Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2018 16 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Güle güle kullan Mesut ? Slogan hazır; Gizli özellik aktif etmek bizim işimiz, sizden öğrenecek değiliz ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2018 6 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Slogan hazır; Gizli özellik aktif etmek bizim işimiz, sizden öğrenecek değiliz ! Zafer, 15 dk içinde burda ol, öğrenecek çok şeyin var ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2018 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: öğrenecek çok şeyin var ? Kesinlikle abi, Bu aralar yoğun o tatlı yenecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2018 13 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Kesinlikle abi, Bu aralar yoğun o tatlı yenecek 19 Ocak senin için deadline, sonrası ben yokum, sonra vay ben yoğundum vay haberim yoktu vay nebilimne demeyesin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2018 3 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: sonrası ben yokum, Götür beni gittiğin yere Hayırdır nereye gideyisun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut ç Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2018 Saol Gurkan abi ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Sönmezateş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2018 selam arkadaşlar, hillholder özelliğini görünce atladım siparişi verdim elm327 kablosunun lakin "can't connect to ecu switch elm to hs-can" hatasını aldıktan sonra forumu didik didik ettim ve gördüm ki switchli olan elm327 kablosunu almalıymışım ankarada olup çalışan kablosu olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim. aldıgım kablonun gelmesi 40gün sürdü. bi 40 gün daha beklemek istemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Yörük Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 Bugün 3. Elm kablosunu da denemiş bulunuyorum. Hala yapabilmiş değilim. Bilgisayar da kablo gözüküyor. Read from bcm dediğim de hata veriyor. Ne yaptıysam çözemedim. Her kabloda bu hatayı alıyorum. Kayseri de olup yardımcı olabilecek biri var mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Durak Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2018 Sa arkadaşlar 2011 focus 1.6 ecoboost titanyum x Paket + plus paket aracım için kısmet oldu geniş ekran km gösterge aldım. Montaj ve km ayarlamak için kayseri den yardımcı olacak arkadaş varmı.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezai Erdnc Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Herkeze merhaba arkadaşlar konuya söyle başlamak istiyorum. Belki söyleceklerim konu dahilinde olmaya bilir ama 173 sayfa okuduğum için bunu haketiğimi düşünüyorum ??...2004 alfa romeo 156 1.6 ts sahibiyim , yaklaşık 1 aydır ford markasını modellerini araştırıyorum, 12 - 14 trendx focus almaya karar verdim. Bu kararımda @Gürkan Çakıroğlu @Yakup Çağatay @Teoman S. @Ergün YILDIZ @Ozan Kar ve adı aklıma gelmeyen forum üyelerinin yardım severliği, ilgisi etken olmuştur.Kendi aracımı satıp focus ailesine en kısa zamanda dahil olmak istiyorum.Alfadan çok çok çok memnunum Alfa benim için bir başkadır ama insanlar değişik tatlar takmak ister ya benimkide öyle bir şey. Fazla uzatmadan konuyu kapatıyım... Buda alfam selamla olum abilerini? 5 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 @Sezai Erdnc alalım sana bir Focus ? Alfa 156 iyidir, Elm ile açılacak özelliği varsa onuda açarız ? Konu başlığına uygun olsun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Elimizden geldiğin ce, dilim döndüğünce yardımcı olurum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezai Erdnc Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Alalım abi ?173 sayfa okurken anladım yardım severliliğinizi.. Bu arada istanbula ayda bir geliyorum inşallah ziyaretinizede gelmek istiyorum muhabbet amaçlı ,focusumla tabi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Yav bişey soracağım sevgili arkadaşlar bu elm ile aktif edilen özellikler içerisinde park sensorlerinin misal 20 km ve altında otomatik açılması gibi birşey mevcut mu.olsaydi iyi olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2018 17.02.2018 - 00:19 tarihinde, Mete Turfan yazdı: Yav bişey soracağım sevgili arkadaşlar bu elm ile aktif edilen özellikler içerisinde park sensorlerinin misal 20 km ve altında otomatik açılması gibi birşey mevcut mu.olsaydi iyi olurdu maalesef. golf verelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap