Mustafa Aytekin Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 elinize sağlık güzel olmuş, boyutlarını yazarmısın yada word eklermisin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 elinize sağlık güzel olmuş, boyutlarını yazarmısın yada word eklermisin ? 20 cm - 1.5 cm hocam, word'de nasıl yaptığımı unuttum baktım ama bulamadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Aytekin Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 tşk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firat Tuna Deniz Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Masallah elinize saglik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Güven Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Lambanın üstündeki pleksiyi Dremel ile kazıyarak yazarsanız çok daha net ve güzel oluyor.Eski Fiestamda yapmıştım:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap