Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 2 saat önce, Onur A yazdı: Şuan sadece far anahtarını aldım. Uyacak sensör konusunda emin olamadığım için alamadım. Kapağı da açmaya cesaret edemedim. Otomatik kararan ayna olmadan olmaz mı? Bu linkteki set olanı mı alayım sadece sensörü mü alayım? Biraz sabrederseniz ben kendi aracıma uygulayacağım, konu açarım büyük ihtimal, parçalar tamam bir iki terminal kaldı gelecek, Ayrıca, ayna altında kapak var ise ayna değiştirmenize gerek yok bence. sensör alınacak (resimde 1, focus mca için kod: f1et 17d547 aa, transit için bakmak lazım bilmiyorum ama bence hepsi çalışır (HW ve SW aynı olmak şartı ile)), sensör soketi alınacak (parça no: 1X4T-14489-RA), sensör için braket alınacak (sizin araçta olabilir, resimde 3, bu parça ayrı satılmıyor ), sensör kelepçesi alınacak (resimde 2), bcm tarafına girecek terminaller ve kablo alınıp tesisat çekilecek. Far anahtarına gerek yok anahtar en son iş, hatta alınmasa bile olur zevkinize kalmış, video atmıştım bununla ilgili. özellikle terminal ve soketleri bulmak sorun, çıkmacılar sıfı fiyatı çekiyor, termina satan yerlerin çoğu 1000den aşağı satmıyor, tek satanlarda ise fiyat yüksek ve her bir ürüne kargo baya zorluyor. --1 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Teoman S. yazdı: Set görünüme göre uyar ama 100 dolara burdan halledersin bence. Ben hepsin, bir yaptım çünkü BCM ye giden tesisatta hepsi bir. Ayna olmazsa pardon ama. kuş boku konmuş kelebek gibi olur. Çok kötü durur. Focus için dediğiniz doğru ? Ama arkadaşın aracında hatırladığım kadarı ile kapak vardı. Bizim focus'lara kapak takmak için aynayı da değiştirmek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadirhan Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2018 03.10.2018 - 20:48 tarihinde, Cevdet A. yazdı: Arkadaşlar Merhaba Öncelikle Hepinize Yazılarınızdan Ve Yardımlarınızdan Dolayı Teşekkür ederim Aracım 2013 Trend x Focus Mk 3 Diyede Adlandırılıyor Bugün kü Problem Elm327 Modifiyeli Cihazımdan Yokuş Kalkış , 7 /km ) hıza Duyarlı Kapı Kilitleme Lastik Basınc Sensörü Aktşifleştirme Gibi Bir çok Özelliği Kendim Hallettim Ama Gelin görün ki Aux Aktifleştirmeyi Bulamıyorum Nasıl Yapılır Bilmiyorum Kablo Bağlantılarını Araştırdım Yaptım Ama Auxu Cihaz İLe Aktifleştiremiyorum Yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2018 8 dakika önce, Kadirhan Demir yazdı: Acaba Yardım edecek Bir Focus'can Bulabilecekmiyim.. Aux aktifleştirme kısmını anlamadım bildiğim sizin araçta yok o özellik, yardım etmesine ederim Ataşehirdeyim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2018 4 saat önce, Kadirhan Demir yazdı: Arkadaşlar Merhaba Öncelikle Hepinize Yazılarınızdan Ve Yardımlarınızdan Dolayı Teşekkür ederim Aracım 2013 Trend x Focus Mk 3 Diyede Adlandırılıyor Bugün kü Problem Elm327 Modifiyeli Cihazımdan Yokuş Kalkış , 7 /km ) hıza Duyarlı Kapı Kilitleme Lastik Basınc Sensörü Aktşifleştirme Gibi Bir çok Özelliği Kendim Hallettim Ama Gelin görün ki Aux Aktifleştirmeyi Bulamıyorum Nasıl Yapılır Bilmiyorum Kablo Bağlantılarını Araştırdım Yaptım Ama Auxu Cihaz İLe Aktifleştiremiyorum Yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadirhan Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2018 15 saat önce, Yunus Emre Öztürk yazdı: çok Teşekkür ederim Hocam Peki Alarmıda Aktif edebildiniz mi acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem balcı Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2018 Kardeş aux için o (02) yazan yeri silip (03) yaz yüklemeyi yap kablo bağlantısı nida yaparsan aktif şekilde kullanmaya baslayabilirsiniz --0 dakika sonra eklendi-- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Öztürk Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 göstergeyi güncelleyebilir miyiz mca gibi çift yol bilgisayarlı şekilde yapan rusları gördüm ancak çalışmayan bir özellik olur mu göremedim deneyen var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Forumda yazıldı. Park sensörünün sesi gidiyor, hatırladığım kadarıyla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2018 Bugün yine elm327 ile araca bağlandım. Focccus ile bağlanamadığım için Forscan lisans yapıp onunla bağlandım. Şu hareket edince kilitleme olayını yapayım dedim. Forscanda devirli kilitleme kısmını açık yaptım. 7 km hızı geçince otomatik kilitliyor. Araç beni servise götürün diye yalvardı ? Yalnız bir sürü hata kodu üretti ? C401_64 C140_00 C121_00 C151_00 C199_00 C200_00 Forscandan sildim programda gözükmüyor. Modül bulunamadı demeye başladı şimdide. YB hala yukarıda ki kodlar gözüküyor silinmemiş yani. Sorun olmaz diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2018 1 saat önce, Mustafa Kızıltan yazdı: Bugün yine elm327 ile araca bağlandım. Focccus ile bağlanamadığım için Forscan lisans yapıp onunla bağlandım. Şu hareket edince kilitleme olayını yapayım dedim. Forscanda devirli kilitleme kısmını açık yaptım. 7 km hızı geçince otomatik kilitliyor. Araç beni servise götürün diye yalvardı ? Yalnız bir sürü hata kodu üretti ? C401_64 C140_00 C121_00 C151_00 C199_00 C200_00 Forscandan sildim programda gözükmüyor. Modül bulunamadı demeye başladı şimdide. YB hala yukarıda ki kodlar gözüküyor silinmemiş yani. Sorun olmaz diye düşünüyorum. elm modifiyeli olmadan tüm modullerdeki dtcleri silemezsiniz. göstergede silemeyeceklerinizden birisi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2018 1 dakika önce, Ozan Kar yazdı: elm modifiyeli olmadan tüm modullerdeki dtcleri silemezsiniz. göstergede silemeyeceklerinizden birisi. Teşekkürler bundan sonraki işim modifiyeli hale getirip denemelerde bulunmak. Bu Forscan ile benim araçta olmayan bir özelliği açsam zararı dokunur mu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2018 6 dakika önce, Mustafa Kızıltan yazdı: Teşekkürler bundan sonraki işim modifiyeli hale getirip denemelerde bulunmak. Bu Forscan ile benim araçta olmayan bir özelliği açsam zararı dokunur mu. donanım gerektiren bir şeyi açarsanız dtc atar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kıvanç Esli Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 Hep bu merakımızdan oluyor herşey ? ama denemeye değer 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Öztürk Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 06.12.2018 - 16:11 tarihinde, Ozan Kar yazdı: Forumda yazıldı. Park sensörünün sesi gidiyor, hatırladığım kadarıyla. göstergeyi değiştirince park sensörünün gittiğini okumuştum ancak gösterge yazılımı güncelleyen görmediğim için sormuştum aynı mı olur sonuç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 7 saat önce, Berat Öztürk yazdı: göstergeyi değiştirince park sensörünün gittiğini okumuştum ancak gösterge yazılımı güncelleyen görmediğim için sormuştum aynı mı olur sonuç evet. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap