Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 23.09.2016 - 14:58 tarihinde, Ozan Kar yazdı: Ben gırtlağına kadar doldurup denedim, ama zaten biliyorum sensör olmadığını, kaba bakmıştım. En azından ilk serilerde X pakette var gerisinde yok (bazılarında olma durumuda devam edebilir tabi). 2013 Focus titanium smart pakette sensor var (su azaldığında uyarı çıkıyor)? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2016 4 saat önce, Metin Deniz yazdı: 2011 focus 3 için yokuş kalkış desteğini aktiflestirmistim. 2 3 ay sonra her motoru çalıştırmada ekranda destek sistemi çalışmıyor uyarısı alıyorum. Destek olabilir misiniz? DTCleri silip deneyin, tekrarlarsa servise uğrayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 13 saat önce, Metin Deniz yazdı: 2011 focus 3 için yokuş kalkış desteğini aktiflestirmistim. 2 3 ay sonra her motoru çalıştırmada ekranda destek sistemi çalışmıyor uyarısı alıyorum. Destek olabilir misiniz? Akü bitmiş, 3 gün sonra akü yolda bırakır. Aynı durum bende de oldu akü değişince normale döndü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Akü bitmiş, 3 gün sonra akü yolda bırakır. Aynı durum bende de oldu akü değişince normale döndü. Akü daha 2 aylık mümkün değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Göstergemi değiştirdim. mca göstyerge taktım dijital hız falan çalılıyor ama write to ipc yazdırınca resimdeki hatayı veriyor? @Ozan Kar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 7 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Göstergemi değiştirdim. Siyah paçalık ve rüzgarlıklar sökülürse adam olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Siyah paçalık ve rüzgarlıklar sökülürse adam olur olmaz onlar benim arabamla bütün.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 olmaz onlar benim arabamla bütün.... [emoji3] O zaman beya plakalığımı takarım bende geri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Şimdi, Teoman Saraç yazdı: olmaz onlar benim arabamla bütün.... Buluşmada gör(e)medim, görseydim daha güzel ifade ederdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Sen o paçalıklara focus yazan bulmak için çinde ne dolaştım biliyonmu kanında apaçilik olan ehtiyarım --0 dakika sonra eklendi-- ama bulamadım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 3 saat önce, Teoman Saraç yazdı: Göstergemi değiştirdim. mca göstyerge taktım dijital hız falan çalılıyor ama write to ipc yazdırınca resimdeki hatayı veriyor? @Ozan Kar focccus güncel değil sanki abi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Ben 8.6 diye 8.1 i denemişim. Şarjım bitti geldim sonradan gördüm sende söyleyince emin oldum. Artık sabah dtc için write to ipc yaparım. KM yazıldı sorun yok. Saolasın Yardım için. Not. şu alarmı açacam kaputta soket gördüm.Tavanda yok sanırım açmamın fayda/zarar nedir? Teşekkürler. @Ozan Kar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Bir saat önce, Teoman Saraç yazdı: Ben 8.6 diye 8.1 i denemişim. Şarjım bitti geldim sonradan gördüm sende söyleyince emin oldum. Artık sabah dtc için write to ipc yaparım. KM yazıldı sorun yok. Saolasın Yardım için. Not. şu alarmı açacam kaputta soket gördüm.Tavanda yok sanırım açmamın fayda/zarar nedir? Teşekkürler. @Ozan Kar kapı açılırsa korna çalar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 (düzenlendi) Merhaba, yurt içi sitelerde modifiyeli olarak satılan ELM327 var mı bilginiz var mı? Ya da bu işlem için işimi görecek bir ürün linki konusunda yardımcı olur musunuz? Daha önce arkadaşlar Ebay ve Aliexpress linki vermişler. Ekim 11, 2016 Gökhan ADIGÜZEL tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Özgütürk Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2016 Gökhan bey yurt içinde aldıklarım çalışmadı, çalışanı varmı bilmiyorum ama Murat Kavuk abinin verdiği link ile 3-4 ay önce, ebay dan 10 gün içinde elime ulaşarak satın aldım ve sorunsuz çalıştı. link aşağıda. http://www.ebay.co.uk/itm/ELM327-USB-modified-for-Ford-ELMconfig-FTDI-chip-HS-CAN-MS-CAN-Forscan-OBD2-/271959014957?hash=item3f52053e2d:g:KKAAAOSw3ydV0HxI Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap