Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Aslında bagaj ihticım yok genelde boş bagajla gezerim ancak konfor ve sürüş rahatlığı nasıl olur bilemedim Yakup bey inşallah pişmanlık yaşamam önümüzdeki 2yıl Konfor ve sürüş rahatlığı Focus'un da güzeldir sorunu yok. Her iki aracı yetkili bayii'lerde dilediğiniz gibi sürüp karar verebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 konfor cmaxte bariz daha iyi bence. sürüş rahatlı olarakta oturuş pozisyonu tamamen farklı hangisini daha çok seviyorsanız onu tercih edin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 konfor cmaxte bariz daha iyi bence. sürüş rahatlı olarakta oturuş pozisyonu tamamen farklı hangisini daha çok seviyorsanız onu tercih edin. Makyajlı focus iyi. Bariz iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 bence hala cmax daha iyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Ozan'a katılıyorum, sonbaharda C-Max+TDCI/PS tadından yenmez olacak ... şimdiden kendime bir tane sipariş etsem mi diye düşünüyorum, tek endişem benim hatun ... kötü şoför olduğu için değil ama ... arabayı gasp eder mi?? endişem bu 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Ben ne demek istedim: C-Max'e binse veya binmese bu Focus'a konforsuz veya rahatsız edici diyemez. Aile tercihi için her zaman C-Max daha iyi uygun o ayrı [emoji1] Hatta ikinci araba olarak daha iyi olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Ben ne demek istedim: C-Max'e binse veya binmese bu Focus'a konforsuz veya rahatsız edici diyemez. Aile tercihi için her zaman C-Max daha iyi uygun o ayrı [emoji1] Hatta ikinci araba olarak daha iyi olur. ordaki "da" sonradanmı eklendi bilmiyorum ama ikisini kıyaslayınca diyorum bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 ordaki "da" sonradanmı eklendi bilmiyorum ama ikisini kıyaslayınca diyorum bende Okey buddy ve buradaki önemli nokta konfor beklentisi ve kalemleri. Kimine göre konfor sadece yoldan aldığı iken kimine göre rahat görüş mesafesi, rahat konsol kullanımı vs olabilir. Ben yol için bahsetmiştim olaya paket halinde bakarsak C-MAX varlığından beri; max>regular 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüdai Özcan Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Ozan'a katılıyorum, sonbaharda C-Max+TDCI/PS tadından yenmez olacak ... şimdiden kendime bir tane sipariş etsem mi diye düşünüyorum, tek endişem benim hatun ... kötü şoför olduğu için değil ama ... arabayı gasp eder mi?? endişem bu sonbahar mı? yaw ben mayısta alırım diyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 sonbahar mı? yaw ben mayısta alırım diyordum. Mayıs'ta makyajlı araç geliyor ... ben hazır C-Max'e geçerken bi - iki ay daha bekleyip dizel otomatik alayım türünden bir düşünce içindeyim, sonbahar dememin nedeni o... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutlay Aslan Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Ben de bişey sormak istiyorum. peki bu 1.5 tdci motor sadece poweshift şanzımanla mı gelecek, manueli gelmeyecek mi acaba? pardon forumu okurken kaptırmışım yeni üyeyim ama bayadır okuyorum forumu... makyajlı focus alacağım 1 2 ay içerisinde... Balıkesirden selamlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 1.5 tdci motor sadece poweshift şanzımanla mı gelecek, manueli gelmeyecek mi acaba? ...gelecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüdai Özcan Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Mayıs'ta makyajlı araç geliyor ... ben hazır C-Max'e geçerken bi - iki ay daha bekleyip dizel otomatik alayım türünden bir düşünce içindeyim, sonbahar dememin nedeni o... bende dizel otomatik bekliyorum. desene daha çok beklerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutlay Aslan Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 ...gelecek Teşekkür ederim valla ben manuel istiyorum eşim de otomatik olsun diyo bakalım hayırlısı, golf ve focus arasında kaldın tabi bu çok tartışıldı ama tek aklıma takılan focus 3 makyajlı da konfor ve iç malzeme işçiliği yapılan testlerde söylendiği gibi kötü ise trim seslerinin erken gelmesi onun dışında focus tercihim olacak inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Teşekkür ederim valla ben manuel istiyorum eşim de otomatik olsun diyo bakalım hayırlısı, golf ve focus arasında kaldın tabi bu çok tartışıldı ama tek aklıma takılan focus 3 makyajlı da konfor ve iç malzeme işçiliği yapılan testlerde söylendiği gibi kötü ise trim seslerinin erken gelmesi onun dışında focus tercihim olacak inşallah. Konforuna kim kötü diyormuş, ayrıca işçilik yeterince iyi. Gidin test edin siz bakın milletin lafına takılmayın hele herkesin altından geçmiş ilk üretim test araçlarına bağlı kalmayın. Bu site içinde habercilerin elinde olan dizel sedan araç var ondaki hata sonra sürdüğüm araçlarda yoktu haliyle bunları tecrübe ettiğimiz için gereksiz cümleler ile insanların kafasını karıştırmadık. Yine başa döneceğim; siz kendiniz bakın bu tür şeylere hepsi somut ve görülebilir şeyler. 1-2 kişiye bağlı kalmayın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap