Engin Karagöz Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2014 Merhaba arkadaşlar. Aracımın vites kutusunun olduğu metalik kısma sert cisim sürtmesinden dolayı sandığım boya kalkması yaşandı. Her araca bindiğimde de gözüme ötü görünüyor. Acaba kalkan yerleri garantiden bir şekilde değiştirmek mümkün olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Belli mi olur, denemekte fayda var Birde şimdiden mail atsanız müşteri memnuniyeti adına değiştirmeniz mümkün mü diye ? Daha sonra servis ile şansınızı denersiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Böyle durumlarda değişim yerine müşteriyi memnun etmek adına boya yapıyorlar. Eski aracımda başıma gelmişti. Ancak belli bir miktar para talep edebilirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 (düzenlendi) aynı boya kalma yolcu kapısının tutamaç yerinde var bizim. servise gösterdik ufacık bi parça zaten belli çıkabiliyor yerinden tırnaklı. ama bize komple kol değişecek deyince ellettirmedik edit: boya kalkma dediğim bir şey takıldı heralde o şekilde oldu Şubat 24, 2014 ömer akman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Benim sorun tam elimin altında olunca gözüme takılmaya başladı. Birde önlem almazsam genişler diye tahmin ediyorum. Oto Koç'tan aldım aracı olmazsa gidip bir şansımı deneyeyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Aynı sıkıntı bagaj kısmında da mevcut bagaj ağzı dar olunca sürtme oluyor ve iz kalıyor bunun için önlem alabilir miyiz acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Aynı sıkıntı bagaj kısmında da mevcut bagaj ağzı dar olunca sürtme oluyor ve iz kalıyor bunun için önlem alabilir miyiz acaba ? bagajda ufak bir battaniye bulundurmakla bu sorunu büyük ölçüde çözdüm. yoksa hemen çiziliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 bagajda ufak bir battaniye bulundurmakla bu sorunu büyük ölçüde çözdüm. yoksa hemen çiziliyor. Battaniye bende de var yanlız o sert plastik kısımı battaniye ile nasıl kapattınız anlamadım tam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Battaniye bende de var yanlız o sert plastik kısımı battaniye ile nasıl kapattınız anlamadım tam battaniyenin yarısı içerde yarısı dışarda olarak koyuyorum koyacağım malzemeyi koyup onuda üstüne atınca sorun olmuyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 battaniyenin yarısı içerde yarısı dışarda olarak koyuyorum koyacağım malzemeyi koyup onuda üstüne atınca sorun olmuyo Oda güzel yanlız bize kalıcı çözüm lazım Bu arada Yakup hocam burda mı Anasayfaya giremiyorum Dsl hatası veriyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Otokoç'u aradım. Problemimi anlattım. Ne yapılabilir dedim. Serviste ki eleman üretim hatasıysa fotoğrafları çekilir gönderilir değiştirilir dedi. Daha sonra ki konuşma "tape"leri şu şekilde Ben: Hata üretim hatası değil, benden kaynaklanıyor. Servis: O zaman gelmene bile gerek yok parça değiştirilmez! Ben: Ben hatanın bende olduğunu kabul ediyorum. Parasıyla olmuyor mu? Servis: Haaa öyle mi olur tabi. ancak vites topuzu, körüğü ve çevre aksamı komple değişecek! Ben: Aracı getirmeden nasıl emin olabiliyorsunuz? Servis: Nerede soyulma olduğunu anladım. Söylediğim parçalarda 400 lira gibi birşey tutar. Pahalı yani! Ben: Peki. Teşekkür ederim!! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Otokoç'u aradım. Problemimi anlattım. Ne yapılabilir dedim. Serviste ki eleman üretim hatasıysa fotoğrafları çekilir gönderilir değiştirilir dedi. Daha sonra ki konuşma "tape"leri şu şekilde Ben: Hata üretim hatası değil, benden kaynaklanıyor. Servis: O zaman gelmene bile gerek yok parça değiştirilmez! Ben: Ben hatanın bende olduğunu kabul ediyorum. Parasıyla olmuyor mu? Servis: Haaa öyle mi olur tabi. ancak vites topuzu, körüğü ve çevre aksamı komple değişecek! Ben: Aracı getirmeden nasıl emin olabiliyorsunuz? Servis: Nerede soyulma olduğunu anladım. Söylediğim parçalarda 400 lira gibi birşey tutar. Pahalı yani! Ben: Peki. Teşekkür ederim!! böyleler abi bende gösterdim parça ayrılabiliyo ama adam boyamıyo onu komple kapı kolu değişecek filan diyo eğer çıkartabilirsem orayı kendim boyatacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Ankara Ford BAŞER'e bugün aracı götürdüm. Mevcut sorunu fotoğraflayıp OTOSAN'a gönderdiler. 1 Saat içerisinde olumlu cevap geldi. Parça geldiğinde haber verecekler ve değişim olacak. Söz konusu parça garanti dışı olsaydı fiyatı 286 TL. İşçilik hariç. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Ankara Ford BAŞER'e bugün aracı götürdüm. Mevcut sorunu fotoğraflayıp OTOSAN'a gönderdiler. 1 Saat içerisinde olumlu cevap geldi. Parça geldiğinde haber verecekler ve değişim olacak. Söz konusu parça garanti dışı olsaydı fiyatı 286 TL. İşçilik hariç. gözünüz aydın, aracınız 2013 model ve garantili olmasına rağmen başta yapmanız gerekeni sona bırakmışsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Emlik Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Merabalar bencede değiştırmek yerine boyayla kapatılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap