Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Evet servisten alindi. Fakat alarmin yazilimi yok deniliyor Peki yol bilgisayarı menüsünde ayarlar>konfor> alarm kısmı aktif mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Peki yol bilgisayarı menüsünde ayarlar>konfor> alarm kısmı aktif mi ? Evet ayarlarda acik, hatta sensor ayari bile var, cikista sorma ve hassaslik ayari., arac kapanıncada soruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 30.12.2016 - 23:25 tarihinde, Ozan Kar yazdı: ben demiştim orada bi yerdedir diye Kaput açık görmesine ragmen çok iyi çalışıyor kapılar kilitli iken camdan elimi uzattıgımda ötmeye başlıyor . Hatta Çinli amcalarımız da yapmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Sayın Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Alarm devreye girdikten sonra göstergeler normal konumlarının altında düşüyor bu durum normal mi? Tabi alarm ile ilgisi de olmayabilir aktif etmeden önce böyle bir durum olup olmadığına dikkat etmemiştim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 10 saat önce, Ozan Kar yazdı: bende 01 birde kaput acik uyarisi veriyor alarmi aktif edince onu nasil duzelticez alarmi iptal etmeden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 6 saat önce, Barış Kartal yazdı: birde kaput acik uyarisi veriyor alarmi aktif edince onu nasil duzelticez alarmi iptal etmeden Kaput Switch yapmanız ve bcm ile şaseye bağlantısını yapmanız lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 9 dakika önce, Sarp D. Uygur yazdı: Kaput Switch yapmanız ve bcm ile şaseye bağlantısını yapmanız lazım. anladim vakitli bir islem gerekiyor bide bcmdeki uclari nasil bulucaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2018 Ufak bir araştırma ile halledebilirsiniz. Focus elektrik şeması sanırım forumda da paylaşılmıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Vural Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 27.06.2014 - 12:52 tarihinde, Ozan Kar yazdı: yada modul almadan aktivasyom yapıp, kapı açılırsa çalacak hale getirilebilir. Focus 2015 titanium focus ta bu özellikleri aktif edersem açılırmı orjinal alarm modülsüz olarak sadece kapılar açıldığında ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 4 dakika önce, İsmail Vural yazdı: Focus 2015 titanium focus ta bu özellikleri aktif edersem açılırmı orjinal alarm modülsüz olarak sadece kapılar açıldığında ? muhtemelen çalışır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2018 Titanyum modellerde araç kaputtan veri bekliyor. Birkaç tane titanyumda başımıza geldi. Switch olmadığı zaman da sürekli kaput açık uyarısı çıkıyor ekranda. Diğer modellerde sıkıntı yok kaput açık kapalı fark etmeksizin çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2018 3 saat önce, Sarp D. Uygur yazdı: Diğer modellerde sıkıntı yok kaput açık kapalı fark etmeksizin çalışıyor. ben bi trend xe yada styla yapmıştım onda çıkmıştı kaput açık uyarısı, switch için tesisatta vardı hatta. soketten kısa devre yapmıştım. bi süre kullandı sonra yedek anahtarla açınca alarm devreye girmiş, geldi kapattık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Şen. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2018 Merhaba 2018 Şubat çıkışlı MCA 1,5 PWS Titanyum için parça kodu nedir? Yardımcı olabilir misiniz? Saygılarımla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Öztürk Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2018 Eğer araçta otomatik kapı kilitleme açık ise yoldan gelip kontağı kapattık kapıyı açtık alarm çalışıyor mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2018 1 dakika önce, Berat Öztürk yazdı: Eğer araçta otomatik kapı kilitleme açık ise yoldan gelip kontağı kapattık kapıyı açtık alarm çalışıyor mu içeriden kilitlemek alarmı devreye sokmaz, yani hayır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap