Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 2013 model benimki elm327 ile fortsan proğramdan ayarlıyorum ama kısa farlarda beraber yanıp sönüyor. Benim araç tekno paket levha tanıma özelliğini ayarladım menülerden aktif etmeye çalışıyorum olmuyor işaretliyorum kendisi işareti tekrar kaldırıyor ekranda herhangi bir hata mesajı vermiyor bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmı ? 2012 Ağustos sonrası üretilen tekno paketlerde IPM A modülü var (ön camdaki) ama görüntü işleyen IPM B modülü yok. forscan ile modüllere bakarsanız sadece IPMA çıkacaktır (sanırım etis ile de görülüyor) Bu nedenle tabela tanıma özelliği açılsa bile çalışmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Baldan Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 selamünaleyküm arkadaşlar uzun süreden beri formu takip ediyordum 2 gün önce aranıza katılıp üye oldum aracım 2012 focus trendx 125 ps benzinli arkadaşlar 1) Otomatik kilitleme 2) lastik basıncı 3) Hill Holder bu işlemleri SAKARYA da yapan arkadaşlar varmı bana yardımcı olurmusunuz.teşekkürler merhaba ben sakarya da yapıyorum haberin olsun yardımcı olabilirim özelden bana mesaj yazarsan iyi geceler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Dün ggidiyor dan siparişini verdiğim kablo bugün geldi ve hemen bağladım. Otomatik kilitleme, lastik basıncı ve Hill Holder fonksiyonlarını tek seferde sorunsuz aktif ettim. Ozan arkadaşımıza teşekkürler.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Dün ggidiyor dan siparişini verdiğim kablo bugün geldi ve hemen bağladım. Otomatik kilitleme, lastik basıncı ve Hill Holder fonksiyonlarını tek seferde sorunsuz aktif ettim. Ozan arkadaşımıza teşekkürler.. Aklıma takıldı bu otamarik kilitte kapılar içeriden mi açılmıyor dışarıdan mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Aklıma takıldı bu otamarik kilitte kapılar içeriden mi açılmıyor dışarıdan mı Gel yapim sana [emoji3][emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 O iş zaten tamam (insallah) Benim kız arada kapıyla ugrasiyor tirsiyorum içeriden kitlenmesi mantıklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Dışardan kitliyor. İç kilit için, çift kilit sistemi lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 O iş zaten tamam (insallah) Benim kız arada kapıyla ugrasiyor tirsiyorum içeriden kitlenmesi mantıklı Dışarıdan kilitleniyor. İçeriden gene manual olarak kapının kenarından kilitlemeye devam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 O zaman bence gereği yok cift kilit sistemi de olmuyor sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Dışardan kitliyor. İç kilit için, çift kilit sistemi lazım. çift kilit olsada, kontak açıkken çift kilit devreye girmez. her türlü çocuk kilidi lazım arka için. önde mümkün değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 çift kilit olsada, kontak açıkken çift kilit devreye girmez. her türlü çocuk kilidi lazım arka için. önde mümkün değil. Kontak açık muhabbeti geçmemiş. Ayrıca kontak açıkken ilk çekişte boşa dönüyor ikincide açılıyor kapı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Kontak açık muhabbeti geçmemiş. Ayrıca kontak açıkken ilk çekişte boşa dönüyor ikincide açılıyor kapı. kontak kapalı nasıl hızlancak, daha doğrusu bunu anlayıp kitlicek? biliyorumda onu devreye girmiyo sayıyorum ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 kontak kapalı nasıl hızlancak, daha doğrusu bunu anlayıp kitlicek? biliyorumda onu devreye girmiyo sayıyorum ben Öyle tabi, zaten iki sistem de olduğu için çocuk ve global diye biri diğerini karşılasa zaten olmazdı neyse Cam kilidi gibi düğme yapılsa güzel olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Öyle tabi, zaten iki sistem de olduğu için çocuk ve global diye biri diğerini karşılasa zaten olmazdı neyse Cam kilidi gibi düğme yapılsa güzel olur. Cmaxte öyle, küçük çocuğu olanlar için güzel özellik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıfat Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Merhaba ben de aranıza yeni katılanlardanım.Bu konu ilgimi çektı kablo siparısı verdım ancak değişiklikleri yapmadan once son bi konu aklıma takıldı. Bu değişiklikler aracın garantisini sıkıntıya sokar mı? Ne dersiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap