Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 İnşallah gelir. Birde Techno paket ekleseler tadından yenmez... Size not olsun, test araçları tekno paketli ve xenon'lu felan olur zaten Otomatik park bile gelir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 (düzenlendi) Bu sene içinde netleşecek inşallah. Ocak 21, 2015 Soner Erik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdül Mehmed Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Arkadaşlar, geçen hafta ümraniye nuray otomotive gittim. Focus 1.0 otomatik vites gelecekmiş yakında mayıs gibi. Çift kavramalı yeni nesil otomatik vites, yanlış anlamadıysam 8 ileri olacakmış ama emin değilim. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim, özellikle yakup bey bilginiz var mıdır. Araç hangi tarihte satışa sunulacak, tahmini fiyatı ne olur ve hangi donanım paketinde sunulacak ? Malum şu anda düz vitesi 1.0 lar titanium ile satılıyor. 2013 model 1.0 ecoboostumdan çok memnum olmama rağmen, sırf otomatik vites için satıp golf alacaktım. 1.0 lar için otomatik vitesi duyunca, hem de yeni nesil otomatik vitesler, kararımı verdim. Bu arada dizellere de otomatik vites geliyormuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Bu sitedeki tarihlere bakmanız kafidir. Çoğu bayii inanın ne sattığını bilmiyor özellikle ürün gelmeden. içler acısı durum. Sorduğunuz tüm soruların cevabı bu ve diğer başlıklarımızda zaten var lütfen inceleyiniz. 1.0 otomatik yıl sonunda klasik olarak gelecek. Şu mesaj size yeterli olur sanırım, buarada bayilerden önce bu siteyi verimli takip ederseniz herşeyi doğru şekilde öğrenmeniz mümkündür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdül Mehmed Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Bu sitedeki tarihlere bakmanız kafidir. Çoğu bayii inanın ne sattığını bilmiyor özellikle ürün gelmeden. içler acısı durum. Sorduğunuz tüm soruların cevabı bu ve diğer başlıklarımızda zaten var lütfen inceleyiniz. 1.0 otomatik yıl sonunda klasik olarak gelecek. Şu mesaj size yeterli olur sanırım, buarada bayilerden önce bu siteyi verimli takip ederseniz herşeyi doğru şekilde öğrenmeniz mümkündür. Baya vaktimi aldı okumak :/ Anladığım kadarı ile nisan mayıs ayında gelecek olan otomatik 1.5 dizel için. 1.0 lar için ise eylülü bekleyeceğiz. 1.5 dizek otomatiklerin fiyatına bakmak lazım. Eylüle kadar bekleyemeyeceğim sanırım, umarım bu sebepten ötürü golfe kaymam. Yalnız ben yeni kasayı canlı görmedin sadece fotoğraflardan ama ne yalan söyleyeyim, çok beğenmedim. Şu anki mevcut direksiyon ve ön konsol daha çok hoşuma gidiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Baya vaktimi aldı okumak :/ Anladığım kadarı ile nisan mayıs ayında gelecek olan otomatik 1.5 dizel için. 1.0 lar için ise eylülü bekleyeceğiz. 1.5 dizek otomatiklerin fiyatına bakmak lazım. Eylüle kadar bekleyemeyeceğim sanırım, umarım bu sebepten ötürü golfe kaymam. Yalnız ben yeni kasayı canlı görmedin sadece fotoğraflardan ama ne yalan söyleyeyim, çok beğenmedim. Şu anki mevcut direksiyon ve ön konsol daha çok hoşuma gidiyor. 1.5 eb'de otomatik olacak. Mutlaka canlı inceleyin, tabi sonuçta zevk işi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 ...ve SW'ler de gemiden iner. ...böylece kasa serisi tamamlandı. (bkn.derya kuZu'su bunlar...) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 ...ve SW'ler de gemiden iner. Bundan sonra ki arabam Focus IV SW1.5 EB olacak sanırım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 Sw nin adı var tadı yok bizim ülkede. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 Eski yüksek tavan çıtaları daha çok yakışıyordu SW'lere. Şimdi hep tavana yapışık oldu. Herhalde insanlar bunu beğeniyor ama, ben bu hallerini sevmiyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 aslında yeni alçak/yapışık çıtalar daha iyi (görsel açıdan konuşmuyorum ... o zevk işi) diyeceksiniz ki neden? ... Universal taşıyıcı yapışık çıtaya daha rahat oturuyor, sökme/takma yeni mekanizma ile çok kolaylaşmış. 500liraık seti alıp tavana monte ediyorsun, sonra üzerine ne istersen bağla, yeter ki 75kg'lık max.kapasiteyi unutma. Mesela Thule'de dev gibi portbagaj var, onu tak ... ya da bisiklet taşıyıcı, kayak tutucu, sörf ... işte ne istersen. Universal'i bir kere bağladın mı ve de kilitledin mi sonra onun üzerine bir şeyler monte etmek acaip kolay. Eskiden de (yani eski tip yüksek çıtalarda da...) taşıyıcı takılıyordu ama kelepçeler, çapraz bağlar vs. ile epey karışık bir şeydi. Şimdi tavan çıtasının içindeki kanala kolayca oturuyor, kullanışlı hale gelmiş. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Bu da benim hayallerimin SW'si. 1.5 dizel olsun, ama kasa böyle olsun Galiba spoiler havasını çok değiştiriyor, sw alınacaksa tavan spoileri de alınmalı.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 2 ay sonra ortalık onunla kaynar [emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Jantlar + Kırmızı Brembo Kaliperler Ya-nı-yooo ...arka tampon güzel olmuş ama siyah tavan çıtalarını beğenmedim sanki (bkn.sırf kıllık olsun diye kuZu'nun neresini beğenmesem diye dakikalarca düşünen adam) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 ben yeni direksiyonu ilk gördüğümde yazmıştım, perşembe oturdum baktım, gerçektende reset-cancel tuşunun yeri berbat.. şimdiki tasarımda baş parmakla aç-kapa, azalt-yükselte ulaşırken, parmaklarıızın içiyle reset-cancel ı kolay kontrol ediyordunuz. yeni tasarımda hangi parmağınızsa artık herhalde baş parmaktır, iyice sağa uzatmanız lazım.. düğmelerin derli toplu durması, simetrisi güzel ama bence pratik değil, çünkü ben en çok reset-cancel tuşuyla işimi görüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap