Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2019 Çift kilit oluyor yani güzel, bize bir de video çekip gösterebilirseniz süper olur. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2019 04.03.2019 - 16:03 tarihinde, İlker Çelik yazdı: 2015 trend x hocam bende çift kilitleme var 06 kodunumu yapmam lazım Expand Bilmiyorum. Çift kilit mk3 ile Türkiye’ye hiç gelmedi olduğundan eminseniz yanlışlıkla gelmiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2019 04.03.2019 - 18:04 tarihinde, Doğan Kestel yazdı: Çift kilit yazılım ile aktif edilebilirmi.? Hill holder gibi. Expand hayır donanımsal bir özellik, kilitlerin (ve belki tesisatın, modüllerin) değişmesi lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgay Eliçora Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2019 01.03.2019 - 11:11 tarihinde, Alper Sakallı yazdı: Els27 diye Google'da aratın. Ya da varsa size yakın muhitte kablosu olan bir forumdaştan rica edin. Yokuş kalkış, otomatik kapı kilidi, xenon far tipi, lastik basınç uyarısı, kumandadan camları açma-kapama süreleri, geniş ekran gösterge taktıktan sonra göstergenin türü ve 4'lü ekrana istediğiniz bilgiyi koyma, lastik ebatları, kapı kilit geri bildirimi. Expand Varmiki forumda yada bu yaziyi okuyan zonguldakli yada bartindan bir arkadaş els27 kablosu olan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk B. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 slm arkadaşlar aranızda sync 3 sisteme interface sistemi eklemiş olan var mı ? telefon yansıtma, video aktarma, arka görüş kamerası aktivasyonu gibi sistemleri eklemek istiyorum. görüşlerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 06.03.2019 - 12:47 tarihinde, Berk B. yazdı: slm arkadaşlar aranızda sync 3 sisteme interface sistemi eklemiş olan var mı ? telefon yansıtma, video aktarma, arka görüş kamerası aktivasyonu gibi sistemleri eklemek istiyorum. görüşlerinizi bekliyorum Expand Sadece ELM ile aktif edilebilecek şeyleri burada sorarsanız iyi olur ? Diğer başlıklara yazabilirsiniz, yoksa yeni konu açabilirsiniz. Özetle tüm donanımlar alınırsa SYNC 3 çalışır, ve özellikleri aktif olur. Örnek konu: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2019 05.03.2019 - 18:26 tarihinde, Turgay Eliçora yazdı: Varmiki forumda yada bu yaziyi okuyan zonguldakli yada bartindan bir arkadaş els27 kablosu olan Expand Turgay İstanbul’a yolun düşerse yardımcı olurum. Senede bir kaç kez Zonguldak merkeze de geliyorum ama en yakın ne zaman gelirim belli değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgay Eliçora Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2019 06.03.2019 - 14:29 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Turgay İstanbul’a yolun düşerse yardımcı olurum. Senede bir kaç kez Zonguldak merkeze de geliyorum ama en yakın ne zaman gelirim belli değil. Expand Gürkan bey geldiginiz zamanda yapabiliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2019 merhaba arkadaşlar etiste aracın bazı modullerinde güncelleme görünüyor elm327 ile etisten yada farklı yazılımla güncelleme yapılabiliyormu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2019 09.03.2019 - 09:15 tarihinde, Ümit.Çakır yazdı: merhaba arkadaşlar etiste aracın bazı modullerinde güncelleme görünüyor elm327 ile etisten yada farklı yazılımla güncelleme yapılabiliyormu? Expand Bu tür işlemleri evinizde yapmayınız yarın cebinizi yakabilir. Ayrıca bu konu ile ilgili bir şey değil bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özcan Çakar Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 merhabalar internette bakınırken ford mustang araca viraj aydınlatma özelliğininde forscan programı ile açıldığını göstreren video buldum. bu bizim focuslara uygulanabilirmi? deneyen oldu mu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 12.03.2019 - 20:19 tarihinde, Özcan Çakar yazdı: bu bizim focuslara uygulanabilirmi? Expand Uygulanamaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özcan Çakar Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2019 12.03.2019 - 21:42 tarihinde, Semih O. yazdı: Uygulanamaz. Expand Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 (düzenlendi) Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Gruba yeni katıldım. C max 2012 trend benzinli model aracımın bazı özellikleri açmak istiyorum. Els27 mi almalıyım ya da Elm327 modifiyelimi almalıyım. Önerdiğiniz model varsa adresini yollarmısınız. Tşk. Mart 15, 2019 Oğuz Tüfekçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2019 Merhaba arkadaşlar Dün akşam my focus istanbul grubundaki 4 tane arkadaşımın aracında özellik aktivasyonu yapmaya çalıştım aldığım sonuçlar şöyle 1. Araç 2016 model ecobost st line alarm aktivasyonu yaptım arac kaput acik uyarısı verdi. Alarmı kapatınca uyarı gitti 2.Araç 2016 model titanyum 1. Araç ile aynı uyarıyı verdi. 3.Araç 2017 model courrier forscan ile baglandım alarm aktivasyonu yaptım kapi acik uyarısı verdi. Kumandadan cam açma kapamayi bulamadim. 4. Araç 2017 model trend x bu araçta foccus programi ile bağlanmayı başaramadım. Forscan ile alarmı aktiflestirdim diğer özelliklerin nasil yapılacağını bilmediğim için yapamadım. Bu konular ile ilgili bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Bu arada yapılan işlemler için herhangi bir bedel talep etmiyorum etmemde bu işlerin para karşılığı yapılmasına karşıyım. Istanbul avrupa yakasında bu isi para ile yapan kişiye inat olsun diye en ince ayrıntısına kadar işlemleri öğrenmek istiyorum. Bilen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap