Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 Forscan programında lisans aldığım için mi yoksa yeni özellik eklendiği için mi bilmiyorum, beyindeki km yi göstergeye yazdırma işlemi var artık. Biz de geçen hafta fark ettik.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Parlak Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2018 Ankara kimseden ses cikmayinca anahtarli bi elm327 siparis ettim insallah duzgun birsey gelir.bende becerebilirim diye umuyorum..windows 10 problem cikarir mi? Deneyen varmi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2018 Gostergedeki ford logosunu st yapilabiliyormuyuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faik Kara Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2018 Merhaba İzmir de yaşıyorum 2012 style plus 1.6 tdci sahibiyim aracıma bazı özellikleri aktif hale getirmek istiyorum (yokuş kalkış vb) İzmir de bu konuda yardımcı olabilecek birileri veya bir yer varmıdır acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutlu Ocmak Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2018 merhaba. beylikdüzündeyim. bu konuda destek alabiliceğim biri bi r yer varmıdır. teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2018 19 dakika önce, Kutlu Ocmak yazdı: merhaba. beylikdüzündeyim. Bağcılara yolunuz düşerse ben yardımcı olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Aydemir Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2018 23.04.2018 - 16:36 tarihinde, Faik Kara yazdı: Merhaba İzmir de yaşıyorum 2012 style plus 1.6 tdci sahibiyim aracıma bazı özellikleri aktif hale getirmek istiyorum (yokuş kalkış vb) İzmir de bu konuda yardımcı olabilecek birileri veya bir yer varmıdır acaba? Ben yardımcı olabilirim. Narlıdere’deyim. Pazar günü müsaitim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faik Kara Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2018 Focusclub üyeleri gerçekten çok hoş nitelikli ve saygın insanlar.Bugün Bülent Aydemir Bey ile tanıştım kendisine yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Aydemir Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2018 13 saat önce, Faik Kara yazdı: Focusclub üyeleri gerçekten çok hoş nitelikli ve saygın insanlar.Bugün Bülent Aydemir Bey ile tanıştım kendisine yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum Aracınızı yeni özellikleriyle güle, güle kullanın. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Yegen Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2018 26.04.2018 - 21:23 tarihinde, Bülent Aydemir yazdı: Ben yardımcı olabilirim. Narlıdere’deyim. Pazar günü müsaitim. Bülent Bey merhaba, bu işelemi Bursa'da yapan kimseyi bulamadım var mı sizin bildiğiniz bir yer acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Aydemir Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2018 7 dakika önce, Ziya Yegen yazdı: Bülent Bey merhaba, bu işelemi Bursa'da yapan kimseyi bulamadım var mı sizin bildiğiniz bir yer acaba? Bursa’dan kimseyi tanımıyorum, ama yolunuz İzmir’e düşecek olursa elbette size de yardımcı olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Yegen Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2018 30.04.2018 - 16:25 tarihinde, Bülent Aydemir yazdı: Bursa’dan kimseyi tanımıyorum, ama yolunuz İzmir’e düşecek olursa elbette size de yardımcı olurum. çok teşekkür ederim yazın tatile giderken izmirden geçeceğim şayet uygun imkan olursa mutlaka uğrarım yanınıza. Bursada yapan kimseyi bulamadım yetkili servisi aradım onlarda ısrarla böyle birşeyin yapılamayacağını söylüyorlar satış stratejileri gereği sanırım :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2018 11 dakika önce, Ziya Yegen yazdı: çok teşekkür ederim yazın tatile giderken izmirden geçeceğim şayet uygun imkan olursa mutlaka uğrarım yanınıza. Bursada yapan kimseyi bulamadım yetkili servisi aradım onlarda ısrarla böyle birşeyin yapılamayacağını söylüyorlar satış stratejileri gereği sanırım ? elm cihazı bulursanız size yardımcı olabilirim.Yada istanbul a piknik buluşmasına gelin orada bir şekilde biri halleder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2018 46 dakika önce, Osman Türkol yazdı: elm cihazı bulursanız Osman Abi benim arabada duruyor elm cihazı Polonezköye gelen herkese yardımcı oluruz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2018 2 saat önce, Ergün YILDIZ yazdı: Osman Abi benim arabada duruyor elm cihazı Polonezköye gelen herkese yardımcı oluruz. Ona şüphe yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap