Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Head up display takarız raat ol Bu arada head up display benzeri bir sistem Ford'da var mı onu sorayım da konuya geri dönmüş olalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Head up display takarız raat ol Bu arada head up display benzeri bir sistem Ford'da var mı onu sorayım da konuya geri dönmüş olalım. Sanırım yok şuan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Bu arada head up display benzeri bir sistem Ford'da var m Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Bu orjinal gibi gelmedi bana. Hatta önce sürücü çekiyor sandım da yolcunun inatla öyle bir açıdan çekmesi direkt oradaki görüntüyü camda düzgün yansıtabilecek navigasyon cihazlarını anımsattı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 (düzenlendi) Bu orjinal gibi gelmedi bana. ... http://www.ebay.com/itm/Universal-Car-OBDII-HUD-Head-Up-Display-Kit-Speeding-Warning-Vehicle-mounted-US-/111317476092 bunun gibi pek çok ürün var. http://www.aliexpress.com/store/product/Universal-Green-ActiSafety-Head-Up-Display-HUD-ASH-3-OBD-II-Show-Speed-Water-Temperature-RPM/207182_593233053.html ya da böyle ... ECU'dan data alıp ön camın alt kısmına yansıtıyorlar.... tam bir teknolojik oyuncak işte. Aralık 22, 2014 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Bu orjinal gibi gelmedi bana. Hatta önce sürücü çekiyor sandım da yolcunun inatla öyle bir açıdan çekmesi direkt oradaki görüntüyü camda düzgün yansıtabilecek navigasyon cihazlarını anımsattı. Sygic navi bu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan KELEŞ Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Aranızda Hiç canlı olarak tektonik gri renkde bir araba gören oldu mu , ben arabayı aldım ocak 3 de gidicem teslim almaya , daha canlı olarak göremedim rengi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Aranızda Hiç canlı olarak tektonik gri renkde bir araba gören oldu mu , ben arabayı aldım ocak 3 de gidicem teslim almaya , daha canlı olarak göremedim rengi Şöyle bişey olacak lakin bunları ilgili başlıkta sormalısınız, iletiler taşınıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 ben arabayı aldım ocak 3 de gidicem teslim almaya Araç Aralık tescilli değil ise 03/01/2015'e plaka - ruhsat yetişmez ... 02 Ocak'ta ASBiS kesin tıkanır kalır ... benden söylemesi. ... Ocak tescil bir araç için gerçekçi teslim tarihi 05-09 Ocak haftasıdır. Ondan öncesi ... mucize kapsamına girer. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan KELEŞ Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Araç Aralık tescilli değil ise 03/01/2015'e plaka - ruhsat yetişmez ... 02 Ocak'ta ASBiS kesin tıkanır kalır ... benden söylemesi. ... Ocak tescil bir araç için gerçekçi teslim tarihi 05-09 Ocak haftasıdır. Ondan öncesi ... mucize kapsamına girer. Ben Gölcük'de Es Oto dan alacam , orada şener'imiz var ondan alacam , 3 ü sabahı bende araba nasipse 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 hayırlısı .. iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Ekrem Akçaer Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 hayırlısı .. iyi günlerde kullanın. Kaan Bey aman diyeyim bir hafta sonumuz daha focussuz geçmesin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 2013 Aralık'ta biz alırken araç 28 Aralık'ta bayiye gelmiş,4 Ocak'ta da teslim almıştık. Ocak mtv'side bayi tarafından karşılanmıştı ama işin ardındaki durumu(tescil v.s) tam hatırlamıyorum şuan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S. Ahmet Akdağ Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 sa abilerim kardeslerim...daha once 2012 yilinda focus 1.6 style benzinli 5k almis, sonra ev aldigim icin mecbur satmistim...simdi cikmis olan makyajli kasayi almak istiyorum. aklimdaki motor secenek 1.0 ecoboost titanyum ve navi paketini alcam...internetten baktigim ford options diye bir kampanyalari var bu kampanyayi secmemin sebebi hazirda odemis oldugum bir kredim var bu yuzden taksitleri az olan bir odeme secenegi bana uygun olcak...bayiyi aradigimda ornek veriyorum... aracun fiyati 60 bin ytl ise ilk once aracin %30 unu pesin istiyo buda 18 bin ytl yapar taksitlere bolundukten sonra %40 son odeme istiyo buda 24 bun ytl yapar yani toplamda 42 bin ytl verdik... geriye 18 bin ytl kaldi bunu 48 aya boldigumuz zaman faizi ile birlikte aylik en dazla 500 liraya geliyo...sizce bu isde bir terslik varmi yoksa guzel bi kampanyami... bilen kardeslerimiz abilerimiz anlatirsa cok memnun olcak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 sa abilerim kardeslerim...daha once 2012 yilinda focus 1.6 style benzinli 5k almis, sonra ev aldigim icin mecbur satmistim...simdi cikmis olan makyajli kasayi almak istiyorum. aklimdaki motor secenek 1.0 ecoboost titanyum ve navi paketini alcam...internetten baktigim ford options diye bir kampanyalari var bu kampanyayi secmemin sebebi hazirda odemis oldugum bir kredim var bu yuzden taksitleri az olan bir odeme secenegi bana uygun olcak...bayiyi aradigimda ornek veriyorum... aracun fiyati 60 bin ytl ise ilk once aracin %30 unu pesin istiyo buda 18 bin ytl yapar taksitlere bolundukten sonra %40 son odeme istiyo buda 24 bun ytl yapar yani toplamda 42 bin ytl verdik... geriye 18 bin ytl kaldi bunu 48 aya boldigumuz zaman faizi ile birlikte aylik en dazla 500 liraya geliyo...sizce bu isde bir terslik varmi yoksa guzel bi kampanyami... bilen kardeslerimiz abilerimiz anlatirsa cok memnun olcak. 2 balon ödeme yapabilene güzel sistem http://www.fordoptions.com.tr/fordoptions.aspx Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap