Metin Samet Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2014 Merhaba arkadaşlar arabaya ne yapabilirim diye düşündüm internette gördüğüm bir fotograf ile panjuru boyamaya karar verdim Eski hali ; Yeni hali ; Renk uyumlu degil tabi ucuza kaçınca Yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl olmuş ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Bence çok kötü değil ama eski hali daha iyi gibi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Bence bu hali ile çok iyi olmuş Bu iş zevkler ve renkler tartışılmaz konusuna göre yorum gelir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Bu iş zevkler ve renkler tartışılmaz konusuna göre yorum gelir Aynen, sen beğeneceksen istersen pembe ye boya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Samet Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Evet haklısınız ama ben sizin fikirleriniz ile daha doğru işler yapacagımı düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Onun yerine tampon kenarlarındaki siyah koruyucuları boyayıp, tampon altı lipi de takıp onu da araç rengine boyadığınız zaman yapılacak tek işlem kalır. O da kapı kenarlarındaki kuşakları araç rengine boayatmak. İşte o zaman F 1 10 yaş gençleşir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Samet Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 (düzenlendi) Kapi çıtaları ve kollari gövde renginde zaten 2003 ghialar böyle Evet o cıtaları boyamayı düşünüyorum lip zaten önceligim Şubat 18, 2014 Metin Samet tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Bence de iyi olmuş renk tutsa daha iyi olacakmıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Samet Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Bence de iyi olmuş renk tutsa daha iyi olacakmıştı Ucuza kaçmak için 3 tl lik sprey boya kullaninca böyle oldu Ama yinede fena degil gibi renk uyumu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emreakyol Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 bence petekli kısım siyah kalıp sadece çerçevesi boyansa çok daha hoş durabilirdi. yinede elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Samet Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 (düzenlendi) Boyle biraz dursun sonra öyle yapacagım Şubat 19, 2014 Metin Samet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Samet Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Karartmayida yaptim arkadaslar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım Göz Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Panjur uygulaması güzel olmuş ilk bakışta mondeo yu andırdı bana renk uyumu biraz daha iyi olsaymış tadından yenilmezdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Konu eski ama söylemem lazım. Böyle şeyler yapmayalım Tampon altı lastik parçası da gitmiş, iyice garip olmuş focus. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Şimşek Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 bende laciver focus var alt panjuru boyadım beyaza üstüde boyasam nasıl olur acaba kırmızı yapmak istediğim lacivert benimki sizce nasıl olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap