Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 5 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: @Ozan Kar geçen gün nav menüsünü mıncıklarken karşıma şu çıktı. Nav+Menü tuşuna aynı anda bastığımda çıkan menülerden birisinde kapılardan hangisi açıksa direk yazdı sol arka kapı açık diye. Ha bu ekrana ayrı bir ikaz olarak değil de menü içerisendeki sırada çıktı. Demem o ki araba göstergede kapı açık ikazını gösterebiliyorken teyp ekranında da demek ki bunu gösterebilir. Acaba ayrı bir ayarı mı var.Daha önce bakmışmıydın sen buna. Görmedim öyle bir şey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Şimdi, Ozan Kar yazdı: Görmedim öyle bir şey. Bir ara bende bakarsın. Elm ile belki açılacak birşey vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Bir ara bende bakarsın. Elm ile belki açılacak birşey vardır. Yok. Touchlarda belki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Zengin Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 arkadaşlar bu kullandığımız foccus proğramını c-max içinde kullanabilirmiyiz. yada bütün ford modellerinde bu proğramı kullanabilirmiyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Şimdi, Halil Zengin yazdı: arkadaşlar bu kullandığımız foccus proğramını c-max içinde kullanabilirmiyiz. yada bütün ford modellerinde bu proğramı kullanabilirmiyiz C-max içinde kullanabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 6 saat önce, Halil Zengin yazdı: arkadaşlar bu kullandığımız foccus proğramını c-max içinde kullanabilirmiyiz. yada bütün ford modellerinde bu proğramı kullanabilirmiyiz focus ve cmax, diğerlerine olmaz. Hatta focus 3 3.5 cmax 2 ve 2.5 gerisine olmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 focus ve cmax, diğerlerine olmaz. Hatta focus 3 3.5 cmax 2 ve 2.5 gerisine olmaz. Bak o menünün fotosunu çektim ilk fotoda menü açıkken kapı kapalıydı. İkinci fotoda da menü açık ve kapıyı açınca hemen algılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Bak o menünün fotosunu çektim ilk fotoda menü açıkken kapı kapalıydı. İkinci fotoda da menü açık ve kapıyı açınca hemen algılıyor. Abi görmesi normal zaten, mscan üzerinden bcm basıyor datayı. Geri görüş modulu bile bilir kapının açık olduğunu ama bizim ekranlarda öyle bir menü yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Abi görmesi normal zaten, mscan üzerinden bcm basıyor datayı. Geri görüş modulu bile bilir kapının açık olduğunu ama bizim ekranlarda öyle bir menü yok. Olaymış iyiymiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Şimdi, Ozan Kar yazdı: öyle bir menü yok. Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Olaymış iyiymiş Benim geri görüş kamerası kirlendiğinde "merceği temizleyin" uyarısı yazıyor ekranda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Benim geri görüş kamerası kirlendiğinde "merceği temizleyin" uyarısı yazıyor ekranda. Abi arabadaki iç sensörler kontrol ediyor diyor ki bu adam yaşlı başlı. Kamerayı unutur temizlemeyi. En iyisi kirli dedirtelim modüle de arada kamerayı parmaklayarak temizlesin hiç olmazsa. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 bugün elm kablom geldi yalnız iyi geldi 26.10.16 da satın aldım 01.12.16 da geldi... OBD II olarak almıştık zaten.. bir kaç güne kadar bi xenonu takıp @Doğan Kurban ağama gösterecem :)))) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Benim geri görüş kamerası kirlendiğinde "merceği temizleyin" uyarısı yazıyor ekranda. Ben de çıkmıyor bu uyarı .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Ben de çıkmıyor bu uyarı .. TitX'lerde çıkarmadan kendisi temizliyormuş abi maraba titanium'lar düşünsün onu boşver 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Ben de çıkmıyor bu uyarı .. Yaşlılarda çıkıyormuş sadece 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap