Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Habere bak ya iyi ki bağğğzı forumlar var ---------- İngiltere'ye arabalar gelmeye başladı. Yaklaşık 1 hafta içinde üretimden Almanya bayilerine, yaklaşık 1 ay sonra İngiltere bayilerine geliyor arabalar. Bizede 2-3 ayda geliyor malum. Bu araç 10.10.2014 üretimli. İlk gün aracı olamamış yazık 1.0 Ecoboost. İç donanım bizimkilerden bayağı farklı buna takılmayalım. Sürmeli farlar Titanium ile gelecek bize 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun S. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Yakup abi hiç sedan resmi yok. Ya hatchback ya da station wagon modelleri gösteriliyor. Zaten sedan Cenevre de değil de daha geç tanıtıldı değil mi? Peki sedan bunlarla aynı zamanda gelecek mi yoksa daha mı geç gelecek? Malum sedan düşünüyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Yakup abi hiç sedan resmi yok. Ya hatchback ya da station wagon modelleri gösteriliyor. Zaten sedan Cenevre de değil de daha geç tanıtıldı değil mi? Peki sedan bunlarla aynı zamanda gelecek mi yoksa daha mı geç gelecek? Malum sedan düşünüyoruz. Sedan tanıtımları vs yapıldı, fotoğrafları da sitemizde ekli birazdaha dikkatli ararsan bulursun Aynı anda satışa çıkacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Aklıma takılan birşey var buraya yazayım diyorum unutuyorum. 1.5 EB Focus için; 150 ve 182 PS modellerin yakıt tüketim verileri ve emisyon değerleri de aynı, fiyat olarak da çok fark olacağını zannetmiyorum. Bu kadar yakın iki motor neden üretildi anlam veremedim. Var mı mantıklı bir açıklaması bu seçeneklerin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun S. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Saol Yakup abi makyajlı focus konularını adım gibi biliyorum da yine de Almanya ve Ingiltere resimlerinde hiç göremedim diye sormak istedim. Demek ki adamlar sedan sevmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Saol Yakup abi makyajlı focus konularını adım gibi biliyorum da yine de Almanya ve Ingiltere resimlerinde hiç göremedim diye sormak istedim. Demek ki adamlar sedan sevmiyor. Sedan bazı ülkelerde hiç satılmıyor. Rusya, Amerika, Çin, Türkiye sever. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sedat Oral Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Özellikler arttı fiyatlar çok yükselmese de alsak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun S. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Özellikler arttı fiyatlar çok yükselmese de alsak Baz modelin fiyatı aynı olacak galiba ama titanium için aynı şeyi soyleyemeyecegim. 75 e verseler iyi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Var mı mantıklı bir açıklaması bu seçeneklerin. 182 olan otoyol kullanımı için. Malum Almanya'da otoyolların bir kısmında hız sınırlaması yok, sadece önerilen hız var. Bu yollarda 182 son hızı ve 4000 dd üzerindeki ekstra performansı ile göz dolduruyor. Tabii 150 yapılmasa da olurmuş. Ama maliyeti fark etmese de (salt yazılım farklı) daha pahalıya satarak biraz daha fazla para kazanmak işin ticari mantığı olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun S. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 İyi akşamlar. Birşey sormak istiyorum. Makyajlı kasa titanium`da büyük ekranın yanı sıra geri görüş kamerası ve navigasyon standart olacak mı yoksa paket içerisinde mi olacak? Paket içerisinde olursa fiyatı ne kadar olur acaba? Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 İyi akşamlar. Birşey sormak istiyorum. Makyajlı kasa titanium`da büyük ekranın yanı sıra geri görüş kamerası ve navigasyon standart olacak mı yoksa paket içerisinde mi olacak? Paket içerisinde olursa fiyatı ne kadar olur acaba? Şimdiden teşekkürler. Ekran standart fakat navigasyon opsiyon en az 2.700 tl olur. Geri görüş kamerası için net bilgim yok ikisinden biriyle birlikte gelecek onun için özel ücret yok, %90 navi paketi ile sunulabilir. NET değil belki Titanium ile de olabilir onu bu ay içinde öğreneceğiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun S. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Ekran standart fakat navigasyon opsiyon en az 2.700 tl olur. Geri görüş kamerası için net bilgim yok ikisinden biriyle birlikte gelecek onun için özel ücret yok, %90 navi paketi ile sunulabilir. NET değil belki Titanium ile de olabilir onu bu ay içinde öğreneceğiz. Ooo abi bayağı bir fark varmış. Bizde navigasyon yok , yeni arabayla navigasyon gelecekse boşuna almayalım diyorduk ama biz en iyisi navigasyonu dışarıdan alalım. 2700 3 senelik mtv parası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Ooo abi bayağı bir fark varmış. Bizde navigasyon yok , yeni arabayla navigasyon gelecekse boşuna almayalım diyorduk ama biz en iyisi navigasyonu dışarıdan alalım. 2700 3 senelik mtv parası. Bencede öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Gürsoylar Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2014 en güzeli aç olunca ak döneri göstermesi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2014 Spor paket + 18'' 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap