Berke Yılmazkaya Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2023 Hayır herhangi bir sorun yaşatmaz En fazla olabilecek şey arıza devam eder ama sanmıyorum bir sorun yaşamazsınız hs modunda bcm yi okuyun değişiklikleri yaptıktan sonra beyne geri yazın süresi yok sadece beyne okuma yazma ve değişik lik yapma 10dk da yaparsınız 5 dk da da size bağlı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emreyurt Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2024 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2024 Hayırlı bayramlar cam kapama süresini kısalttım ama açma süresi hala aynı açma olayını nereden kısaltacağım orasını anlayamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2024 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2024 7 saat önce, Emreyurt yazdı: Hayırlı bayramlar cam kapama süresini kısalttım ama açma süresi hala aynı açma olayını nereden kısaltacağım orasını anlayamadım DID kısmına bu sefer EE40 yazıp aynı işlemi uygulayın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Atakan Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2024 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2024 2011 model Ford focus 3 trend aracımda yokuş kalkış desteği aktif edilebilir mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2024 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2024 Yarım kontak yaptığınızda bu işaret varsa evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erem M. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2024 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2024 Herkese Selamlar, Konu başlığında verilen FoCCCus_0.8.6 son sürüm programının üstüne FoCCCus_0.8.6c olarak ilgili sitede yeni bir versiyonu yayınlanmış görünüyor. Bu yeni versiyonu deneyen kullanan konuya hakim olan arkadaşlar varsa yapılan değişiklikler hakkında forumu bilgilendirebilir mi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2024 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2024 4 saat önce, Erem M. yazdı: bilgilendirebilir mi Çok eskide kaldı foccuss programı, çoğu şeyi unuttuk. Artık Forscan ve Ucds kullanılıyor genellikle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrecan Balgün Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2024 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2024 Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacak bilen arkadaşlar için. 1- Drip wipe pause time diye bir şey vardı 0 yazıyordu bu tam olarak ne oluyor bilen var mı, biraz araştırdım da net olarayak anlamadım. (Bi ara birisi buradan sileceği çalıştırınca su attıktan sonra sileceğin kaç saniye sonra çalışacağını ayarlamıştı, camda süzülen son damlalarıda o şekilde çözmüştü belki hatırlayan vardır, o ayar mı diye düşündüm ama emin olmadığımdan elleyemedim)(Wash before wipe time diye de bir şey var belki bununla bağlantılıdır) 2- Kapı kilitlemede korna sesi açık bende. Fakat arka kapılar açık kaldığında uyarı vermiyor, ön kapılar açık kalınca uyarı verip kitlemeyi yapmıyor. 3- Global açıp kapatma aktif bende fakat araç kapalıyken açma tuşuna uzun bastığımda camları falan açmıyor sadece kapıları açıyor. Kapılar açıldıktan sonra 2. kez açma tuşuna basarsam camlar o zaman açılıyor. Kapamada ise tek seferde cam ve kapıları kapatıp/kilitliyor. Başına gelen oldu mu böyle bir şey? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Aydinli Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2024 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2024 Merhaba çok yararlı bir bilgi olmuş. Aracım 2013 tren x focus. Lastik basınç sistemini.hill holder otamatik kitleme alarm hepsini actım ve çalışıyor. Aracımda start stop akü var. Ve start stop sensörü de akü üstünde mevcut. Foccus programında start stop menuyu aktive ettim. Kontak acılışında start stop A harfini görüyorum sma çalışmıyor. Başka yapmam gereken birşey varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrecan Balgün Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2024 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2024 03.11.2024 - 08:05 tarihinde, Hasan Aydinli yazdı: Merhaba çok yararlı bir bilgi olmuş. Aracım 2013 tren x focus. Lastik basınç sistemini.hill holder otamatik kitleme alarm hepsini actım ve çalışıyor. Aracımda start stop akü var. Ve start stop sensörü de akü üstünde mevcut. Foccus programında start stop menuyu aktive ettim. Kontak acılışında start stop A harfini görüyorum sma çalışmıyor. Başka yapmam gereken birşey varmı? 2015 makyajlı kasada var daha öncekilerde yok. ALINTI Birisi başka bir forumda böyle yazmış, eğer varsa bile belki titanium ve üstü olan paketlerde vardır o özellik. Göstergede görmek bir anlama gelmez, bende de mesela yokuş iniş falan gözüküyor yazılım olarakta açabilirim fakat o donanım olmadığı için araçta hiç bir işe yaramaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Aydinli Yanıtlama zamanı: Ocak 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12 (düzenlendi) 18.06.2024 - 00:15 tarihinde, Emreyurt yazdı: Tools bölümünde İPC de 61BB değeri. İle oynadım. Eski değeri. Ne not ettim ama değiştirince km yükseldi. Eskisini giremiyorum. Km değeri 999999 şuan km de 450000 civarı. Nasıl düzeltebilirim. Gerçek km değerim 82bin küsür Ocak 12 Hasan Aydinli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12 50 dakika önce, Hasan Aydinli yazdı: Tools bölümünde İPC de 61BB değeri. İle oynadım. Eski değeri. Ne not ettim ama değiştirince km yükseldi. Eskisini giremiyorum. Km değeri 999999 şuan km de 450000 civarı. Nasıl düzeltebilirim. Gerçek km değerim 82bin küsür Forscan ile km düşüremezsiniz, Ucds lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Aydinli Yanıtlama zamanı: Ocak 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12 23 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Forscan ile km düşüremezsiniz, Ucds lazım. Hocam alsam cihazı 1200 tl civarı. Sorunsuz halledermi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12 35 dakika önce, Hasan Aydinli yazdı: Hocam alsam cihazı 1200 tl civarı. Sorunsuz halledermi? Lisanslı ucds yi o fiyata alamazsınız, İstanbulda olduğunuzu görüyorum, Savaş usta yardımcı olur size. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Aydinli Yanıtlama zamanı: Ocak 15 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15 12.01.2025 - 22:20 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Lisanslı ucds yi o fiyata alamazsınız, İstanbulda olduğunuzu görüyorum, Savaş usta yardımcı olur size. Hocam lisanslı. Km ayarladım. Bunda yazılım. Vs seçenekleri var yazılım . Beygir vs nasıl ayarlıyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap