Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Makyajli f3 un geçtiğimiz pazar günü tv24 8. Etap programında incelemsi olmuş arkadaş görmüş fakat ben internette bulamadım videoyu bulan buraya link versin lütfen. F3 meraklilari böylece görmüş olur. Daha basın lansmanı yapılmadı gelecek ay yapılacak, eğer kısmet olursa biz de katılacağız. Ayrıca bu siteden daha fazla bilgiyi hiçbir yayın organından alamazsınız 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Focus un 100 hp lik olanıyla 180 hp lik olanı arasında (donanım farklarını göz ardı edersek) tek fark motor olunca bu araçlardan zehir gibi giden arabalar beklemek dediğiniz gibi hayal olur. Bu compact benzinli modellerde turbo olayını başlatan (yaygın hale getiren) WV ilk golf modellerinin 140 ve 160 hp olanlarında supercharger+turbo birlikteliği ile bence o güne kadar normal bütçeli insanların standart kullanımlara da müsaade eden güzel araçlar üretti. Golf 7 de kullanılan 1.4 tsi 140 hp ile 1.5 ecoboost 180 hp nin tork değerleri ve 0-100 hızlanma değerleri birbirine yakınken 1.5 ecoboost 180 hp nin fazladan 40 hp si nerde otluyor merak ediyorum. Testler sonucu sağlıklı bir değerlendirme yapılabilir. Gerçi 100 kg yakın ağırlık farkı geçerli bir mazeret olur mu onu da bilmiyorum. focus un bir sonraki kasasının mevcut kasadan 80-100 kg hafif olabileceği düşünülürse yeni 1.5 ecoboost kendini daha güzel ifade edecektir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Focus un 100 hp lik olanıyla 180 hp lik olanı arasında (donanım farklarını göz ardı edersek) tek fark motor olunca bu araçlardan zehir gibi giden arabalar beklemek dediğiniz gibi hayal olur. Bu compact benzinli modellerde turbo olayını başlatan (yaygın hale getiren) WV ilk golf modellerinin 140 ve 160 hp olanlarında supercharger+turbo birlikteliği ile bence o güne kadar normal bütçeli insanların standart kullanımlara da müsaade eden güzel araçlar üretti. Golf 7 de kullanılan 1.4 tsi 140 hp ile 1.5 ecoboost 180 hp nin tork değerleri ve 0-100 hızlanma değerleri birbirine yakınken 1.5 ecoboost 180 hp nin fazladan 40 hp si nerde otluyor merak ediyorum. Testler sonucu sağlıklı bir değerlendirme yapılabilir. Gerçi 100 kg yakın ağırlık farkı geçerli bir mazeret olur mu onu da bilmiyorum. focus un bir sonraki kasasının mevcut kasadan 80-100 kg hafif olabileceği düşünülürse yeni 1.5 ecoboost kendini daha güzel ifade edecektir. Öncelikle o dediğiniz motorların zamanla üretimden kalktığını vw'nin başını ağrıttığını unutmayalım. Yürüyenin 100kg hafif olması tabiki performansı etkiler ama günlük kullanımda misal ara hızlanmada uçuk kaçık fark olmaz ki yok zaten. Ayrıca bu tür standart ve hafif araçların özel bir ayar uygulanmadığı taktirde; fazlaca torque steering yaşattığını unutmayalım bunu ilk testinizde anlayabilmeniz mümkün. Bu sebeple hafif olsun diye hafifletilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Gözlemlerim sonucunda Golf 7'ye en uygun motorları 1.6 tdi ve 1.4 125 ps olduğunu düşünüyorum. Mevcut focus'da da hafifletme çalışması zaten mevcut.Bir aracın keyif vermesi için daha hafif olması gerekmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Mavi spor paket alınca Focus, ------------------ BONUS ------------------ Titanium + AFL 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Mavi spor paket alınca Focus, Bak bu güzel olmuş. Ön panjur böyle daha yakışıklı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım Çınar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Sanırım spor paket+aytozu gri+18 jant+3,5 cmlik eibach yaylı bir focus hayellerimi süslemeye başladı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Tanıtımlarda hep titanyum donanımlar gördüğümüzden sanırım krom ön panjura gözüm alışmış, spor paketin ön kısmı tuhaf geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Y. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Siparişleri Kasım'da alacaklarmı donanımlar sitede ne zaman yayınlanır bilgisi olan varmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Siparişleri Kasım'da alacaklarmı donanımlar sitede ne zaman yayınlanır bilgisi olan varmı. Bu bilgileri, bu kategori altında verdik, vermeye devam edeceğiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Siparişleri Kasım'da alacaklarmı donanımlar sitede ne zaman yayınlanır bilgisi olan varmı. Kasım ve aralık araçları muhtemelen otosanın al bunu sat mantığı ile getirdiği araçlar olacak deniyor. Kişisel siparişler aralık ayı gibi alınıp ocak üretimli 2015 modeller olacak ve şubatta anca teslim ediler deniyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Bir dahaki aracım kesinlikle VW grup olacak diye düşünürken yeni Focus beni şimdilik ikna etmeyi başardı. Focus 3'ü beğenmeme rağmen Focus2 göğsünden sonra bunalım veren göğüs tasarımı makyajlı F3'te istediğim kadar olmasa da düzeltilmiş. Ödüllü bir ecoboost teknolojisi var fakat hâlâ aktarma konusunda ve turbo devirlenme çizgisinde VW gerisinde görüyorum. Ayrıca şu kaput üzerindeki fıskiyeler bana çok ilkel geliyor. Cam suyunu özgürce kullanamıyoruz. Antifriz leke bırakıyor. Arka kapı içleri cep olayı hala yok. İlk Focus 2'den beri arka bölümde en ufak ilerleme yok. Ufak şeylere taktığımı düşünebilirsiniz ama bunlar benim için önemli. Hatta 2015 Focus'un fotoları yayınlandı dendiğinde ilk dikkatimi çeken Aston Martin panjuru yerine kaput üzerindeki fıskiyeler olmuştu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Bir dahaki aracım kesinlikle VW grup olacak diye düşünürken yeni Focus beni şimdilik ikna etmeyi başardı. Focus 3'ü beğenmeme rağmen Focus2 göğsünden sonra bunalım veren göğüs tasarımı makyajlı F3'te istediğim kadar olmasa da düzeltilmiş. Ödüllü bir ecoboost teknolojisi var fakat hâlâ aktarma konusunda ve turbo devirlenme çizgisinde VW gerisinde görüyorum. Ayrıca şu kaput üzerindeki fıskiyeler bana çok ilkel geliyor. Cam suyunu özgürce kullanamıyoruz. Antifriz leke bırakıyor. Arka kapı içleri cep olayı hala yok. İlk Focus 2'den beri arka bölümde en ufak ilerleme yok. Ufak şeylere taktığımı düşünebilirsiniz ama bunlar benim için önemli. Hatta 2015 Focus'un fotoları yayınlandı dendiğinde ilk dikkatimi çeken Aston Martin panjuru yerine kaput üzerindeki fıskiyeler olmuştu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Önceden verdik ama bunlar biraz daha farklı görseller. Ambiante yani nam-ı diğer Comfort (En boş Focus, bizde muhtemelen satılmaz ama trend bunun gibi olacak temelde) Klima Ünitesi Yakın Titanium yeni ambiyans ışığı buradan çıkıyor Ülkemide de bu şekilde satılacak Titanium (Park asist düğmesi de olacak ) Artık bir titanium alınmasa dahi; daha derli toplu, dolu gözüken ve güncel bir konsol'a kavuşmuş alt donanımlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Trend mrend ama gideri var gibi. Tabi bir titanium asla değil ama bütçe elvermezse güzel bir kokpite trend'lede sahip olunur gibi. 2 satırlık standart ekranımızı saymazsak tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Trend mrend ama gideri var gibi. Tabi bir titanium asla değil ama bütçe elvermezse güzel bir kokpite trend'lede sahip olunur gibi. 2 satırlık standart ekranımızı saymazsak tabi 4.2 TFT devam ediyor buarada, bakalım style'a onu koyacaklar mı ? Bence konmaz da işte SYNC ile geliyor ve Titanium'da var sync. 5.0 inç ekran bitti gitti makyaj ile yerine 8.0 gelmiş oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap