Berat Öztürk Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2018 19 saat önce, Bülent Aydemir yazdı: Aktif şehiriçi güvenlik sistemi (city stop) devreye girdiğinde dörtlüler yanıyor. bir iki defa devreye girdi city stop ama dörtlü yanmadı hatta kapatmaya çalıştım elm ile arkadaki araç çarpıyordu az kalsın ama beceremedim hata falan verdi yokuş kalkış vs aktif ondan sanırım #106 yı ben de gördüm ama ne işe yaradığını bilmediğim için ellemek istemedim esp spor nasıl yapılıyor bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haydar Kaya Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2018 (düzenlendi) Arkadaşlar, 14 gün önce sipariş verdiğin ELS27 elime ulaştı. Maliyeti 67 TL Haftasonu müsait olduğumda özellikleri deneyip yazacağım. Eğer sağlam ise Ankara'da olup, gelip kabloyu kullanmak isteyen arkadaşlar için yardımcı olurum. Paraya pula gerek yok boşuna 2-3 özellik için kabloya ücret ödemeyin. Haziran 8, 2018 Haydar Kaya tarafından düzenlendi resim ekledim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut ç Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2018 bu güzel bi özellikmiş. --0 dakika sonra eklendi-- 07.06.2018 - 12:11 tarihinde, Ergün YILDIZ yazdı: Focus larda elm ile açılabilen bir özellik değil ancak Ani Fren İkaz Rölesi http://www.elo.com.tr/ani-fren-ikaz-rolesi/ ile yapılabilir. Bende yapmayı düşünüyorum ama henüz fırsatım olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2018 7.06.2018 - 12:57 tarihinde, Ergün YILDIZ yazdı: #106 bizde de 02 konumunda ama bir etkisi yok sanırım 7.06.2018 - 16:02 tarihinde, Ozan Kar yazdı: onu bende daha önce görmüştüm dün buraya yazacaktım baktım göstergedeki ikazla alakalı gibi görünüyor Ben 2 kere denedim ikisinde de işe yaradı. Ani fren bastığınızda göstergede de 4 lüler yanıyor. Acı fren yaparak deneyebilirsiniz ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Demirci Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2018 10.05.2018 - 13:50 tarihinde, Sarp D. Uygur yazdı: Göstergeyi ST açılış yapabiliyoruz focccus üzerinden, ayrıca yeni esc menüsü (çekiş kontrol) ile spor modu açılabiliyor ve elektronik hız sabitleyici tamamen devre dışı bırakılabiliyor. Ruslar sağolsun yeni şeyler öğreniyoruz... Sarp bey bı dediklerinizi nasıl yaparız. Birde km yerine hız göstermesi oluyormu. İskandinav ışık nasıl oluyor. Far sensörü olan araçlar için. Çünkü 16 ve 17 yi değiştirdim. Far hep aynı oranda yanıyor. Sanki kısık yanması lazım değil mi. --2 dakika sonra eklendi-- Tüm değişiklikleri yaptım. Hepsi güzel çalışıyor. Sonradan eklenen cam kapama çok iyi oldu ben kapanmayı 02 Açılmayı 04 yaptım. Gayet kullanışlı oldu. --14 dakika sonra eklendi-- Herkese iyi bayramlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Sayın Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2018 Uzun süredir bu başlıktaki yorumlara bakma şansım olmadı fakat bir bilgi olarak yazmak istiyorum aracımı değiştirip deneyimlediğim için. Foccus programı ve ELM kablosu ile Tourneo Connectte de işlem yapılabiliyor, aracım titanium paket olduğu için sadece otomatik kilitlemeyi açmam yeterli oldu diğer özellikler açıktı fakat program sorunsuz çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Sayın Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2018 06.06.2018 - 21:28 tarihinde, Bülent Aydemir yazdı: Aktif şehiriçi güvenlik sistemi (city stop) devreye girdiğinde dörtlüler yanıyor. City stop devreye girdiğinde dörtlüler malesef yanmıyor, mk3 de 2 kez park yeri bariyerinde deneyimleme fırsatım oldu ilki şans eseriydi sadece zınk diye duruyorsunuz o kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2018 7 saat önce, Ozan Sayın yazdı: City stop devreye girdiğinde dörtlüler malesef yanmıyor, mk3 de 2 kez park yeri bariyerinde deneyimleme fırsatım oldu ilki şans eseriydi sadece zınk diye duruyorsunuz o kadar. dönemsel olarak değişiyor muhtemelen bu videoda yanıyor, yanmayanlarda var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Aydemir Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 (düzenlendi) 18.06.2018 - 00:03 tarihinde, Ozan Sayın yazdı: City stop devreye girdiğinde dörtlüler malesef yanmıyor, mk3 de 2 kez park yeri bariyerinde deneyimleme fırsatım oldu ilki şans eseriydi sadece zınk diye duruyorsunuz o kadar. Bugüne kadar iki defa devreye girdi benim arabamda, (sıkışık trafikte önümde ki arabanın hareket etmesiyle durması) her ikisinde de dörtlüler devreye girdi. Haziran 19, 2018 Bülent Aydemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Sayın Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 2 saat önce, Bülent Aydemir yazdı: Bugüne kadar iki defa devreye girdi benim arabamda, (sıkışık trafikte önümde ki arabanın hareket etmesiyle durması) her ikisinde de dörtlüler devreye girdi. Tabi hızda etkili olmuş olabilir ben çok çok yavaşken dediğim gibi arabayı tabiri caizse bariyere doğru salmışken devreye girdiği için yanmamışta olabilir dörtlüler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 Ben çoğunu aktif ettim ama vites yükseltme ikazi gitti onu nasil eski haline getirebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Aydemir Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 2 saat önce, Ozan Sayın yazdı: Tabi hızda etkili olmuş olabilir ben çok çok yavaşken dediğim gibi arabayı tabiri caizse bariyere doğru salmışken devreye girdiği için yanmamışta olabilir dörtlüler. City stop (aktif şehir içi güvenlik sistemi) 30 km/s hızın üstünde devre dışı kalıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 3 saat önce, Bülent Aydemir yazdı: City stop (aktif şehir içi güvenlik sistemi) 30 km/s hızın üstünde devre dışı kalıyor. Makyaj ile 50 oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 15 dakika önce, Yunus Keser yazdı: km düşünemiyorum .. okuyor ama yazmıyor ‘ read seçenegi açk ama Write seçeneği pasif Bu normal bir şey değil, neden istiyorsunuz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2018 5 saat önce, Yunus Keser yazdı: read seçenegi açk ama Write seçeneği pasif , Sahtekarlığı engellemek için olabilir mi? 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap