Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2023 16 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Sync 2,5 ise evet, sync3 ise hayır. az uğraştı mı sync 3 de de olma mı 🙂 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kontbay Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2023 31.03.2023 - 21:51 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: hayır 31.03.2023 - 21:51 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Sync 2,5 ise evet, sync3 ise hayır. Forumda paylaşılmışmıydı ?video oynatmayı nasıl açarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2023 57 dakika önce, İsmail Kontbay yazdı: Forumda paylaşılmışmıydı ?video oynatmayı nasıl açarım Paylaşmıştım evet, çok zaman geçti üzerinden, kontrol edip hangi işlemler olduğunu sana bildireyim İsmail... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2023 20 saat önce, İsmail Kontbay yazdı: Forumda paylaşılmışmıydı ?video oynatmayı nasıl açarım Acm as built konfigürasyonu 727-08-06=Xxxx-x2xx-xxxx değişiklikleri yapıp yazdırmalısın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kontbay Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2023 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: değişiklikleri Teşekkür ederim haftasonu yapacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kontbay Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2023 12.04.2023 - 10:34 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Acm as built konfigürasyonu 727-08-06=Xxxx-x2xx-xxxx değişiklikleri yapıp yazdırmalısın. İyi günler Gürkan hocam bu değerleri forscanda nereye yazacam bulamadım.Forscanı yeniledim 2 aylık lisansladım.Beceremedim 😃 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2023 1 saat önce, İsmail Kontbay yazdı: İyi günler Gürkan hocam bu değerleri forscanda nereye yazacam bulamadım.Forscanı yeniledim 2 aylık lisansladım.Beceremedim 😃 Konuyu bilmiyorum, yukarıda yazanlara göre: Aşağıdaki görselde paylaştığım işlemleri yapıp açılan sayfada 727-08-06 olan satırda değişiklik yapılacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2023 12.04.2023 - 10:34 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Acm as built konfigürasyonu 727-08-06=Xxxx-x2xx-xxxx değişiklikleri yapıp yazdırmalısın. Fort, güncelleme ile engelledi diyorlardı bu özelliği. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kontbay Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2023 8 saat önce, Murat Kav. yazdı: Fort, güncelleme ile engelledi diyorlardı bu özelliği. Bugün yaptım çalışıyor.Gürkan hocam saolsun yardımcı oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Çal Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2023 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar konunun neredeyse tamamını okudum ama ya gözümden kaçtı ya da yazılmamış. Focus 3 aracım var geniş ekran göstergeli titanium tekno smart paket. Daha önce çift yol bilgisayarı ve dijital hız için ipc mca yazılımına güncellendi park sensörü ve otomatik park gittiği için eski haline çevirdik konuyu okurken bazı görüntülerde çift yol bilgisayarı ve ekrandaki 4 lü göstergeye dijital hız eklenmiş olarak gördüm dijital hızın anlatımı var ama çift yol bilgisayarı nasıl yapabilirim ona Bi anlatım bulamadım yardımcı olabilir misiniz Ağustos 21, 2023 Ali Çal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seyfi acan Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2023 merhaba araç beyninden aşağıdaki bilgileri okudum bunlar ne işe yarar hangileri aktif edilmeli bilgi verir misiniz? araçtan uzalaşınca otomatik kilitleme mi aktif ediliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Aköz Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2023 Merhaba. Uzun araştırmalar neticesinde aracıma led ampül takmaya karar verdim. Odak çizgisi olan karşı tarafın gözünü almayan piyasada premium seviyede bir ürün. Far ayarı da yaptırdıktan sonra bir problem yaratmıyormuş araştırdığım kadarıyla. Aracım 2012 focus. Ledi bağladığımızda kısa far ampül arızası veriyor. Bu sorunu foCCCus programı ile çözenler olmuş. Aslında çözüm yeri 14. madde ama hangi seçenek seçilmeli ondan emin olamadığım için işlem yapmadım. Daha önce böyle bir işlem yapan oldu mu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berke Yılmazkaya Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2023 foCCCus programında 14. parametreyi unknown yapıp yandaki kutuya 0E yazın ve BCM ye yazın (write to bcm ye tıklayın) o zaman farlar universal a çeviriliyor ve sorun düzeliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Aköz Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2023 Bu işlem ne kadar sürüyor hocam ekranda? 2.11.2023 - 14:56 tarihinde, Berke Yılmazkaya yazdı: foCCCus programında 14. parametreyi unknown yapıp yandaki kutuya 0E yazın ve BCM ye yazın (write to bcm ye tıklayın) o zaman farlar universal a çeviriliyor ve sorun düzeliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Aköz Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2023 Tabi bir de bu kod normal seçenekler arasında yok. Elle bir değer girmek ve bilinmiyoru işaretleme arabayı çökertir mi 😊 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap