Ozan Kar Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 24, 2014 Yine Rus forumundan kopya çekerek yaptığım bir uygulama. Öncelikle bana göre aracınız titanium değilse hiç uğraşmayın bence değmez. Anlatımım titaniuma göre olacak, kopya çektiğim kişinin aracı trendmiş, orjinal yerlerine sigorta, röle ve siren takması gerekmiş. 1) öncelikle sensörlerin oturacağı kapağı sökmemiz gerekiyor. fotoğrafta kırmızı ile işareli yerlere tornavida sokunca tırnak serbest kalıyor, bu iki tırnağı kurtardıktan sonra (araca göre) öndeki tırnaklar kendisi çıkıyor. 2) Sensörün kablosu hazır, fotoğraftaki siyah plastiğin üzerinde 2 tane soket görünüyor, onların ortasına sabitlenmiş durumdaydı, elinizi sokup tırnaklarından kurtarınca boşa çıkıyor. 3) Sensörü yerine oturtuyoruz. Parça numarası AV6N-15K607-AB 4) Kapaktaki diğer soketleri takıyoruz, kablosu süngerli olan mikrofon, diğeride airbag iptalinde yanan lamba için, bizde yok tabi. 5) Kapağı söktüğümüzün tersi şekilde takıyoruz. 6) Aktivasyon yapmamız gerekiyor. burada anlattığım şekilde; #12 Alarm seçeneğini 04 Alarm CAT1 (Thatcham Alarm) olarak ve#47 Interior motion sensor seçeneğini 02 - Interior Movement Sensor değiştirip araca yazıyoruz. Benim aracımda bunları yapınca çalışmaya başladı (kapıları kilitledikten 30 sn sonra devreye giriyor) Dediğim gibi Rus, ayrıca siren takmış ancak bende şuan (sanırım) korna ile çalışıyor. Sireni takmadığım için sadece dörtlüler yanacak diye beklerken bangır bangır bağırınca bi korktum Bir sorun olarak kaputta switch yok: o yüzden kaput sürekli açık gibi görüyor ama alarm o yüzden çalmıyor. Eğer resimdeki beyaz parçaya gelen kablo varsa o kablolara kısa devre yaptırmanız yada oraya uygun switch almanız lazım. Eğer soket yoksa, GEM modulunun C1 soketine (en sağ alttan 2.) şase bağlamanız lazım. Yoksa kaput açık görünecek ve her yola çıkışınızda OKa basana kadar dın dın ötecek. Birde eski cmaxte cam açıkken yanından biri geçse öterdi bunda o kadar hassas değil biraz hareket gerekiyor arabanın içinde. 13 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2014 @, aynen helal olsun keşke titanium aracımızı satmayaydık ortamı oluşturup hemen yapmaya başlardım valla. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Öncelikle bana göre aracınız titanium değilse hiç uğraşmayın bence değmez. Araç titanium değilse çalmaya değmez alarma gerek yok mu diyorsun Style plusta aynı yerde tesisat çekili olabilir dicem ama bizdeki kutu değişik olmaz herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Ozan eline emeğine sağlık,yakında sana teklifler yağar gibi geliyor.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Araç titanium değilse çalmaya değmez alarma gerek yok mu diyorsun Style plusta aynı yerde tesisat çekili olabilir dicem ama bizdeki kutu değişik olmaz herhalde tesisat vardır, Rusun trendde bile varmış ama sensörü takacak yer yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 tesisat vardır, Rusun trendde bile varmış ama sensörü takacak yer yok Hasta olmasam inip bakıcam ama dediğim gibi o kutu bizde çok küçük, sadece mikrofon var senin taktığın sensör kadar ancak zaten Bir de sensör TR'de bulunuyor mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Bugün geliyimde bir test edek bunu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Ozan süpersin; eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Hasta olmasam inip bakıcam ama dediğim gibi o kutu bizde çok küçük, sadece mikrofon var senin taktığın sensör kadar ancak zaten Bir de sensör TR'de bulunuyor mu bulunuyor. 2 tane de sireni var yalnız biri bagajda biri sürücü kapısında görünüyor. onlar var mı ona bakıcam bide ama neden böyle anlamadım. Şemada sadece bagajdaki görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Bizde isterük! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Bizde isterük! Yaparuk sensörü ilk gördüğünde ne dediğini ve ne dediğimi hatırlıyor musun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Yaparuk sensörü ilk gördüğünde ne dediğini ve ne dediğimi hatırlıyor musun ne demiştik? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 ne demiştik? Sen demiştin ki aha alarmın sensörü, muhtmelen gerisi hazırdır bunu takınca çalışır. Bende dedim ki tesisatı filan yok kim uğraşçak onla "ne gerek var" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Sen demiştin ki aha alarmın sensörü, muhtmelen gerisi hazırdır bunu takınca çalışır. Bende dedim ki tesisatı filan yok kim uğraşçak onla "ne gerek var" Eh büyük sözü dinlemiyon ki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Helal... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap