Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 20 dakika önce, Semih O. yazdı: Aracınızın donanımıyla uyumsuz herhangi bir düzenleme yapmışsınız. Ne yaptığınızı bilmediğimiz için nasıl düzeleceğini bilmemiz mümkün değil. BCM konfigürasyonunu orijinal haline getirin düzelir... Sadece focccus programı üzerinden daha önce açmış oldugum #44 parametredeki hız limitlemeyi kapattım Daha sonra forscanda bu motor uyarısını verdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 7 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı: Sadece focccus programı üzerinden daha önce açmış oldugum #44 parametredeki hız limitlemeyi kapattım Daha sonra forscanda bu motor uyarısını verdi 44 te hız limitleme yok ama? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 1 dakika önce, Semih O. yazdı: 44 te hız limitleme yok ama? 43 pardon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 3 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı: 43 pardon http://ford.xtlt.ru/ab/ şuradan vin numaranızla orijinal bcm yapılandırmasını karşılaştırın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 (düzenlendi) 6 dakika önce, Semih O. yazdı: http://ford.xtlt.ru/ab/ şuradan vin numaranızla orijinal bcm yapılandırmasını karşılaştırın. orjinal ayarların buradaki parametreler olduğu gibi olması lazım galiba buradan yedek alıp focccus üzerinden yüklesek nasıl olur? Şubat 28, 2019 Emrah Ayaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 2 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı: orjinal ayarların buradaki parametreler olduğu gibi olması lazım galiba buradan yedek alıp focccus üzerinden yüklesek nasıl olur? Yaptığınız başka değişiklikler varsa kaybolur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 5 dakika önce, Semih O. yazdı: Yaptığınız başka değişiklikler varsa kaybolur. Eyvallah hocam çok sağolun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlker Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Bir saat önce, Emrah Ayaz yazdı: Sadece focccus programı üzerinden daha önce açmış oldugum #44 parametredeki hız limitlemeyi kapattım Daha sonra forscanda bu motor uyarısını verdi 44 parametre hiz sinirlama degil hiz uyari sesi yani ideal bi hiz vardir bu tr otobanda artik 80 biliyosunuz misal ben 2 senedir focus sahibiyim 150 km yi daha gormedim hiz öldurur ger ek budur 44 ü actiginizda 120 km uzerinde sinyal vermeye basliyor yavaşlamaniz için gene siz 150 km basa biliyosunuz sizind ediginiz 43 parametre hiz limitleme orda 43 de 120 km secerseniz qraç 121 km yapmaz --1 dakika sonra eklendi-- 54 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı: orjinal ayarların buradaki parametreler olduğu gibi olması lazım galiba buradan yedek alıp focccus üzerinden yüklesek nasıl olur? Foccus ile yaptiginiz tum degisiklikleri bi kagita yazin ki yanliş birsey olursa geri duzelte bilesiniz diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 3 saat önce, Emrah Ayaz yazdı: Hayırlı akşamlar focccus programını kullanıp hız sınırlayıcıyı kapattıktan sonra forscandan "kontrol modül düzenlemesi uyumsuz " hatası aldım göstergede motor arıza uyarısı verdi. Yardımlarınızı bekliyorum. 2 saat önce, Emrah Ayaz yazdı: Sadece focccus programı üzerinden daha önce açmış oldugum #44 parametredeki hız limitlemeyi kapattım Daha sonra forscanda bu motor uyarısını verdi U ile başlayan hata kodu iletişim hatasının genel harfidir. #43 hız limitleme #44 hız ikazı Bende standart olarak; #43 07 #44 01 Olarak ayarlı. Bilgilerinize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 6 saat önce, Alper Sakallı yazdı: U ile başlayan hata kodu iletişim hatasının genel harfidir. #43 hız limitleme #44 hız ikazı Bende standart olarak; #43 07 #44 01 Olarak ayarlı. Bilgilerinize Eyvallah hocam sıkıntıyı giderdim #43 seçeneğinde 07 yapmam gerekirken 01 not set yaptığım için uyarı vermiş. 07 yapınca düzeldi. herkese teşekürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgay Eliçora Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 2 saat önce, Emrah Ayaz yazdı: Eyvallah hocam sıkıntıyı giderdim #43 seçeneğinde 07 yapmam gerekirken 01 not set yaptığım için uyarı vermiş. 07 yapınca düzeldi. herkese teşekürler. Bu kabloyu nerden buluyorsunuz style pakette yokuş kalkiş varmi? Yada baska hangi özellikleri aktif yapabiliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 2 saat önce, Turgay Eliçora yazdı: Bu kabloyu nerden buluyorsunuz style pakette yokuş kalkiş varmi? Yada baska hangi özellikleri aktif yapabiliyoruz Els27 diye Google'da aratın. Ya da varsa size yakın muhitte kablosu olan bir forumdaştan rica edin. Yokuş kalkış, otomatik kapı kilidi, xenon far tipi, lastik basınç uyarısı, kumandadan camları açma-kapama süreleri, geniş ekran gösterge taktıktan sonra göstergenin türü ve 4'lü ekrana istediğiniz bilgiyi koyma, lastik ebatları, kapı kilit geri bildirimi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 32 dakika önce, Alper Sakallı yazdı: ..... geniş ekran gösterge taktıktan sonra göstergenin türü ... Bu nedir? Değiştirdikten sonra bi ayar yaptığımı hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 43 dakika önce, Teoman S. yazdı: Bu nedir? Değiştirdikten sonra bi ayar yaptığımı hatırlamıyorum. Ekran teması gibi ve standart 4'lü ekrandaki bilgilerin yerini değiştirip orada olmayanı da koyabilmek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 3 dakika önce, Alper Sakallı yazdı: Ekran teması gibi ve standart 4'lü ekrandaki bilgilerin yerini değiştirip orada olmayanı da koyabilmek. 4 lü ekran ok onu yaptık ta. ekran teması? neyse saol. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap