Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2019 1 saat önce, Ercan yasar yazdı: Arkadaslar 2018 focusa foccus programi hic bi ise yaramiyor forscan ile camlarin anahtarla suresinin kisalmasi ve araci kitler iken alarm sesi nasil ayarlaniyor yardimci olurmusunuz? Önceki sayfalarda yazıldı, 2017 sonrası araçlarda foccus programı çalışmıyor. Lisanslı forscan kullanmalısınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan yasar Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2019 10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Önceki sayfalarda yazıldı, 2017 sonrası araçlarda foccus programı çalışmıyor. Lisanslı forscan kullanmalısınız. Tamam da genisletilmis lisansli forscan var ama nerden yapilacagini bilemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Baran Canpolat Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2019 Arkadaşlar bu dediğiniz özellikleri açmak için şu 50 tl lik kabloyu alsak işimizi görürmü yoksa 150 tl olanı mı almak lazm. Birde küçük göstergeli araçlar için dijital hız aktif etmek için hangi proğram kullanılıyor kodları nedir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2019 150 olan iş görür. Bazı değişiklikler HS/MS yapılması gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdurahim Özegen Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2019 Arkadaşlar merhaba, Bu konfigirasyonları Ankara'da yapabilecek birisi varmı tavisye edebileceğiniz. Ya da forumdan bir arkadaşımız benimle iletişime geçip bana yardımcı olabilir mi? İyi çalışmalar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Baran Canpolat Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2019 Hocam konunun açılış yazısına bakarsanız kendinizde kolayca yapabilirsiniz hem öğrenmiş olursunuz hemde yarın öbürgün akünüz bittiğinde beyin sıfırlanıp açılan özellikler tekrar kapandığında bidaha yapan arkadaşlara muhtaç olmadan kendiniz yapabilirsiniz hemde maliyet olarak daha uygun olur ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HakanKalkan Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2019 (düzenlendi) 2018 de forscan de bazı özellikler açılmıyor focccus programınını yapan ruslar bir daha güncelleme yapmayı unuttu herhalde Nisan 20, 2019 HakanKalkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2019 7 saat önce, Mehmet Baran Canpolat yazdı: akünüz bittiğinde beyin sıfırlanıp açılan özellikler tekrar kapandığında kapanmaz. --3 dakika sonra eklendi-- 6 saat önce, HakanKalkan yazdı: 2018 de forscan de bazı özellikler açılmıyor focccus programınını yapan ruslar bir daha güncelleme yapmayı unuttu herhalde adamın ticari bir derdi yok, kendi için yaptığı bir şeyi paylaştı, amatör bir iş yani. yazarken deneme amaçlı elinde araba olması da genellikle gerekiyor. adamın arabasında esp olmadığından hill holder ve lastik basınçta sonradan eklendi mesela. ilk paylaştığında işe yarar tek şey kapı kilitlemeydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdurahim Özegen Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2019 Eyvallah Mehmet Hocam. Ozaman benim bir şekilde ELM327 satın almam lazım parayı bulunca ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan yasar Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2019 Arkadaslar forscan ile zannedersem yanlis biseyler yaptim ve abs esp fren ve ariza lambalari yanili kaldi ne yaptiysam olmuyor ne gibi bi islem yapmam lazim yardimci olurmusunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2019 1 saat önce, Ercan yasar yazdı: Arkadaslar forscan ile zannedersem yanlis biseyler yaptim ve abs esp fren ve ariza lambalari yanili kaldi ne yaptiysam olmuyor ne gibi bi islem yapmam lazim yardimci olurmusunuz Tam olarak ne yapıyordunuz? Hangi sekmelerde ne tür işlem yaptınız? Detay vermezseniz yardımcı olamayız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Güler Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2019 Eğer kodlarla ilgili bir değişim işlemi yapıldıysa ve geri yüklenmesi gereken kodlar (yani orijinaldaki kodlar elde yoksa) orijinal kodlara sahip aracın dosyasının geri yüklenmesi ile sorun hallolur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan yasar Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2019 Kodlarda degisim yapmadim ama bi ozellihi aktif etmeye calisdim sanki simdi ne oldugunuda hatirlamiyorum ? nasil yapacagim bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Akbs Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2019 Selamlar herkese, @Gürkan Çakıroğlu Abi öncelikle yardım teklifin için teşekkür ederim irtibata geçemedim seninle kusura bakma. Mahalleden bi abim elm327 modifiyeli kablo satın almış iki araçta da hillholder korna ile kilit bildirimi ve diğer yazılan özellikleri açacağız ama öncelikle küçük bir sorum olacak. Bazı özelliklerde abs sekmesinden bir işlem yapıyoruz işlem sırası önemli mi ? Yani değiştireceğim bütün özellikleri değiştirdikten sonra en son abs sekmesinden işlemi uygulasam olur mu yoksa sırasıyla mı gitmem gerek ? Şimdiden teşekkür ediyorum verilen değerli bilgiler yardımlar için ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2019 11 dakika önce, Emre Akbs yazdı: abs Yokuş kalkış ve lastik basınç için abs/initialize ecu yapmalısın, önce değişiklik sonra write to bcm sonra ini.ecu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap