Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2018 Bir saat önce, Ferhat Başer yazdı: @Gürkan Çakıroğlu abime çok teşekkür ederim bu akşam hem tanışma fırsatımız oldu ve aracın aktif olmayan tüm özellikleri aktif hale getirdi. Allah razı olsun kendisinden. Amin, hepimizden Allah razı olsun. Güle güle kullan... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıza Uca Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2018 Tekno paketli 2016 mondeo’ya adaptif hız sabitleyici yada mesafe takip takılabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
U. Suleyman Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2018 Merhaba İzmir bornovada ikamet ediyorum. Gizli kodlar için yönlendirebileceğiniz güvenli firma yada kişi var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2018 38 dakika önce, U. Suleyman yazdı: Merhaba İzmir bornovada ikamet ediyorum. Gizli kodlar için yönlendirebileceğiniz güvenli firma yada kişi var mıdır? FocusClubTR Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
U. Suleyman Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2018 55 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: FocusClubTR EROL otomotivden alıyorum bakım ürünlerinide aynı bilgiyi oda paylaşmıştı İzmir'de uygun biri varsa beraber yapabilir miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Basri Bülbül Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2018 Bende aşağıdaki ELM327 cihazı var. Satın alalı çok oldu ama bir türlü ilgilenemedim. Chip CH340 diyor ama emin değilim. Bu cihaz işe yarar mı, modifiye etmek gerekir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2018 10 saat önce, Ümit Basri Bülbül yazdı: Bende aşağıdaki ELM327 cihazı var. Satın alalı çok oldu ama bir türlü ilgilenemedim. Chip CH340 diyor ama emin değilim. Bu cihaz işe yarar mı, modifiye etmek gerekir mi? Bu cihaz muhtemelen okuma yapar ama hata silmek için ve Foccus programını kullanmak için mutlaka modifiyeli olmalı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2018 20 saat önce, U. Suleyman yazdı: Merhaba İzmir bornovada ikamet ediyorum. Gizli kodlar için yönlendirebileceğiniz güvenli firma yada kişi var mıdır? Bende bornovada oturuyorum.Uygun bir zamanda yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
U. Suleyman Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2018 (düzenlendi) 5 saat önce, Mehmet Çallı yazdı: Bende bornovada oturuyorum.Uygun bir zamanda yardımcı olabilirim. yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Fordclubtr'den Sarp beyle akşam yapacağız. Nisan 9, 2018 U. Suleyman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2018 7 dakika önce, U. Suleyman yazdı: yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Fordclubtr'den Sarp beyle akşam yapacağız. Sarp buranın üyesidir. Orası misafirlik @Sarp D. Uygur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Aydemir Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2018 Hocam bu modifiyeli focccus’un linki var mı? 02.04.2018 - 14:23 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ufak tefek yazılım farklılıkları var. Daha fazla şey yapmaya yetki veriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2018 4 saat önce, Bülent Aydemir yazdı: Hocam bu modifiyeli focccus’un linki var mı? Sana söylemiş ve linki vermiştim sanki? Önceki sayfada var ama; eklemeyi deneyeyim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Yegen Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Arkadaşlar Bursa'da bu işi yapacak yer var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Aydemir Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 18 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Sana söylemiş ve linki vermiştim sanki? Önceki sayfada var ama; eklemeyi deneyeyim. Teşekkür ederim Hocam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Basri Bülbül Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 09.04.2018 - 00:01 tarihinde, Ümit Basri Bülbül yazdı: Bende aşağıdaki ELM327 cihazı var. Satın alalı çok oldu ama bir türlü ilgilenemedim. Chip CH340 diyor ama emin değilim. Bu cihaz işe yarar mı, modifiye etmek gerekir mi? Zor da olsa ELM327 cihazını açtım. (Vidasızmış.) Gördüğüm kadarıyla modifiye etmek gerekiyor. Elimde DPDT On-On switch olmadığı için şimdilik modifiye edemiyorum. Modifiye edip denedikten sonra sonucu bildireceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap