murat altındal Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Arkadaşlar elm ile parktroniki iptal edebiliyormuyuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 12 dakika önce, emrah başal yazdı: dostum çok sağol önceki sayfalara baktım tabiki ama ekipmanım olmadığı için yardım istedim. Birde sabırsızlık değilde kaydolduğumdan beri 8 ileti gönderdim ama hiç cevap alamadım o yüzden böyle yazdım Kontrol ettiğim üzere 3 farklı değerde 4 mükerrer iletiniz var. 3 farklı iletinin biri zaten burada diğer ikisinin de cevapları zaten konularında cevabı olduğu için cevap verilmemiş olabilir mi? https://www.focusclubtr.com/topic/1020-ford-sesli-denetim-türkçe-kullanım-kılavuzu-tüm-araçlar/?page=3#comment-413860 https://www.focusclubtr.com/topic/3365-şerit-takip-sistemini-sonradan-ekletebilir-miyiz/?page=4#comment-414412 - Evet yok. - Eklenir, ekleten var mı? Yazan yok) Gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 5 dakika önce, emrah başal yazdı: dostum çok sağol önceki sayfalara baktım tabiki ama ekipmanım olmadığı için yardım istedim. Birde sabırsızlık değilde kaydolduğumdan beri 8 ileti gönderdim ama hiç cevap alamadım o yüzden böyle yazdım Emreh bey,siz anladığım kadarı ile markete girip hemen alacağımı alıp kaçayım der gibi yaptınız.Biraz markette dolaşsanız mesela,diğer reyonlara baksanız markette gezenlerle sohbet etseniz diye beklerdik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emrah başal Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 4 dakika önce, Osman Türkol yazdı: Emreh bey,siz anladığım kadarı ile markete girip hemen alacağımı alıp kaçayım der gibi yaptınız.Biraz markette dolaşsanız mesela,diğer reyonlara baksanız markette gezenlerle sohbet etseniz diye beklerdik zaten markkettekilerle sohbet etmeye çalışıyorum ama benimle eden pek yok bu yüzden öyle dedim zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 zaten markkettekilerle sohbet etmeye çalışıyorum ama benimle eden pek yok bu yüzden öyle dedim zaten Benimle iletişim kurun ben yardımcı olayım size. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 17 dakika önce, murat altındal yazdı: Arkadaşlar elm ile parktroniki iptal edebiliyormuyuz. Otomatik parktan bahsediyorsaniz ayarlardan pasif konuma getirilir elm ile. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murat altındal Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 3 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Otomatik parktan bahsediyorsaniz ayarlardan pasif konuma getirilir elm ile. Yok park sensörleri varya önde ve arkada, onlardan bahsediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emrah başal Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 7 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Benimle iletişim kurun ben yardımcı olayım size. tamamdır hocam ankaraya geldiğim ilk fırsatta yazarım uygunmudur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 tamamdır hocam ankaraya geldiğim ilk fırsatta yazarım uygunmudur Siz benimle iletişim kurarsıniz bir sekil uydururuz. Özel mesaj atarsinız. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Yok park sensörleri varya önde ve arkada, onlardan bahsediyorum. Foccus programinda #59 numarali sekmede without parking asist secenegini secerseniz muhtemelen park sensorleri kapatilir diye dusunuyorum. Bi denemek lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murat altındal Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Foccus programinda #59 numarali sekmede without parking asist secenegini secerseniz muhtemelen park sensorleri kapatilir diye dusunuyorum. Bi denemek lazım. Aslında ozan'a bir sormak lazım, belki sadece ön sensörleri iptal etmekde mümkün mü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Aslında ozan'a bir sormak lazım, belki sadece ön sensörleri iptal etmekde mümkün mü. Tek bir modulden haberlesiyodur sensorler. Ön tarafı ayrica iptal edemezsiniz diye dusunuyorum. Soketini cikarsaniz bu seferde ariza var diye uyari cikar. Ya hep ya hiç olur muhtemelen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 3 dakika önce, murat altındal yazdı: Aslında ozan'a bir sormak lazım, belki sadece ön sensörleri iptal etmekde mümkün mü. Düğmesi var zaten. En kötü sigortası sökülür, bagaj bölümünde (hepsi gider.) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murat altındal Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Düğmesi var zaten. En kötü sigortası sökülür, bagaj bölümünde (hepsi gider.) Arka sensörler kalaydı iyiydi? Önler zart zurt her şeye ötüyor, otomatik parkı da hiç kullanmıyorum zaten. --2 dakika sonra eklendi-- Bu arada nerde bu sigorta. Ciddi ciddi düşnmeye başladım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 14 dakika önce, murat altındal yazdı: Arka sensörler kalaydı iyiydi? Önler zart zurt her şeye ötüyor, otomatik parkı da hiç kullanmıyorum zaten. --2 dakika sonra eklendi-- Bu arada nerde bu sigorta. Ciddi ciddi düşnmeye başladım. Sen bi İstanbul yapsana ? Ben hepsini söker seni kurtarırım ? Ne yaptın yahu ? Soydun arabayı ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap