı aldım ve bu 1,5 ay içinde 3. Kez başıma geldi, normalde lastiklere 33 psı hava basıyorum ve sağ arka lastiğim 3 seferdir 27 psı A gelince uyarı verdi yani 6 psı lık bir fark ile uyarı veriyor sistem. 4. uyarıyı mı bekliyorsun tadilat için 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 4. uyarıyı mı bekliyorsun tadilat için [emoji14] Lastik daha önce onarım görmüştü [emoji1] inşallah değişecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Lastik daha önce onarım görmüştü [emoji1] inşallah değişecek Değişme tadilat yaptır bin. Teller görünene kadar devam [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Değişme tadilat yaptır bin. Teller görünene kadar devam [emoji23] [emoji23] [emoji23] Babam hava basıp devam etmemden yana [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 05.03.2017 - 11:08 tarihinde, Mehmet Zeki Çelik yazdı: slm aracım 2014 ford focus trend x paketi arabamda yokuş kalkış desteği(Hill holder)+(TPMS) var mı? bilmiyorum servisi aradım fabrika çıkışlı varsa aktif edebiliriz dediler. C.tesi Bağcılar tarafına gelirim derseniz ben yardımcı olurum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Zeki Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Ergün bey ilginiz için çok teşekkür ederim hafta içi çalışıyorum c.tesi dahil saat 5 ten sonra istediğiniz yere gelebilirim pazar da müsait oluyorum inşallah denk geliriz. Başakşehir ne alibveyköy cıvarlarındayım genelde.Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Şimdi, Mehmet Zeki Çelik yazdı: Ergün bey ilginiz için çok teşekkür ederim hafta içi çalışıyorum c.tesi dahil saat 5 ten sonra istediğiniz yere gelebilirim pazar da müsait oluyorum inşallah denk geliriz. Başakşehir ne alibveyköy cıvarlarındayım genelde.Şimdiden teşekkürler C.tesi Saat 19:00 Bağcılar Olimliyat Salonu -0507-120-25-74 https://goo.gl/maps/4JBj7Fa1iiR2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap