Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Şimdi, Volkan Ö. yazdı: bende ikiside var olmuyor. Volkan driverları tekrar yüklermisin sorun orda olabilir --1 dakika sonra eklendi-- Totalcardiagnostics.com dan yükle 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Sanırım 64 bit işletim sisteminden kaynaklanıyor çözecem ben bunu ABC bir suru çıkıyor cozemedim.Sizde direk tanısını yoksagostermek zorunda kaldiniz mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Sanırım 64 bit işletim sisteminden kaynaklanıyor çözecem ben bunuABC bir suru çıkıyor cozemedim.Sizde direk tanısını yoksagostermek zorunda kaldiniz mi? x64 ile alakalı olacağını sanmıyorum abi bendeki sistemde 64bit. Farklı bir şey var driver kaynaklı yada usb giriş/çıkışla ilgili. Ben ilk kullandığımda direk tanımıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 x64 ile alakalı olacağını sanmıyorum abi bendeki sistemde 64bit. Farklı bir şey var driver kaynaklı yada usb giriş/çıkışla ilgili. Ben ilk kullandığımda direk tanımıştı Sürücüleri indirdin. Sonra kabloyu taktın direk tanıdı mı? Başka bir işlem yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Evet başka bir işleme gerek yok. Şimdi, Volkan Ö. yazdı: Sürücüleri indirdin. Sonra kabloyu taktın direk tanıdı mı? Başka bir işlem yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Evet başka bir işleme gerek yok. tüm yukledigim sürücüleri siliyorum.Bastan yapacağım.Sonunda oldu Nerde sürücü bulduysam yüklemişim.Temizliğin ve düzeldi. Bu arada görev tamam detaylı anlatımı sonra yapacağım. Isıtmalı aynalarım var artik. Evet başka bir işleme gerek yok. tüm yukledigim sürücüleri siliyorum.Bastan yapacağım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Sürücüleri indirdin.Sonra kabloyu taktın direk tanıdı mı?Başka bir işlem yok mu? Halletmişsin abi hayırlı olsun Ben hiç bişey yüklemedim direk tak çalıştır oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Hadi hayırlı olson @Volkan Ö. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 2 saat önce, Volkan Ö. yazdı: 2 saat önce, Volkan Ö. yazdı: tüm yukledigim sürücüleri siliyorum. Bastan yapacağım. Sonunda oldu Nerde sürücü bulduysam yüklemişim. Temizliğin ve düzeldi. Bu arada görev tamam detaylı anlatımı sonra yapacağım. Isıtmalı aynalarım var artik. tüm yukledigim sürücüleri siliyorum. Bastan yapacağım. Focus 3 style modelinde ısıtmalı ayna yok mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Şimdi, Ercan Gülmez yazdı: Focus 3 style modelinde ısıtmalı ayna yok mu ? Bahsi geçen araç Trend Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Bahsi geçen araç Trend ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlhan Yalçın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2016 Driverlar duzgun yuklenmedigi icin ilk baslarda bende ayni hatayi aldim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif Kama Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2016 19.11.2016 - 18:48 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Akif çırak yaptın ya beni ? Senin Elm switch li değil mi ? MAALESEF DEĞİL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Alkan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 18.02.2014 - 04:53 tarihinde, Ozan Kar yazdı: bu yokuş kalkış desteğini yapan arkadaşlar mı var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 21.11.2016 - 09:44 tarihinde, Akif Kama yazdı: MAALESEF DEĞİL Dediğine göre senin elem swicthli ama dışa switch koymayı unutmuşlar.. Modifiyeli o modifiyeli........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap