Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2019 2 saat önce, Cankan K. yazdı: Hil holder aktif çalışıyor menüde açıp kapatılıyor işlemi yaptıktan sonra sabit uyarı ışığı yanmadığı için dtcleri silme işlemi yapmadım hemen yanıp sönen arıza kodu çıkarmı forscanda ? 1 sn de yanıp sönmüştü Focccus birsürü dtc oluşturuyor bunları silip öyle deneyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cankan K. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2019 arızaları sildim fakat verdiği uyarı tepe çıkış yardımı kullanılamaıyor yazıyor hemen sönüyor yokuş kalkışı menüden kapatınca yanmıyor fakat açınca kontağı yine yapıyor aynı uyarıyı forscan la sildikten sonra daha çok çıkmaya başladı anlayamadım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2019 25 dakika önce, Cankan K. yazdı: arızaları sildim fakat verdiği uyarı tepe çıkış yardımı kullanılamaıyor yazıyor hemen sönüyor yokuş kalkışı menüden kapatınca yanmıyor fakat açınca kontağı yine yapıyor aynı uyarıyı forscan la sildikten sonra daha çok çıkmaya başladı anlayamadım? Bende de yokuş yardımı çalışmıyor titanyum paket olmasına rağmen. Göstergeden açınca uyarı veriyordu artık uyarı da vermiyor çalışmıyor da. Pedaldaki 3 sensör ve westinghouse'daki fren basınç sensörü değişti. Sorun elektrik tesisatında bu özelliğin ya da sensörlerin olduğu demette kısa devre var sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cankan K. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2019 Forumdaki bir konuda aküden bahsediyordu zayıflığından forscan ilk bağladığımda akü 12.5 olması gereken 12.4 gibi uyarı vermişti akü kaynaklı olma ihtimali olabilirmi orda da tepe yardımcısı uyarısı veriyor demişler sorun aküdür denmiş bunu denedinizmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Y. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2019 Selam Arkadaşlar, Az önce Ford'un youtube kanalında kapıların otomatik kilitlenmesini aktif eden süreci izledim. Bunu deneyeniniz var mı? Ilgili video aşağıda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2019 6 dakika önce, Bülent Y. yazdı: Az önce Ford'un youtube kanalında kapıların otomatik kilitlenmesini aktif eden süreci izledim. Bunu deneyeniniz var mı? Ilgili video aşağıda Bunlar ABD araçları için geçerli, ilk mesajı takip etmelisiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlker Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 18.02.2019 - 19:05 tarihinde, Ümit.Çakır yazdı: Korna selamlamayi acabilirsin #147 nin değeri 04 olacak ümit bey 147- 04 yapınca sadece kilitlemede korna çalıyor. bazı videolarda açmada yada kapı açıksa 2 korna gibi özellikler var bundan bilginiz varmı misal 03 05 gibi kodlamalar denendimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 8 saat önce, İlker Çelik yazdı: ümit bey 147- 04 yapınca sadece kilitlemede korna çalıyor. bazı videolarda açmada yada kapı açıksa 2 korna gibi özellikler var bundan bilginiz varmı misal 03 05 gibi kodlamalar denendimi ilker bey benim aracım 2015 model 3.5 kasa trendx #147# yi 04 yaptım kilitlemede ve kapı açık kaldığında korna çalıyor. bildiğim kadarıyla kumandadan kapı açıldığında korna çalmıyor. 03 ü denedim herhangi bir değişiklik olmadı. şu anda dönüşlerde direksiyon hareketi ile sislerin dönüşte yanması ile ilgili denemeler yapıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman U. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 (düzenlendi) Merhaba 2013 C-Max dizel Titanium bilgi için #147 03 yapmak kilitlemede korna çalmayı aktifleştirmedi (arabada alarm halen açık ve çalışır durumda) Geri vites chime de açılmadı #239 MyKey'i açmak için araca ilave donanım takmak gerekiyormu ?. aktif hale getiren varmıdır ? Şubat 28, 2019 Osman U. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 (düzenlendi) 5 dakika önce, Osman U. yazdı: Merhaba 2013 C-Max dizel Titanium bilgi için #147 03 yapmak kilitlemede korna çalmayı aktifleştirmedi (arabada alarm halen açık ve çalışıyor) Geri vites chime de açılmadı MyKey'i açmak için araca ilave donanım takmak gerekiyormu ?. aktif hale getiren varmıdır ? arkadaşın 2013 model 3 kasa focusta denedim aynı şekilde korna selamlama çalışmadı. artı #147# 04 yapılmalı. 2013 öncesinde 04 kodu farklı olabilir. bilen yardımcı olursa yada tahmin yürütürse deneyebiliriz. geri vites chime nedir? --5 dakika sonra eklendi-- 27.02.2019 - 01:39 tarihinde, İlker Çelik yazdı: Özel bir ayar gerekiyormuş uzerinde çalişiyorum 149 için çözdüğünde paylaşırsan sevinirim Şubat 28, 2019 Ümit.Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman U. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 28 minutes ago, Ümit.Çakır said: geri vites chime nedir? Geri vitese takıca göstergeden gelen uyarı sesi #201 Reverse Gear Chime açtım ama geriye takınca tık yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlker Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 4 saat önce, Ümit.Çakır yazdı: ilker bey benim aracım 2015 model 3.5 kasa trendx #147# yi 04 yaptım kilitlemede ve kapı açık kaldığında korna çalıyor. bildiğim kadarıyla kumandadan kapı açıldığında korna çalmıyor. 03 ü denedim herhangi bir değişiklik olmadı. şu anda dönüşlerde direksiyon hareketi ile sislerin dönüşte yanması ile ilgili denemeler yapıyorum. Elm327 henuz elime ulasmadi 147 yide denicem 3 kasa bi ark yapti sadece kitlemede korna caliyor rus fotumundada ayni bilgiye ulastim 2015 bendekide aciliştada calicaksa sorun yok sis olayini bende isterim acikcasi aksam donuslerde karanlik nokta kaliyor kaldirima surtmeler falan yasaya biliyoruz buradan bildiklerimizi paylaşalim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgay Eliçora Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Arkadaşlar elinde focus 3 elm bağlanti kablosu olan zonguldak yada civar yerde oturan varmi benim içim yokuş kalkiş i aktif edebilirmi style paket Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Hayırlı akşamlar focccus programını kullanıp hız sınırlayıcıyı kapattıktan sonra forscandan "kontrol modül düzenlemesi uyumsuz " hatası aldım göstergede motor arıza uyarısı verdi. Yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 28 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı: göstergede motor arıza uyarısı verdi. Aracınızın donanımıyla uyumsuz herhangi bir düzenleme yapmışsınız. Ne yaptığınızı bilmediğimiz için nasıl düzeleceğini bilmemiz mümkün değil. BCM konfigürasyonunu orijinal haline getirin düzelir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap