Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2016 3 dakika önce, H. Cenk yazdı: Bu doğru mu bu, bunda bir hata yok mu?. arabanın 270 Nm torku var overboostla 285i geçiyordur belki de. Naçizane öneri: Üstteki mesaj editlenerek sözkonusu motorların maksimum tork ve devirleri parantez içinde satır sonlarına eklenebilir mi ? Not: Bu sondaki yazılım düşünenler diyerek biz kastediliyoruz sanırım. 300 Nm torkumuz var ve tork dayanımımız 450 NM epey gideri var yani denmek istenmiş herhalde ... beklediğin kabahat be abi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2016 53 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: 30 tane araba seçtim ikinci elden, %80'i beyaz sedan, %10 gri tonlarda renkli sedan ve %10 Hb renkli 30 arabadan sadece 3-4 tanesi gönlüme yattı. 2000 lira fark istiyor Ford. Onu da anlamıyorum. Normalde bu paraya arabayı yeniden boyarsın, 3-5 metal tozu için bu fark neden? Diğer yandan, bazı markalar hiç fark almıyor; röno, vw vs 1000 lira istiyor. Ford kalın boya attığı için mi bilemedim, iki katı istiyor 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2016 Abi dur şimdi bu seferden metalik boya farkı almama kararı alırlarsa ya. Fiyatları metalik boyalı ücret seviyesine çıkartırlar felan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2016 40 dakika önce, H. Cenk yazdı: Bu doğru mu bu, bunda bir hata yok mu?. arabanın 270 Nm torku var overboostla 285i geçiyordur belki de. Naçizane öneri: Üstteki mesaj editlenerek sözkonusu motorların maksimum tork ve devirleri parantez içinde satır sonlarına eklenebilir mi ? Doğru doğru, belki de bu sebeple yeni şanzımana geçmedikleri için manueller düşük torklu. Ekledim torkları. --6 dakika sonra eklendi-- 17 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: 2000 lira fark istiyor Ford. Onu da anlamıyorum. Normalde bu paraya arabayı yeniden boyarsın, 3-5 metal tozu için bu fark neden? Diğer yandan, bazı markalar hiç fark almıyor; röno, vw vs 1000 lira istiyor. Ford kalın boya attığı için mi bilemedim, iki katı istiyor Katılıyorum ama avrupa için değerler stabil. 500-600 Euro fark istiyor; Opel,Reno,Vw ve Ford. Ben F/O yerinde olsam arabalara 1000 lira ekler hepsini aynı fiyat yaparım O vakit gerçek beyaz severler sıyrılır hem 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2016 Siyah, koyu füme gibi renkleri arabada ben daha çok seviyorum. Ama 2000 lirayı görünce beyaz da bir başka tatlı oluyor hani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2016 "Fordunuzu istediğiniz renk alabilirsiniz, siyah olduğu sürece " diyen bir adamın markasında renk tartışmak boşuna. Ekstra para vermek istemiyorsanız beyazdan başka, kırmızı ve mavi de alabilirsiniz Aldım ordan biliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2016 10 August 2016 - 15:13 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: 30 tane araba seçtim ikinci elden, %80'i beyaz sedan, %10 gri tonlarda renkli sedan ve %10 Hb renkli 30 arabadan sadece 3-4 tanesi gönlüme yattı. Seçimi 35'e çıkarmıştım, 7 tanesi satılmış (ilan kalktı) Bakalım araba kalacak mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2016 Sanıyorum gösterge bunun da tazelenmiş. (İlgili mesaj) Şöyle şuan; -TEMMUZ 2016 üretimli Focus- --1 dakika sonra eklendi-- Ayrıca SYNC 2 yazılımı da güncellenmiş sanırım. Yardım --> Sistem Bilgisi kısmından Versiyon ve veri tabanı bilgisini yazan olursa kıyaslayabiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 @Mert Yürüyen bu sayfada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: @Mert Yürüyen bu sayfada Allah tuttuğun direksiyonu Pagani etsin, saol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 29.08.2016 - 19:04 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Sanıyorum gösterge bunun da tazelenmiş. (İlgili mesaj) Şöyle şuan; -TEMMUZ 2016 üretimli Focus- --1 dakika sonra eklendi-- Ayrıca SYNC 2 yazılımı da güncellenmiş sanırım. Yardım --> Sistem Bilgisi kısmından Versiyon ve veri tabanı bilgisini yazan olursa kıyaslayabiliriz. Servise gitsek 2015 titanium un gösterge ve sync 2 yi güncellemeler mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 Güncellerler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2016 Rakam olarak sizin CCPU daha güncel ama bunun yazılım sürümü olup olmadığından emin değilim 28 September 2016 - 13:36 tarihinde, Zafer Yusoğlu yazdı: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Şu an Rize Ford Atılgan bayisindeyim. Güncellemeden bir haberleri yok. Biz yapamayız diyorlar. Güncellemek için İstanbul'a mı gelmemiz lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap