Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 44 dakika önce, Tuncay Akyildiz yazdı: S.a abilerim bndede 2012 trendx var istanbuldayim yokus kalkis sistemini acicak bi abimiz varmidir bide kadran selamlama olmuyor sanirim bizim araclarda simdiden tesskkurler Ataşehir Anadolu yakasındayım, yardımcı olurum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Şahin Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 (düzenlendi) ankara da bu işi yapabilecek tuningci veya yazılımcı tanıyan varmı 2 yere gittim adamlar beceremedi kss diye farklı bir kullanıyorlar onla da yapamiyorlar yardımcı olabilirmisiniz. artık son çare kendim yapmayı deneyeceğim 40 50 sayfa okudum neredeyse sanırım bazı kablolar bozuk veya dandik çıkıyormuş yakın zamanda alan varsa linkini atabilir mi. Eylül 30, 2017 Anıl Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 sislerle beraber selektör yapılabilir mi elm den Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 14 dakika önce, Berat Öztürk yazdı: sislerle beraber selektör yapılabilir mi elm den Soruyu anlamadım ama olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Soruyu anlamadım ama olmaz.Vag grubunda selektör yapınca uzunlarla beraber sislerde yanıyor tabi özellik açıldıktan sonra. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 2 saat önce, Yasin Taşcı yazdı: Vag grubunda selektör yapınca uzunlarla beraber sislerde yanıyor tabi özellik açıldıktan sonra. Özellik mi, resmen saçmalıkmış Hiçbir faydası olmayan gereksiz işlemmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Öztürk Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 01.10.2017 - 02:41 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Özellik mi, resmen saçmalıkmış Hiçbir faydası olmayan gereksiz işlemmiş. saçmalık derken zevk ve tercih meselesi her gün kullandığım güzergahta yol çalışması acemi sürücüler dalgın tırcılar ile dolu fark edilmek uyarmak için bence o kadar da saçma bir özellik değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 53 dakika önce, Berat Öztürk yazdı: saçmalık derken zevk ve tercih meselesi her gün kullandığım güzergahta yol çalışması acemi sürücüler dalgın tırcılar ile dolu fark edilmek uyarmak için bence o kadar da saçma bir özellik değil 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek? 5 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut Karadağ Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 14.09.2017 - 16:07 tarihinde, Necip Yiğit Saraç yazdı: Konyada olan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Ben konyadayim hocam eger sizde kablo varsa su işlemleri bir denesek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Özellik mi, resmen saçmalıkmış [emoji4] Hiçbir faydası olmayan gereksiz işlemmiş. Extra ışık extra uyarı neden olmasın dedik:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Face deki grupların birinde gördüm, gerçekten bu şekilde araç menüsüne bu özellikler eklenebiliyormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 1 dakika önce, adnan canpolat yazdı: bu özellikler eklenebiliyormu Bu kadar sayfa yazılmış konuyu okumadın mı Adnan ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 MCA aracımda Focccus programını bir türlü çalıştıramadım . Eski aracım mk3 focusta hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. %89a gelip aşağıdaki hatayı alıyorum . Neden olabilir.? Win 7 ve Win 10 da denedim( x64) . Forscan ile bağlandığımda bir problem yaşamadım. @Murat Kavuk ile aynı elm cihazını kullanıyorum. Driverlar doğru ve birçok kez kaldırıp yüklememe rağmen sonuç değişmedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Bir saat önce, Özer Aksu yazdı: MCA aracımda Focccus programını bir türlü çalıştıramadım . Eski aracım mk3 focusta hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. %89a gelip aşağıdaki hatayı alıyorum . Neden olabilir.? Win 7 ve Win 10 da denedim( x64) . Forscan ile bağlandığımda bir problem yaşamadım. @Murat Kavuk ile aynı elm cihazını kullanıyorum. Driverlar doğru ve birçok kez kaldırıp yüklememe rağmen sonuç değişmedi Böyle olduğunda PC Restart yapıldığında düzeliyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Bu kadar sayfa yazılmış konuyu okumadın mı Adnan ?Menüye eklendiğini okumadım! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap