İlker Pehlivan Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2014 Arkadaşlar focus dünyasına yeni katıldım 2013 model aracımı sıfır km olarak aldım ve aracıma yeni görünüşler katma çabasındayım, siz saygıdeğer forum yönetimi ve üyerileri tarafından bilgilendirilmek isterim. Linkini göndermiş olduğum ledli stopları taktırıp taktırmamak arasında kaldım, bir de fiyatı uygun mudur? İlginize teşekkür ederim. http://www.sanalpazar.com/Ford-Focus-Iii-Hb-Led-Stop__isp8699304 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Bu fiyat çok fazla. Çok daha uygun fiyatlara hatırlıyorum ben bunları. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Pahali. Orijinal titanyum fari kaça alınır. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 http://www.sanalpazar.com/Ford-Focus-Iii-Hb-Sedan-Led-Far__isp11684022 Bu da benim dikkatimi çekti acaba yurtdışından getirtebilirmiyiz bunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 2013 ortalarinda yazdigina gore titanium hb stop fiyati Er-ol Otomotiv'de 380₺ 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 fiyat abartı bence!.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Fiyat hem çok pahalı hem de orjinal titaniuam farı daha güzel ve orjinal duruyor bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlker Pehlivan Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Bende orjinalden yanayım tabiki arkadaşlar bayilere soracam ve er-ol otomotivi arayacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 (düzenlendi) Kafamdaki tasarım bu şekile oldukça yakın sayılır ama aynısı olmayacak.Bir arkadaşımız unutmaz ise bu çalışma için stop yollayacak,kısmet olursa komple power led dizayn ile sonuçlanacak bir projem var. Şubat 26, 2014 Oktay Toker tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Kafamdaki tasarım bu şekile oldukça yakın sayılır ama aynısı olmayacak.Bir arkadaşımız unutmaz ise bu çalışma için stop yollayacak,kısmet olursa komple power led dizayn ile sonuçlanacak bir projem var. Konu dışı olacak ama hocam mk3 focus'un farları için bir projeniz oldu mu ? Aradım ama bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Rabbimin izni ile bitme aşamasında yakında paylaşacağım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Kafamdaki tasarım bu şekile oldukça yakın sayılır ama aynısı olmayacak.Bir arkadaşımız unutmaz ise bu çalışma için stop yollayacak,kısmet olursa komple power led dizayn ile sonuçlanacak bir projem var. Sedan focus 3 arka stop çalışman var mı abi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Maalesef yok.İlerde olmasını çok isterim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap