Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2018 3 saat önce, Haydar Kaya yazdı: focccus programının versiyonu ile ilgili birşey olabilir mi peki ? diğer versiyonlarda denesem diyorum. son sürümde geriye doğru bir sorun yaşamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haydar Kaya Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2018 16 saat önce, Ozan Kar yazdı: son sürümde geriye doğru bir sorun yaşamadım. sizin dediğiniz işlem anladığım kadarıyla fabrika verilerini yüklemek oluyor . Onu da ben yapamam. başka bir çözümü yokmu bu işin yani ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2018 2 saat önce, Haydar Kaya yazdı: sizin dediğiniz işlem anladığım kadarıyla fabrika verilerini yüklemek oluyor . Onu da ben yapamam. başka bir çözümü yokmu bu işin yani ? forscanle dediğim şekilde denediniz mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2018 https://youtu.be/vzteKygjf78 boyle yapan varmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haydar Kaya Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2018 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: forscanle dediğim şekilde denediniz mi? tam olarak sizin forumda paylaştığınız forscan programı ile ne yapmam lazım anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2018 9 saat önce, Haydar Kaya yazdı: tam olarak sizin forumda paylaştığınız forscan programı ile ne yapmam lazım anlamadım. onunla ilgili bir anlatım yok burada (yada bildiğim bir yerde) araştırıp yapmanız lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2018 Çok acil yardim lazimlastik basincini aktif etmek istedim abs esp lambasi yaniyor nerde hata olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2018 1 saat önce, Barış Kartal yazdı: Çok acil yardim lazimlastik basincini aktif etmek istedim abs esp lambasi yaniyor nerde hata olabilir İnitialize ecu yapmadığın için hata veriyor. read from bcm + değişikliği yap + write to bcm sonra yukarıdaki abs sekmesini tıkla initialize ecu yap, düzelecektir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2018 Tmm abi oyle denicem simdi --54 dakika sonra eklendi-- Boyle bir arza veriyor motor arzali servise goturun diyor abs esp isigi yine yaniyor soylediginizi yaptigim halde araci biraz kullanmakmi gerikiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2018 Bu kullandığınız program hangisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2018 Launch marka arza tespit cihazi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2018 1 saat önce, Barış Kartal yazdı: Launch marka arza tespit cihazi Barış Elm konusunu baştan okudun mu? Yapman gerekenler detaylıca anlatıldı bir çok kez, foccuss programı ile Elm327 kablo kullanarak yapılabileceklerin hepsi var. Dün akşam yazdığım şekilde yaparsan olacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2018 3 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Barış Elm konusunu baştan okudun mu? Yapman gerekenler detaylıca anlatıldı bir çok kez, foccuss programı ile Elm327 kablo kullanarak yapılabileceklerin hepsi var. Dün akşam yazdığım şekilde yaparsan olacaktır. hepsini okudum soylenenlerı yaptım u2300 hatası verıyor ozan abıye acıklamalı yazdım dönüş yapmadı beklıyorum pazartesi işyerinde orjinal cihazla düzeltmeye çalışacağım abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2018 3 saat önce, Barış Kartal yazdı: hepsini okudum soylenenlerı yaptım u2300 hatası verıyor ozan abıye acıklamalı yazdım dönüş yapmadı beklıyorum pazartesi işyerinde orjinal cihazla düzeltmeye çalışacağım abi Peki. Eğer Anadolu yakasındaysan gel 2 dk halledelim.i, yapamazsan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2018 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Peki. Eğer Anadolu yakasındaysan gel 2 dk halledelim.i, yapamazsan. Yarin bir bakim abi ona gore haberleşelim gelirim yaniniza Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap