Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 01.03.2019 - 15:32 tarihinde, Teoman S. yazdı: 4 lü ekran ok onu yaptık ta. ekran teması? neyse saol. ilk mesajda yazıldığı gibi mi yaptınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Aux bağlamak için aldığım kabloyla 2015 model aracıma bağlanma aşamasında bu uyarıyı alıyorum.(program focccus 8.6 sürümü) Bağlanırken maximize speed tikini kaldırdım, auto tiki aktifti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 22 dakika önce, Alper Sert yazdı: bu uyarıyı alıyorum Elm üzerindeki switch i hs-can moduna al diyor. Elm cihazın modifiyeli olmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 4 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Elm üzerindeki switch i hs-can moduna al diyor. Elm cihazın modifiyeli olmalı. Forumdaki başka bir konuda bu iş için cihazın modifiye edilmesine gerek yok yazıyordu. Focccus programına bağlandığımda "read form BCM" seçeneğine tıkladığım da bu uyarıyı alıyorum. Henüz değişiklik yapamadan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 4 dakika önce, Alper Sert yazdı: Forumdaki başka bir konuda bu iş için cihazın modifiye edilmesine gerek yok yazıyordu. Focccus programına bağlandığımda "read form BCM" seçeneğine tıkladığım da bu uyarıyı alıyorum. Henüz değişiklik yapamadan. O zaman kullandığın elm cihazını beğenmedi. Daha önce forumda elm alan arkadaşlarda da çalışmama durumu olmuştu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 4 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: O zaman kullandığın elm cihazını beğenmedi. Daha önce forumda elm alan arkadaşlarda da çalışmama durumu olmuştu. Hay allah cihazın içini de açtım artık geri iade edemem. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 Hız ikaz 44 parametresine girdiğimde without speed warning yazıyordu yanındaki parametre 01 ve pasifti. Şimdi sorum şu unknown yaptığımda değiştirdikten sonra tekrar without speed warning mi yapacağım. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 21 dakika önce, Yücel Yaman yazdı: Hız ikaz 44 parametresine girdiğimde without speed warning yazıyordu yanındaki parametre 01 ve pasifti. Şimdi sorum şu unknown yaptığımda değiştirdikten sonra tekrar without speed warning mi yapacağım. Teşekkürler. 44 parametresi 120km sesli uyarı ikazıdır. uknown yapın yanına 03 yazın kayıt edin tekrar without speed warning yapmayın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 (düzenlendi) Teşekkürler. Bir sorum olacak. Siyah ekran yapınca ne gibi problemler çıkıyor, bilginiz var mı? Nisan 2, 2019 Yücel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullah U Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 selam arkadaşlar ben niğdeden yazıyorum style 2013 model aracıma ELM ile yokuş kalkış desteği özelliğini yüklemeyi başardım. --28 dakika sonra eklendi-- 25.11.2018 - 13:51 tarihinde, Kadirhan Demir yazdı: Arkadaşlar modifiyeli Elm cihazında ms scan ve md scan ne oluyor elm deki anahtar dışa doğru ise ne anlama geliyor. --30 dakika sonra eklendi-- olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan altunsöz Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Selamlar ist anadolu yakasında bu konuda yardımcı olabilicek birisini arıyorum zira yeni aldıgım ve ilk kez kullandıgım fokus 3 2014 model araçımda giderken kapıların otomatik kitlenmemesi Bluetooth olmaması vb.. donanımsal eksikleri tamamlamak istiyorum yardımcı olabilicek birileri varsa cok sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 29 dakika önce, Hasan altunsöz yazdı: Selamlar ist anadolu yakasında bu konuda yardımcı olabilicek birisini arıyorum zira yeni aldıgım ve ilk kez kullandıgım fokus 3 2014 model araçımda giderken kapıların otomatik kitlenmemesi Bluetooth olmaması vb.. donanımsal eksikleri tamamlamak istiyorum yardımcı olabilicek birileri varsa cok sevinirim Ataşehir e yolun düşerse hallederiz Hasan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan altunsöz Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Düşer hocam beykozdan pendiğe git gel yapıyorum müsait bi zamanda 2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ataşehir e yolun düşerse hallederiz Hasan... Tmm hocam size nasıl ulaşabilirim ? Müsait bi zamanda görüşmek için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2019 30.01.2019 - 17:35 tarihinde, Alper Sakallı yazdı: 63700000 yazdım istediğim gibi oldu arkadaşlar. Benim araçta DE03 deyip yazdığımda D0 yazdı. Bende 63700000 yazdım ve yazdır butonuna bastığımda hata dedi ve yazmadı. Acaba benmi hata yaptım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan yasar Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2019 Arkadaslar 2018 focusa foccus programi hic bi ise yaramiyor forscan ile camlarin anahtarla suresinin kisalmasi ve araci kitler iken alarm sesi nasil ayarlaniyor yardimci olurmusunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap