Barış Öztürk Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Alper Sakallı bir gün birleşip beraber gidelim Gürkan beyin yanina . Çaylarida biz söyleyelim ? --1 dakika sonra eklendi-- Geç kalmışım ??? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Vardiya, mesai derken ihmal ettim galiba. Çok özür dilerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 20.12.2018 - 18:16 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Gerekli olan modül aracında yok, takıp bağlantılarını yapıp aktif etmek gerekli... gürkan hocam 2013 trend x pakette korna gibi çalan alarm varmıdır acaba varsa focccus programı veya forscan ile aktif edebiliyormuyuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 20 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı: gürkan hocam 2013 trend x pakette korna gibi çalan alarm varmıdır acaba varsa focccus programı veya forscan ile aktif edebiliyormuyuz? Kilitleyince korna çalmayı aktif edenler var ancak ben hiç yapmadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Kilitleyince korna çalmayı aktif edenler var ancak ben hiç yapmadım. hocam bazı özellikleri focccus ile açtım ama 2 hata kodu aldım. forscan silemedi hatalar bunlar nasıl silebilirim bunları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 2 saat önce, Emrah Ayaz yazdı: hata kodu aldım Abs ile ilgili bir şey açmışsın, write to bcm demeden önce abs sekmesinden initialize ecu yapmayı unuttun büyük ihtimalle. Konudaki yönergeleri bir daha gözden geçir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 (düzenlendi) 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Abs ile ilgili bir şey açmışsın, write to bcm demeden önce abs sekmesinden initialize ecu yapmayı unuttun büyük ihtimalle. Konudaki yönergeleri bir daha gözden geçir... Teşekkürler gürkan hocam Aralık 30, 2018 Emrah Ayaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2018 6 saat önce, Emrah Ayaz yazdı: hocam bazı özellikleri focccus ile açtım ama 2 hata kodu aldım. forscan silemedi hatalar bunlar nasıl silebilirim bunları multimedya ekranı fabrika çıkışlı gelen mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 30.12.2018 - 21:09 tarihinde, Ozan Kar yazdı: multimedya ekranı fabrika çıkışlı gelen mi? Doğrudur fabrika çıkış multimedya ekranı şimdi şöyle ben yokuş kalkış desteğini ve lastik basınç göstergeyi açınca gürkan hocanın dediği gibi intialize ecu yapmamışım o yüzden abs hatası vermiş. sonrasında özellikleri açtım yazdırdım daha sonra intialize ecu yaptım. forscan dan ABS hatası silindi. şuanda sadece FCDIM U2101 hatası kaldı ama gösterge ekranında herhangi bir hata uyarısı yok sadece forscan da görünüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 2 saat önce, Emrah Ayaz yazdı: gürkan hocanın dediği gibi intialize ecu yapmamışım G büyük G, yazım kurallarına dikkat ediyoruz Emrah ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: G büyük G, yazım kurallarına dikkat ediyoruz Emrah ? kusura bakmayın GÜRKAN HOCAM ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2019 9 saat önce, Emrah Ayaz yazdı: Doğrudur fabrika çıkış multimedya ekranı şimdi şöyle ben yokuş kalkış desteğini ve lastik basınç göstergeyi açınca gürkan hocanın dediği gibi intialize ecu yapmamışım o yüzden abs hatası vermiş. sonrasında özellikleri açtım yazdırdım daha sonra intialize ecu yaptım. forscan dan ABS hatası silindi. şuanda sadece FCDIM U2101 hatası kaldı ama gösterge ekranında herhangi bir hata uyarısı yok sadece forscan da görünüyor Önemli bir şey değildir ama servise gidin. 4 saat önce, Emrah Ayaz yazdı: kusura bakmayın GÜRKAN HOCAM ? Hepsi büyük değil, ilk harfi büyük, hepsini büyük yazmanız bağırma anlamına gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2019 07.11.2018 - 13:22 tarihinde, Sarp D. Uygur yazdı: Forscan, extended license alırsanız birçok şeyi yaparsınız. forscanı lisansladım 2.3.2019 2 aylık bi lisans verdi 2016 dizel focusa dpf rejenasyonu yapamıyorum anahtar işaretine tıkladığımda dpf statik rejenasyon sekmesi çıkmıyo sizce nerde yanlış yapıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2019 Büyük ekran takanlar camiasına ben de katıldım arkadaşlar. Oh ne güzel böyle dijital menü dijital hız falan. Km ayarlamak için Gürkan Abi 'ye bir kahve borcumuz daha olacak. @Gürkan Çakıroğlu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Şen. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2019 Merhaba 2018 Şubat imali titanyum Focus a ptc ıstıcı ve alarm montajinı yaptım. Ancak Forscan ile aktif edemiyorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek veya Izmir de aktif edebilecek arkadaş var mı? Saygılarımla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap