Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 (düzenlendi) 3 saat önce, Ozan Kar yazdı: aynıları, olmayanları tabi --1 dakika sonra eklendi-- bcm focccustan daha güncelse onu tanımıyor diye tahmin ediyorum. etisten vbf dosyasını indirip focccusun klasörüne atıp denerdim ben olsam Ozan bey bu etis e ben kaydolmaya çalıştım fakat ücret gibi birşey var galiba anlamadım bu etis ten nasıl faydalanıyoruz mesala bahsetmissiniz dosya indirme gibi. Yeni yüz ya hocam yavaş yavaş öğreniyoruz ? Ekim 7, 2017 Aşkın Aşık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 44 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: Ozan bey bu etis e ben kaydolmaya çalıştım fakat ücret gibi birşey var galiba anlamadım bu etis ten nasıl faydalanıyoruz mesala bahsetmissiniz dosya indirme gibi. Yeni yüz ya hocam yavaş yavaş öğreniyoruz ? site güncellenmiş yeni halini bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 Yardimci oluruz uygun bir zamanda [emoji4]Tatlı deyince ses geldi gibi.... Mezarlıklar müdüriyetinin yanında tatlıcı varmış, silikon tatlısı güzelmiş.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 Tatlı deyince ses geldi gibi.... Mezarlıklar müdüriyetinin yanında tatlıcı varmış, silikon tatlısı güzelmiş....Yok ya ne mezarlığı, dağ gibi hacıbaba var silikonsuz, biraz muhabbet biraz iş maksat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 Yeni bir kablo alacağım ELS27 mi yoksa ELM327 nin modifiyeli sinimi alayım farkları varmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sergen Kesgin Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Merhabalar istanbul avrupa yakasında yokuş kalkış desteği aktifi için yardımcı olacak arkadaş varsa çok memnun olurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2017 13.10.2017 - 22:35 tarihinde, Sergen Kesgin yazdı: Merhabalar istanbul avrupa yakasında yokuş kalkış desteği aktifi için yardımcı olacak arkadaş varsa çok memnun olurum Hangi semt? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sergen Kesgin Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2017 Benim beyoğlu arkadaşımda çok istiyor ondada focus var oda çatalcada oturuyor işyerimiz beylikdüzünde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Eren Ergin Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2017 Merhabalar, sitenize bu konu vesileyisle üye oldum. Hemen hemen her sayfayı inceledim fakat işlemleri yapacak cesareti kendimde bulamadım. Kurtköy tarafında oturuyorum avrupa ya da anadolu yakası fark etmez bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek biri var mı? Ya da yönlendirebileceğiniz bir yer? Şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2017 6 saat önce, Ertan Eren Ergin yazdı: Merhabalar, sitenize bu konu vesileyisle üye oldum. Hemen hemen her sayfayı inceledim fakat işlemleri yapacak cesareti kendimde bulamadım. Kurtköy tarafında oturuyorum avrupa ya da anadolu yakası fark etmez bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek biri var mı? Ya da yönlendirebileceğiniz bir yer? Şimdiden teşekkür ederim Viaporta yakınım, akşam altından sonra gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Eren Ergin Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2017 3 saat önce, Murat Ka. yazdı: Viaporta yakınım, akşam altından sonra gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Murat bey yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. Şuan yurtdışındayım döndüğüm gibi sizi tekrar rahatsız ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Yörük Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2017 Kayseri de yardımcı olabilecek birisi varmıdır. Daha öncede yazmıştım. Kendi aparatımla denedim halledememiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Yilmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Ben Kayseri'de kendim halletmiştim. Ama arkadaşım sanayici. Onunla birlikte yapmıştık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Yörük Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Ben Kayseri'de kendim halletmiştim. Ama arkadaşım sanayici. Onunla birlikte yapmıştık. Aparat elinizde mevcutmu hala. Ben aldım ama bilgisayardan bağlantı kuramadım. İade ettim tekrar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur A Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 22.03.2017 - 12:59 tarihinde, Teoman S. yazdı: Siz tekrar kontrol ettirin. Dikiz ayna kodu: *BU5A-17E678-VA *AU5A-17E678-AC *AU5A-17E678-AB (Ayna konusunda size bir tiyo Ayna hiç farketmez sadece kararan olması yeter. MK 2,5, C-max, Focus hepsi oluyor.... Asıl önemli olan bu ayna ve sensörün camda olan kısmı. Ufak aparatlar.. Sensör: *BV6T-17H761-AA (Bunda da Focus, Transit hepsi olur. Hangisi ucuzsa onu alın) *DT8-Diafon kablosu 8 li Bukadar. Bi arkadaş ayna ve demirini satıyor. Uygun fiyatta olduğunu düşünüyorum. Bence camdaki demiri olduğu için ve niyetiniz varsa düşünün derim. Bunların bağlantı şemasıda bizde var. Sağolsun müendis beğğğğ @Murat Kavuk abi çıkardı Merhaba Teoman Bey, Bu sensör kodu hem yağmur hem de far sensörü için midir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap